Allah kolaylık versin canım ya ... bir annene bakıyorsun birde kv iftar hazırlıyorsun ... aslında kv sana yemek getirmesi gerek

iyi dayanıyorsun inan allah kolaylık versin dinlen arada yavaş yavaş gör işlerini fazla zorlame kendini.annene bakacak başka kardeşin yok mu ? çok mu hasta ? bu arda annene geçmiş olsun canım ona iyi bak ben annemi 5 sene evvel kaybettim Allah annene uzun ömürler versin . bende lohusa stresi doğum stresi başladı . ilk bebeğim kv nin yanında emzirmek istemiyorum doğumdada kimseyi istemiyorum dogum sancı odasına çekinmeden girer diye korkuyorum çekinmeyen bi kadın ... zaten başta beni stres eden o ... neymiş evi 100 m de geceleri bizde kalcakmış bir ay ... ben wc ye duşa rahat giremem rahatsız olurum eşimle bebeğimle yalnız kalmak isterim gündüzleri gelirse gelir...ztn kv eltiden uzak duran biriyim ... . ehh tabi eltim 7 ay evvel doğum yaptı kv le eltimin annesinin arası kötü... torununu istediği zaman görmeye gidemedi anlıcağın acısını benden cıkaracak . bakarsan kv eltime canım cicim davranırdı beni hep aşalardı nemiş onun malı mülkü çokmuş boyu uzunmuş... evlendikten sonra eltim 20 kilo aldı bide gebelik kilolarıla 30 40 olmuştur... onunla dalga geçmezdi benim evliliğn ilk ayında aldığım 2 kilomla dalga geçerdi... evine gelen misafirlerinin yanında sen yeme derdi ona gelince sen ye canım derdi daha nelr var bunlar hiç ... eltim doğurduktan sonra kv kibarca kazığı yedi cici gelininden şimdi bana döndü, sırf bebek için ama ... bide kızımı sahiplendi ona ben bakcam diyor ikide bir... zaten evdeyim kendim bakarım ...kendimi taşıyıcı anne gibi hissediyorum kv mi görünce...