2016 Şubat Anneleri

Benim kv onun yerini bile yaptı daha şimdiden
Bazı gelinler masrafı kendi yaparmis da herseyi annem aldı diye anlatırmış herkese.artik kime laf atiyosa buyur burdan yak yani:KK20:
Benim mi böyle yaptığımı düşünüyorsun diye sorsam eminim ki sende herseyden bi ima arıyorsun herseyi kendi üstüne alınıyorsun der der de oyleyse daha niye bunları bana anlatiyosun diyemem işte :KK43:
Seninki biraz fenaymis canim. Garantiye almis kendini ama ben olsam yine de soylerim en azindan milletin gozunde bi acaba sorusu olur :KK48:

:KK48: valla kötü oldum şimdi. hepimizin çiğköfte günü olcak bugün deseneee .. Topitikk Topitikk Girlmother Girlmother kızlar valla kusura bakmayın burda ballandıra ballandıra anlatınca tabi sizinde canınız çekti. ayy keşke hepimiz yanyana olsaydık ta toplu yerdik hahahaha :KK70::KK70: bi yandanda kv çekiştirmece yapardık:p

ne dedikodu dönerdi ama beee :D

Kızlar sabah kalktığımda Boğaz'ımda ağrı hissettim böyle yutkunurken bitkisel birşey öneren var mı ?
Küçük bir parca taze zencefil çiğne ve yavaşça yut canım boğazını yaksın hemen ardından ılık ballı ıhlamur vr zıcok uyku :) geçmiş olsun

Kv diyince delirengillerdenim

Cumartesi annemdeydik solana girdim kocaman bi valiz ve bir.kutu. hemen esimi çağırdım gel bak annem neler almış diye. Ağırdan aldı hemen gelmedi beyfendi. Valizden esya kiyafet oyuncak bez battaniyeler tulumlar bi suru sey çıktı mama tabagi akla gelmeyecek seyler. Hersey bitti anneme ne zahmet ettin çok teşekkür ederiz dedi kibarca içeri gitti. Ama annesi 3 yelek örmüşşş yaa biri de sarı sarılığı alsın diye nassi sahlandiriyor. 2 hafta önce ordayiz 7 ci ay bitmek üzere kocam soruyor sen bisey almadin mi ee oğlum acelesi ne daha alırız. hele senin annen örgü yaptımı sunu aldi mi yatak alması lazim (biz de kiz tarafı adeti yoktur) annene söylebebek arabasi alsin vs vs. Kocamin yüzüne vurdum ananin hevesi yok toruna bari anama laf atmasın üctür yapiyo bir daha sosöylerse cvp veririm diye.

:KK48: valla kötü oldum şimdi. hepimizin çiğköfte günü olcak bugün deseneee .. Topitikk Topitikk Girlmother Girlmother kızlar valla kusura bakmayın burda ballandıra ballandıra anlatınca tabi sizinde canınız çekti. ayy keşke hepimiz yanyana olsaydık ta toplu yerdik hahahaha :KK70::KK70: bi yandanda kv çekiştirmece yapardık:p

:D süper olurdu. Ordu'ya alır gibi bir çigköfte tepsisi ve uçuşan kaynana dedikoduları :D

Cumartesi annemdeydik solana girdim kocaman bi valiz ve bir.kutu. hemen esimi çağırdım gel bak annem neler almış diye. Ağırdan aldı hemen gelmedi beyfendi. Valizden esya kiyafet oyuncak bez battaniyeler tulumlar bi suru sey çıktı mama tabagi akla gelmeyecek seyler. Hersey bitti anneme ne zahmet ettin çok teşekkür ederiz dedi kibarca içeri gitti. Ama annesi 3 yelek örmüşşş yaa biri de sarı sarılığı alsın diye nassi sahlandiriyor. 2 hafta önce ordayiz 7 ci ay bitmek üzere kocam soruyor sen bisey almadin mi ee oğlum acelesi ne daha alırız. hele senin annen örgü yaptımı sunu aldi mi yatak alması lazim (biz de kiz tarafı adeti yoktur) annene söylebebek arabasi alsin vs vs. Kocamin yüzüne vurdum ananin hevesi yok toruna bari anama laf atmasın üctür yapiyo bir daha sosöylerse cvp veririm diye.

Cevabını kibarca ver yoksa daha çok duyacaksın bunları. Sen sustukca o devam edıyor her gıdısınızde

:KK70:bende arada bir soruyorum. aşkım annen daha bişey almadı ya zaman kalmadı alır mı torununa sence diyorum bilerek. oda alır alırrr diyor surat asarak. gıcıklık olsun diye annemin aldıklarını belirtirim hep.sağolsun annem şunuda aldı bunuda aldı o olmasa biz nasıl alırdık vs. :KK48: yarın bigün evde başkaları varkende kv yüzüne vurcam ki kudursun..:KK58: eşimde görüyoe gerçekleri aslında ama görmezlikten geliyor söz konusu kendi anası olunca pek bi sus pussss
Hahahahah :D napsınlar ya onlarında anlıyorum annesine laf söyletmez ki :D hesabımız kv ile kocaları rahat bırakın :D

iyi demişsin
bari utanmasını bilsinler be
pes

Ayy deme be kardes seninki yine 3 yelek örmus benimki bi corap bile almadi aman Allahlarindan bulsunlar öff hele kb var ya adamin yuzune camur atasim var yeminle

Ayy deme be kardes seninki yine 3 yelek örmus benimki bi corap bile almadi aman Allahlarindan bulsunlar öff hele kb var ya adamin yuzune camur atasim var yeminle

aaaa
öyle demeee
yarın torununu en çok seven onlar olur
sana bile düşürmezler
kızdın mı çocuğa kızma diye laf yersın daha bide
bu çöp bile almayanlar ekseri tepemize çıkar doğunca gör bak

aaaa
öyle demeee
yarın torununu en çok seven onlar olur
sana bile düşürmezler
kızdın mı çocuğa kızma diye laf yersın daha bide
bu çöp bile almayanlar ekseri tepemize çıkar doğunca gör bak
He he ne demezsin bak sen ben nasil yanlis yapmisim ama yaa yeminlen esas da kb of ya bisey yaptogi yok ben size onu yapiyorum bunu yapiyorum dige gerile gerile sogluyor ya Allahim sabirlar ver

@melankoliaLover

bende anamdan dert yanayım bari kardeşimin ikizleri olacak aynı döneme denk geldik kısmet işte, geçmişte benim için ördüğü yelekler vardı, geçen bi bakıyım dedim. oda ne eksik, eşim yanımdaydı açık vermedim ama anladım ki kardeşimi desteklemiş. gelinciğimiz annesini ziyarete giderken belki bebeğe alışverişe çıkarsın diye bi ton para vermiş, bide anlatıyo. geçen haftalardada ufak tefek alışveriş yapmışlar. Hani annemin gözbebeği, prensesi hepsi mi lafmış. erkek evlattan gelen torun daha kıymetli olsa gerek.

Tabii şükürler olsun Allah düşürmesin bebeğimin hiç eksiği yok.
bende mi yansam anamdan dert En Büyük TÜRKİYE

yok yok bende görümcelerden yanayım :D
bende kp kv yok görümce (4adet) var. daha gebeliğimin başlarında herşeyleri onlar yapıyordu onlar alıyordu vs ama sonradan değişti işler. henüz erken, bekle biraz, cinsiyet belli olsun, döner o cinsiyet, 7-8 ay olana kadar düşük ihtimali bitmiyor, hemen alma sonra üzülürsün vs vs vs... tabiki onları dinlemedim :KK54:

ilk verdiği şey 12 yaşındaki kızından kalma kadife üst penyesi. :KK57:
sonra bir arkadaşından ona gelen bir ayakkabı :KK51:
şimdi de kendi etrafından vs den topladığı tulum bilmem neleri ve bir de yeni aldığı hastane çıkışı setini bir de mor polar battaniye (Benim oğlum olacak:KK52:) bebek bohçası yapacakmış :KK51: çocuk doğmadan yapar da getirir inşallah.:cool:

haa annemden de bir şey görmüyordum. o da 6. ayıma girdiğimde farketti hamile olduğumu :KK48::KK51: biraz ben itekledim de anladı :KK45:
sonrasında bir sürü zıbın almış, hani şu üstlerinde komik yazılar olan:KK53: geçen bize geldiklerinde televizyon getirmişlerdi bize. oturma odası ve salonumuz var ama salondaki tv yi oturma odasına taşıyoruz biri yoksa.
babamda pek sever tv işlerini almış gelmiş doğum günü hediyen dedi :KK68:
bizimki hemen bozuldu "bizim tv ye değil bebek arabasına ihtiyacımız var vs :KK57:" haklı da aslında :KK17: birşey diyemedim.
haftasonu alışverişe falan çıktık baktım annem ben alıcam puseti beşiğini dedi :cool: benim hava 1500tabi :cool:

Hahahahah :KK70: napsınlar ya onlarında anlıyorum annesine laf söyletmez ki :KK70: hesabımız kv ile kocaları rahat bırakın :KK70:

anasınınoğlu oda sonuçta hiç laf ettirirmi anasına hahaha :KK70: ya benim annem bi ton şey almış allah razı olsun demiyor da annem çalışıyor annem hasta annemin zamanı yok vs savunup duruyor. yaa ne güzel işte çalışıyor alıversin doğurcam artık nerdeyse diyemiyorum :KK67:

Ne onlar Can'ım belki buluruz
Yaa çok zor tatlım macroyada gittim yok, hani var bazı şeyler ama çokta dibim düşecek şeyler değil, özellikle soslar maalesef ki yok, american filet , yumurta salatası, karides salatası (ezme mayonezli sos kıvamında oluyor), kipkerrie böhüüüü evde yapıncada tutturamıyorum.. ayhhhh ben nerelere gidemm.. Birde grip oldum nasıl iştahım açıldı anlatamam :(

bende mi yansam anamdan dert En Büyük TÜRKİYE

yok yok bende görümcelerden yanayım :KK70:
bende kp kv yok görümce (4adet) var. daha gebeliğimin başlarında herşeyleri onlar yapıyordu onlar alıyordu vs ama sonradan değişti işler. henüz erken, bekle biraz, cinsiyet belli olsun, döner o cinsiyet, 7-8 ay olana kadar düşük ihtimali bitmiyor, hemen alma sonra üzülürsün vs vs vs... tabiki onları dinlemedim :KK54:

ilk verdiği şey 12 yaşındaki kızından kalma kadife üst penyesi. :KK57:
sonra bir arkadaşından ona gelen bir ayakkabı :KK51:
şimdi de kendi etrafından vs den topladığı tulum bilmem neleri ve bir de yeni aldığı hastane çıkışı setini bir de mor polar battaniye (Benim oğlum olacak:KK52:) bebek bohçası yapacakmış :KK51: çocuk doğmadan yapar da getirir inşallah.:cool:

haa annemden de bir şey görmüyordum. o da 6. ayıma girdiğimde farketti hamile olduğumu :KK48::KK51: biraz ben itekledim de anladı :KK45:
sonrasında bir sürü zıbın almış, hani şu üstlerinde komik yazılar olan:KK53: geçen bize geldiklerinde televizyon getirmişlerdi bize. oturma odası ve salonumuz var ama salondaki tv yi oturma odasına taşıyoruz biri yoksa.
babamda pek sever tv işlerini almış gelmiş doğum günü hediyen dedi :KK68:
bizimki hemen bozuldu "bizim tv ye değil bebek arabasına ihtiyacımız var vs :KK57:" haklı da aslında :KK17: birşey diyemedim.
haftasonu alışverişe falan çıktık baktım annem ben alıcam puseti beşiğini dedi :cool: benim hava 1500tabi :cool:

görümcene güldüm yaa
alacağım vereceğim dediği kendi zıpasının eskisi miymiş
töööbeee

Yok artik ya dalga gecmek ne demek bi iki susardim 3.sunde herkesin yaninda ben de bozardim Allah yardimcin olsun. Annem duzeldi sayilir iki kardesim daha var ama biri 8-20 arasi calisiyor biri de uni.de baska sehirde. Ben izne ayrilmistimAllah.tan. cok sukur iyilesti sayilir bugun calisan kardesime teslim edicem :KK51: Rabbim hic birini basimizdan eksik etmesin. Benim eltimin cocuklari buyuk ama onun kimseye faydasi olmaz. Ama kendi grip olsun herkes ciceklerle gelip ona yemek yapmani evini supurmeni bekler kv.m de genelde hasta oldugu icin pek faydasi olmaz bana. Ama eltimin korkusuna grip oldugunda da bile evini bekler. Ilk dogumumda ufak bi kaza gecirdi ilk basta biz de bi sey beklemedik o yuzden. Ama kizim daha 20gunlukken 6-7saatlik yol gidip tatile gitti her ailede gariplik var canim ama bebegin dogdugu zaman misafirleri agirlamak etrafi derleyip toplayip temizlemek icin birine ihtiyacin olacak
eşim 3 hafta izin alcak temizliği benim bakımı o yapa
Yok artik ya dalga gecmek ne demek bi iki susardim 3.sunde herkesin yaninda ben de bozardim Allah yardimcin olsun. Annem duzeldi sayilir iki kardesim daha var ama biri 8-20 arasi calisiyor biri de uni.de baska sehirde. Ben izne ayrilmistimAllah.tan. cok sukur iyilesti sayilir bugun calisan kardesime teslim edicem :KK51: Rabbim hic birini basimizdan eksik etmesin. Benim eltimin cocuklari buyuk ama onun kimseye faydasi olmaz. Ama kendi grip olsun herkes ciceklerle gelip ona yemek yapmani evini supurmeni bekler kv.m de genelde hasta oldugu icin pek faydasi olmaz bana. Ama eltimin korkusuna grip oldugunda da bile evini bekler. Ilk dogumumda ufak bi kaza gecirdi ilk basta biz de bi sey beklemedik o yuzden. Ama kizim daha 20gunlukken 6-7saatlik yol gidip tatile gitti her ailede gariplik var canim ama bebegin dogdugu zaman misafirleri agirlamak etrafi derleyip toplayip temizlemek icin birine ihtiyacin olacak[/QUOT
Yok artik ya dalga gecmek ne demek bi iki susardim 3.sunde herkesin yaninda ben de bozardim Allah yardimcin olsun. Annem duzeldi sayilir iki kardesim daha var ama biri 8-20 arasi calisiyor biri de uni.de baska sehirde. Ben izne ayrilmistimAllah.tan. cok sukur iyilesti sayilir bugun calisan kardesime teslim edicem :KK51: Rabbim hic birini basimizdan eksik etmesin. Benim eltimin cocuklari buyuk ama onun kimseye faydasi olmaz. Ama kendi grip olsun herkes ciceklerle gelip ona yemek yapmani evini supurmeni bekler kv.m de genelde hasta oldugu icin pek faydasi olmaz bana. Ama eltimin korkusuna grip oldugunda da bile evini bekler. Ilk dogumumda ufak bi kaza gecirdi ilk basta biz de bi sey beklemedik o yuzden. Ama kizim daha 20gunlukken 6-7saatlik yol gidip tatile gitti her ailede gariplik var canim ama bebegin dogdugu zaman misafirleri agirlamak etrafi derleyip toplayip temizlemek icin birine ihtiyacin olacak
amin canım. eşim allah tan anlayışlı ben bakarım sana dedi. .sancı odasında o kalıcak benimle doktor tek kişi girebilir kalabilir dedi . doğurduktan sonra ararım ailemi dedi inş ole olur . doğum kaç saat sürer oda belli değil .30 gün izin aldı birde doğum izini var . ailesini sevmediğimi çok iyi bilir ki zaten beni kv ye götüremez iki haftadan giderim yeterli fazla bile .eltime hiç gitmm oda gelmez. ne kadar uzak dursam o kadar iyi. eşim yemek falan yapar temzliği de kendim yaparım. kv de ihtiyacım olmaz zaten yardım etmez. yenidoğan bebekse zaten annesinin kokusunu ister 2 saatten emer.

Back
X