2016 Şubat Anneleri

Kizlar bugun ki nstm iyi cikti, zorlada olsa calisabilir raporumu aldim bir 5 hafta daha calisabilicem bir sıkıntı olmazsa tabi.. Haftaya yine randevu aldım İnşaalah herşey yolunda gider Hoppa

Hadi gözün aydın :)
negüzel 5 haftan olacak doğumdan sonra
keşke çalışabilseydim ben de 37ye kadar giderdim
bide niye zor aldın ki çalışabilir raporunu

Hadi gözün aydın :)
negüzel 5 haftan olacak doğumdan sonra
keşke çalışabilseydim ben de 37ye kadar giderdim
bide niye zor aldın ki çalışabilir raporunu
Geçen hafta kasılmalarım vardı bir hafta raporluydum riske atmak istemedi doktor sanırsam, ama evde patladım sıkıntıdan.. Son üç hafta yeterli bence ya :)

:KK70:
Yalnız değilmişim çiğköfte sevenler varmış benm gibi :) 1 dürüm yetmiyor bide illa porsiyon olcak :KK70: acı sossuzda olmaz

ufff sabah sabah canım istedi :KK70:
şu komagene nin mega dürümü var bol çiğköfte sevenlerdensen onu öneririm bak :KK70:

Sevmek ne demem canım hastasıyım hemdee :) komagene yok yakinlarmda da oses var. Bi porsiyon alcam tek başıma lavasa sarıp sarıp yicem hahahaha :KK70:

ay hiç gülesim yoktu bende bugün kalem arkadaşlarımı ikna ettim öğleyin çiğköfte yiyelim diye:KK70::KK70::KK70:
demek bugün herkes çiğköfteci ahahahah

:KK70:

ay hiç gülesim yoktu bende bugün kalem arkadaşlarımı ikna ettim öğleyin çiğköfte yiyelim diye:KK70::KK70::KK70:
demek bugün herkes çiğköfteci ahahahah

aynen canım ben bugün yemezsem çatlarım..:KK73: kızımda ilerde sever inşallah analı kızlı sipariş veririz acılı acılı yerizz haha:KK48:

Ben iyice abarttım her gece tost felan yapıp yiyorum daha doğrusu yiyoruz ben bir tabak eşim iki tabak o da benle kilo aldı... Napayım ya dopum sonu diyet beni bekliyor... Hem bu saate kadar ayaktayım hemen uyumuyorum ki vicdan azabı cekeyim :)

Bende tost yedim gece makarnaya üşendim ama yarım saat sonra uyumuşum aç uyumaktan iyidir napalım şimdi diyet yapcaz o Allah'ın emri :)

Noktasina virgulune kadar katiliyorum. Tipkisinin aynisiiiiii aynen bu kadar benzerler. Yapamayacgin seyin havasini atma gorsen ayni numaralar:KK47: NEyse ben artik hic birsey beklemiyorum benden gitmesinde .. Bu donemimizde bide kocam odeme yapiyo bazi seylerine:rolleyes: sifirrr dusunce :KK43:

Aynen canım bende beklemıyorum eşimi bu duruma uyandırmaya calısıyorum sadece :))). Ay cok fenayız :D :D

Ben sormasindan da geçtim keşke
hiç sormasa.cunku sorunca ihtiyacın varmı diye sormuyor annen ne aldı diye soruyor sonrada işte ben kızımda şunu almıştım bunu almıştım bukadar para vermiştim şu kadar altın takmıştim. (Buralarda adettir ilk bebeğin eşyalarını kızın annesi alır)(millette onu almış bunu almamış diye dedikodu eder:KK67:) yani işte okadar saçma ki bu adetler sürekli bi kıyaslama.oldum olası hiç sevmedim kiyaslamalari da böyle adettendir adı başlığı altında zorlatmalari da herkes gücünün yettigini alır zaten niyeki bu diretme:KK20:

Canım sen nerelisin acaba benim kv dede öyle bir adetmi varda haberim yok merak ettim suan:D almamak için özen gösteriyor da. Ama adetse bile o adetten bende yok inşan söyler :))))

Hic bi sey almayan kv.lerden intikam alin misafirleriniz geldikce bunu da annem aldi sunu da annem aldi diye annenizi ovun hatta sizin annenize cok laf soyluyorsa herkesin icinde sahi anne (kv) sen ne almistin hatirlayamadim ark.in kv.si sunu almis bunu almis diyin :KK48: biraz kotu bi fikir ama ben cok sabrederim hala ustume geliniyorsa intikamim aci olur :KK53:
Hahayy dün misafirim vardı aynen öyle yaptım gorumcem vardı bide .dedim her gdiyorum annem bise almış hevesli fln doğumdan sırada gtcem annem de kalcam kimse gelmesin lazım değil kimsem yok burada annemden başka dedim artık ustune alınan alınsın daha ne diyim yanı :) hiç umurlarnda olcgni sanmıyorum ama ::)

Hic bi sey almayan kv.lerden intikam alin misafirleriniz geldikce bunu da annem aldi sunu da annem aldi diye annenizi ovun hatta sizin annenize cok laf soyluyorsa herkesin icinde sahi anne (kv) sen ne almistin hatirlayamadim ark.in kv.si sunu almis bunu almis diyin :KK48: biraz kotu bi fikir ama ben cok sabrederim hala ustume geliniyorsa intikamim aci olur :KK53:
Benim kv onun yerini bile yaptı daha şimdiden
Bazı gelinler masrafı kendi yaparmis da herseyi annem aldı diye anlatırmış herkese.artik kime laf atiyosa buyur burdan yak yani:KK20:
Benim mi böyle yaptığımı düşünüyorsun diye sorsam eminim ki sende herseyden bi ima arıyorsun herseyi kendi üstüne alınıyorsun der der de oyleyse daha niye bunları bana anlatiyosun diyemem işte :KK43:

hahah :KK70:
bazen yapasım gelmiyo değil
aman diyorum sonra boşver muhtaç mısın
ama bizimki kurusıkı attı tuttu ondan insan sinir oluyo ne yani deme bşy almayacaksan da demi :)
annemin aldıklarına bakıyo ben böyle tek tek almıycm 500 lira harcadımmı neler alırım diyo e al da görelim ozaman
onu da yuttu o da yok.
allaha şükür maaşım var da onlara ihtiyacım yok

Hahaha bizimki de tam tersi..kayinvaldem sanki benim gerçek annem..ben İzmirde yaşıyorum annemler ve kayinvaldemler İstanbulda.. Ocak başı kayinvaldem geliyor taaaki 40ina kadar kalacak.. Sonra da hep gidip gidip gelecek.. :)) alışveriş konusunda da annem 1 alırken kayinvaldem 5 alıyor.. :))) bizde de böyle..

Gunaydin hanimlar
Bisey soracam ya arkadaslar soguk alginligi gecireniniz var mi.1 haftadr cekiyorum bu durumu.ve bir turlu gecmiyo.hatta daha da kotu oluyor.acaba hamilelikte kolay atlatilmiyor mu.sizlerin ki nasıl sürdü.
Bugun kontrolum var diktorada soracam da siz hamilelerden de ogrenmk istedm

canım ben sık sık yaşarım bunu. ama şu aralar baya dikkatliyim. ben ballı süt, nane limon bol meyve ve bol suylaa 2 günde atlatırım genelde. yemene içmene dikkat et ve nane limon tam bi ilaççç. geçenlerde sadece ilk gün 1 tane parol almıştm oda çok zorlandığım içindi. normalde kolay kolay kullanmam

Hahaha bizimki de tam tersi..kayinvaldem sanki benim gerçek annem..ben İzmirde yaşıyorum annemler ve kayinvaldemler İstanbulda.. Ocak başı kayinvaldem geliyor taaaki 40ina kadar kalacak.. Sonra da hep gidip gidip gelecek.. :)) alışveriş konusunda da annem 1 alırken kayinvaldem 5 alıyor.. :))) bizde de böyle..

vay arkadas neler var neler :)

Back
X