2016 Şubat Anneleri

Olabilir canım su içmeye çalış. Bende hiiç içmiyordum en fazla 2 bardak. Ama sancılardan açılma olan arkadaşı görünce gözüm korktu. Bu sancılar rahimin yumuşamasına yardımcı oluyormuş o yüzden şimdi bu kadar olmaması lazım. Bende suya dadandım ..
ya bende korkmaya başladım :( acabalarım arttı vallahi :D
ben şuan sürekli kıpırdamasından ötürü kasılma yoktur diye rahattım.
bugün biraz gerildim ve yemekteykende oğlum hareket ederken yüzümü buruşturmuşum vee acı çeker gibiymişim.
halbuki normalde de öyle oluyordum. kasılma mı yaşıyorsun dediler :KK17:
korktum nasıl birşey ki şu kasılma işi :KK17:

bugün ben de bildiğin garfield modundayım ya
ev işi yapmam lazımmm ama hiiiç canım istemiyor
bu bilgsayar telefon ne çok oyalıyor insanıı saat olmuş 4
makine ötüp duruyor çamaşır asılacak pfff onu bile canım istemiyor

zaman ne cabuk geciyor daha az önce uyanmış gibiyim valla :KK45: hayırlısıyla şu günü ve yarını atlatsamm da haftasonu kızımın kıyafetlerini ütülemeyi düşünüyorumm bendee

bugün ben de bildiğin garfield modundayım ya
ev işi yapmam lazımmm ama hiiiç canım istemiyor
bu bilgsayar telefon ne çok oyalıyor insanıı saat olmuş 4
makine ötüp duruyor çamaşır asılacak pfff onu bile canım istemiyor
Ayy aynı ben :KK64: mart annesiyim erken mi başladım tembelliğe :KK35:

kızlar çıldırıciimm..
karnıma ağrı girdi pc başında bükülmekten vallahi
hafta olmuş 30 ben hala doktor arıyorum :(
ankarada olup memnun olduğunuz bi doktor varmı hayrına bi yazın valla öldüm aramaktan
kendi doktorum doğumu 7500 e yaptırıyo değiştireceğm
akrapol bulent alp aydin... kesinlikle cok iyi... gecen yil 2500 tl idi bu yil ne kadar bilmiyorum ama... yeri balgatta hemen konya yolunda ufuk hast. karsisinda kukla kebap yakininda...

Selam kızlar nasılsınız ? Ben bebeğime ana kucağı alıcam gündüzleri salonda yanımda olsun diye ama boyun destek yastığı almalı mıyım uyurken boynu yan kalmasın diye aşağıda ki gibi buldum kullanışlı oluyor mu deneyimli annişler o_O
Eki Görüntüle 1713501
Canim emzirme yastigi mi bu boyun destek mi anlayamadim emzirme yastigini kizimda almamistim ama simdi ikizlerim olacak almayi dusunuyorum ben kullanmadim ama genelde alanlarin cok kullanmadigini duydum ben yine de alicam en azindan ilk baslarda ikizleri ayni anda emzirirsem zaman tasarrufum olur diye dusunuyorum kullanamasam da hayirlisi artik

İştahsızlıktan yemek yapmakta eziyet düşünüyorum düşünüyorum aklıma yemek gelmiyor ne yapsam ne yapsamla geçti bütün gün saat olmuş 4bucuk :D

Dua etmekten başka çaremiz yok zaten. Allah hakkımızda hayırlısını versin. Sezeryanda artık çok zor değil. Çabuk toparlanıyorlar. Çoğu arkadaşım sezeryan oldu iki gün sonra normale döndüler bile. Hatta tavsiye bile ettiler:KK70:özendirmek gibi olmasın tabi:KK20:
Benim mecbur sez.olacak zaten. Ilk kizim sez.la dogdu simdiki de ikiz ne yonden bakarsan bak sez. :KK51:

gecen gun tam giyindim evden cikcam... dedim peceteyle burnumu sileyim... bi hih yaptim... baktim camasirim islak... haydi bir daha herseyi cikar... yeniden giy... zaten pantalon giyip cikarmak zor... 15 dk gec kaldim... :)) baskada kacirmadim ama wcye zor yetisiyorum...

merhaba arkadaşlar sleepy bebek bezleri hakkında bir fikri olan var mı????

gecen gun tam giyindim evden cikcam... dedim peceteyle burnumu sileyim... bi hih yaptim... baktim camasirim islak... haydi bir daha herseyi cikar... yeniden giy... zaten pantalon giyip cikarmak zor... 15 dk gec kaldim... :)) baskada kacirmadim ama wcye zor yetisiyorum...
Ben de az gec kalayim hemen camasirim islaniyor tam tuvalete gircem kizim anne tuvalet diyor evde 3 tuvalet var ama kizimi henuz tuvalette tek birakamiyorum ki onunla ugrasirken akinti mi idrar mi anlamiyorum ama camasirim islaniyo

Pff belim çok kötü ağrıyor magnetleri bugün bitiririm diyodum nerdeee sadece 10 tane yapabildim üç günde anca biticek gibi duruyor :KK43:

:KK70::KK70:

ay beni güldürdünüz, kolay doğumlar diliyorum

Merhaba arkadaslar Allah Nasib ederse Ben de subat annesi loud am. 29+ lardayim.

Aylardir sizi takip ediyorum yazmak bu Güne kismet oldu.

Bugün ben dede sertleşme oldu doktorum nst ye bağlansan iyi olur dedi aksam hastane yolları gözüktü.

Hamileliğin basından Berı yatarak gecırıyorum hem tedavı bebegı hamde dusuk rıskım vardı.

İnşallah Zamanında gelir bebişlerimiz.

bende çok çabuk tuvalete sıkışıyorum. birde alt tarafımda ve kasık eklemlerimde çok ağrı oluyor. gerçi yoğun çalışıyorum onunda etkisi var sanırım.

ya bende korkmaya başladım :KK43: acabalarım arttı vallahi :KK70:
ben şuan sürekli kıpırdamasından ötürü kasılma yoktur diye rahattım.
bugün biraz gerildim ve yemekteykende oğlum hareket ederken yüzümü buruşturmuşum vee acı çeker gibiymişim.
halbuki normalde de öyle oluyordum. kasılma mı yaşıyorsun dediler :KK17:
korktum nasıl birşey ki şu kasılma işi :KK17:
İşte tam olarak o canım. Birde karnın sertken hareket ederse canından can kopuyor gibi oluyor :( :( ama bugün nisbeten daha iyiyim su gerçekten iyi geliyor ya..2.3 gündür semsert karınla dolaşıyorum :( inş benim de susuzluktandır. Erken doğum başlangıcı demez inş.
Merhaba arkadaslar Allah Nasib ederse Ben de subat annesi loud am. 29+ lardayim.

Bugün ben dede sertleşme oldu doktorum nst ye bağlansan iyi olur dedi aksam hastane yolları gözüktü.

Hamileliğin basından Berı yatarak gecırıyorum hem tedavı bebegı hamde dusuk rıskım vardı.

Hoşgeldin canım. Ne yaptın nst de ne çıktı ne dedi doktorun?

hoşgeldiniz, inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.. onun için her sıkıntıya değer :KK39:

Back
X