- 13 Kasım 2011
- 1.418
- 1.063
- 133

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim hepimizinki oyledir yani benimki oyle bazen iki uc seferde uyutuyorum,tekrar uyanirsa kucagima alip sirtini sivazliyorum tekrar koyuyorumYa aslında uykusu gelince hiç bişey engel olamıyo mesela 12de emziriyorum diyelim uyuyo emerken bıraktığımda uyanıyo. 2-3saat arayla az az uyuyo ama gece tam dalamıyo yerine yatırmaya çalışırken sıçrayıp uyanıyo
kremlemeden once iyice kurut canim hava alsin sonra krem surbskn Canim cildiyeye gittim ben alerji uzmami da gordu. Ikisininde soyledigi su: pisigi idrarda bezle ortaya cikan amonyak yapar
Kaka besler. Alerji pisige sebep olmaz direnc gostermesine sebep olur. Peki nolcak nasil gecicek yok yok yok. Iki krem kullaniyoeuz 3-4 gun gidiyo ikisi toplam 100 lira bunlar da care olmadi. Kortizinlu kremler alternatif yontemler de cabasi. Kafayi yicem artik bezi degistim bi cesaret dun iyi mi oldu kotu mu bilemedim. Oncekiker gibi parlak kirmizi yaralar cikmadi ama kizariklik yayildi simdi de. Lutfen gecsin ama artik ya
simdiye dek hic ayakta sallamadim sadece kucagimda hafif salladim bakalim kismet ne zamanaBacaklarimi hissetmiyorum 2.5saat cocuk ayagimdayken uyumusum iyi ki ustunu ortmusumoyle boyle uyudum yaaa
![]()
Ay bende mama çocuğuyum. Ölmedik çok şükür.
Kardeşimde sulandırılmış inek sütücicibebe, pirinç unu
Adam organik hayatı bense kokoş hayatı seçmişim.
Şimdi ben çıt kırıldım, kardeşim eşek gibi
Şu dönem inek sütü vermeyi düşünseneherkesin aklı çıkar.
Can'ım bebiş ne kadarlık ben 15 günlük falandı döndürdüm. Bi arkadaşım ise sürü tamamen kesilmiş ve mama ile beslediği ayna tam 4 aylıkken bu yöntemle döndürdü. Saolsun bana yardımcı olup Ümit verende oydu. O yüzden sakın ümidini kesme sadece iste.Canım gordum evet. Ahh keşke daha önce ogrnseydim benim oğlum meme almıyor ki artık ,,. Ama kafama yattı. Temin edicem bu borular dan; ) teşekkür ederim canım: )
Idrar azaldiysa kesin ishal git bence bagrsak duzenleyici verirler canmBiraz azaldi idarari
su gibiydi kakasi
doktora gideyim mi![]()
Canım memede mama yöntemi var internetten bak istersen birçok kişi bende dahil öyle memeyi kabul ettirdim ve sütü çoğalttım. Zor ama sabredersen sende emziren anne olursun inş
Canım medine hurmasını denedin mi? Günde 2 _3 tane sütü arttırıyomuş. Bugün biri dedi banada sütüm kaçtığı zmn yiyorum hmn artıyor dedi.
Ne demek Can'ım biraz sabır ve emek gerektiriyor ama sonucu çok güzel oluyor. Onu düşün ve başaracağım de emin ol sende emziren anne olursun inşBi arastirayim canim cok tesekkur ederim
Can'ım inan ben neler neler denedim artsın diye. Biraz genetik bi olay süt olayı inan. Benim de öyle şakır şakır değil ama şükür biraz olsa mama takviyesi yapsamda çoğu anne sütü alıyor bebeğim. Ben yalnızım ve yardım edecek kimsen yok çoğu Zaman yemek yeme fırsatım olmuyor akşam eve eşim gelene kadar düşün. Bolca emzir enzirince inan süt geliyor başka yolu yok bunun. Şahsen bende bu yöntem işe yaradıDenedim canim denemedigim sey kalmadi hatta ama malesef artmiyor son olarak bira mayasi hapinin arttirdigini duydum onu almayi dusunuyorum
Üzülme çocuğun saglıklı mı sen ona bak bende mamayla büyümüşüm turp gibiym masallah :) sağdın mı hiç sütünü ? Böyle kendini üzersen sütünü de etkılersın kuzum
Dimi ben 3 gundur yemiyordum.aslinda.dun halamda kavrulmus helva yedim tereyagi kokusu geldi ondan bugun yine huysuz son kakasi bu yesil..azonce yapti emerken coort ediyo sesli..ikinci kakada sabahki..sumugumsu dimi ikiside..ben yine dikkat ediyim bari ya kendimiz dr olalimm
F..cede Alerji ile Yasam Platformuna iye oldum ordanda sordum bi iki kisi sut urunu alerjisi dedi biri laktoz intoleransi dedi
Acaba ben kurcalayip olmayani olduriyormuym esim abartiyosun diyor
Ne demek Can'ım biraz sabır ve emek gerektiriyor ama sonucu çok güzel oluyor. Onu düşün ve başaracağım de emin ol sende emziren anne olursun inş
O konuda da yalniz degilsin cancazim bi kismimizda var o durm. Bende cok kasiyorm kendimi bu mevzuda ama eslerin psikolojisi de dogumdan sonra etkilendiginden dislanmis hissetmwsin hevesi krilmasin vs diye kendime engel olmaaya calisiyorm olmadi o severken mutfaga gidiyorum aglarsa kisa sure duymamaya calisiyorum faln ama zor haklisin. Kaldi ki kuzucugun da boyle kucuk hastaliklar varkenbugun oglen oyle bir kak yapti ki
sirtindan pacalarinadışlanmışti. ishal gibiydi bu sefer ki. cok civikti. 5ml veriyordum, 4 e indircem. bakalim nasil olcak.
sorma ya en buyuk korkum bebegime bilmeden zarar vermek.
hatta takintili boyuta geldim. esimin tutmasini bile istemiyorum
ya yanlis tutarda beli bosluga gelirse,
ya bacaklarini yanlis tutup kalca cikigina neden olursa
mama vermek istedigin de ya bogazina kacirirsa falan filan
bir ben mi boyleyim
OKB li bir anne olmak istemiyorum
ozkacim senin bebise baktikca benim oglusu goruyorum sanki
ne kadar cok benziyorlar
masallah kuzuya![]()
Cildirmak uzereyim su pisik yuzunden. Tam azaldi dondu diyorum uine aynidr lar cildi hassas panik yapiosunuz diyo onlara da ayar oluyorum. Perisan cocugun alti. Ve surekli tekrarliyor. Kullanilmadik krem alternayif yontem kalmadi. Cildiyeci cocuk dr vs vs. Sinirlerim cok bozuk
![]()
bskn Canim cildiyeye gittim ben alerji uzmami da gordu. Ikisininde soyledigi su: pisigi idrarda bezle ortaya cikan amonyak yapar
Kaka besler. Alerji pisige sebep olmaz direnc gostermesine sebep olur. Peki nolcak nasil gecicek yok yok yok. Iki krem kullaniyoeuz 3-4 gun gidiyo ikisi toplam 100 lira bunlar da care olmadi. Kortizinlu kremler alternatif yontemler de cabasi. Kafayi yicem artik bezi degistim bi cesaret dun iyi mi oldu kotu mu bilemedim. Oncekiker gibi parlak kirmizi yaralar cikmadi ama kizariklik yayildi simdi de. Lutfen gecsin ama artik ya
Can'ım facede emziren anneler diye bi grup var. Oradan daha detaylı yardım alabilirsin. Emin ol Oray'a üye olunca nişden ne kadar çok varmış diyeceksinMutlaka deniycem canim cunku bebegimin anne sutu almasini gerçekten cok istiyorum