2016 Şubat Anneleri

bskn bskn sagol ukfgn icin..facede alerji platformunda pek cok anne yazdilar ve sut urunu alerjisi imis baska belirtilerde var..biraz deneyeyim zaten 3 gun denedim iyiydi gecen oglumun digumgunu vardi kreste iki catal yas pasta bi kurabiye yedim ertesi gun tekrar huysuzlandi bizim kiz.

Bacaklarimi hissetmiyorum 2.5saat cocuk ayagimdayken uyumusum iyi ki ustunu ortmusum :oops: oyle boyle uyudum yaaa :KK48:

Ya aslında uykusu gelince hiç bişey engel olamıyo mesela 12de emziriyorum diyelim uyuyo emerken bıraktığımda uyanıyo. 2-3saat arayla az az uyuyo ama gece tam dalamıyo yerine yatırmaya çalışırken sıçrayıp uyanıyo
canim hepimizinki oyledir yani benimki oyle bazen iki uc seferde uyutuyorum,tekrar uyanirsa kucagima alip sirtini sivazliyorum tekrar koyuyorum

bskn bskn Canim cildiyeye gittim ben alerji uzmami da gordu. Ikisininde soyledigi su: pisigi idrarda bezle ortaya cikan amonyak yapar
Kaka besler. Alerji pisige sebep olmaz direnc gostermesine sebep olur. Peki nolcak nasil gecicek yok yok yok. Iki krem kullaniyoeuz 3-4 gun gidiyo ikisi toplam 100 lira bunlar da care olmadi. Kortizinlu kremler alternatif yontemler de cabasi. Kafayi yicem artik bezi degistim bi cesaret dun iyi mi oldu kotu mu bilemedim. Oncekiker gibi parlak kirmizi yaralar cikmadi ama kizariklik yayildi simdi de. Lutfen gecsin ama artik ya
kremlemeden once iyice kurut canim hava alsin sonra krem sur

Ay bende mama çocuğuyum. Ölmedik çok şükür.
Kardeşimde sulandırılmış inek sütü :KK70: cicibebe, pirinç unu:p
Adam organik hayatı bense kokoş hayatı seçmişim.
Şimdi ben çıt kırıldım, kardeşim eşek gibi :p
Şu dönem inek sütü vermeyi düşünsene:KK70: herkesin aklı çıkar.

İnek sütünü gazdan biz içemiyoruz bebelere versek demek ooooouuuuuyyy
Eskiden Hersey kolaymıs, kadınların hayatı daha zor ama bebeleri daha kolaymıs,,

Poffff en son aksam 9 da sulu kaka vardi sanci azaldi huzurlu uyudu derken
sabah 7de emzrirken yaptı kakasini baktim az ama sulu kakaydi

doktordan randevu alayim dedi full dolu artık acilden giriş yapacağız

Canım gordum evet. Ahh keşke daha önce ogrnseydim benim oğlum meme almıyor ki artık ,,:KK43:. Ama kafama yattı. Temin edicem bu borular dan; ) teşekkür ederim canım: )
Can'ım bebiş ne kadarlık ben 15 günlük falandı döndürdüm. Bi arkadaşım ise sürü tamamen kesilmiş ve mama ile beslediği ayna tam 4 aylıkken bu yöntemle döndürdü. Saolsun bana yardımcı olup Ümit verende oydu. O yüzden sakın ümidini kesme sadece iste.

Canım medine hurmasını denedin mi? Günde 2 _3 tane sütü arttırıyomuş. Bugün biri dedi banada sütüm kaçtığı zmn yiyorum hmn artıyor dedi.

Denedim canim denemedigim sey kalmadi hatta ama malesef artmiyor son olarak bira mayasi hapinin arttirdigini duydum onu almayi dusunuyorum

Denedim canim denemedigim sey kalmadi hatta ama malesef artmiyor son olarak bira mayasi hapinin arttirdigini duydum onu almayi dusunuyorum
Can'ım inan ben neler neler denedim artsın diye. Biraz genetik bi olay süt olayı inan. Benim de öyle şakır şakır değil ama şükür biraz olsa mama takviyesi yapsamda çoğu anne sütü alıyor bebeğim. Ben yalnızım ve yardım edecek kimsen yok çoğu Zaman yemek yeme fırsatım olmuyor akşam eve eşim gelene kadar düşün. Bolca emzir enzirince inan süt geliyor başka yolu yok bunun. Şahsen bende bu yöntem işe yaradı

Üzülme çocuğun saglıklı mı sen ona bak bende mamayla büyümüşüm turp gibiym masallah :) sağdın mı hiç sütünü ? Böyle kendini üzersen sütünü de etkılersın kuzum

Elektrikli pompa ile belki artar diye surekli sagiyorum canim ama 30 40 cc den yukarisini hic gormedim daha cok sukur bebegim saglikli gelişimi de iyi bu arada cok tesekkur ederim destegin icin canim ya cok iyisin

Canım laktoz intolorensı demek süt şekerine aşırı hassasiyet demek zaten. Yani eninde sonunda süt ve süt ürünlerinden uzak kalmak şart.
Evet son iki resimde mukuslu canım. Dediğin gibi kendi dr umuz kendimiz olacaz.☺
Dimi ben 3 gundur yemiyordum.aslinda.dun halamda kavrulmus helva yedim tereyagi kokusu geldi ondan bugun yine huysuz son kakasi bu yesil..azonce yapti emerken coort ediyo sesli..ikinci kakada sabahki..sumugumsu dimi ikiside..ben yine dikkat ediyim bari ya kendimiz dr olalimm

F..cede Alerji ile Yasam Platformuna iye oldum ordanda sordum bi iki kisi sut urunu alerjisi dedi biri laktoz intoleransi dedi
Acaba ben kurcalayip olmayani olduriyormuym esim abartiyosun diyor

bugun oglen oyle bir kak yapti ki:KK35:
sirtindan pacalarinadışlanmışti. ishal gibiydi bu sefer ki. cok civikti. 5ml veriyordum, 4 e indircem. bakalim nasil olcak.

sorma ya en buyuk korkum bebegime bilmeden zarar vermek.
hatta takintili boyuta geldim. esimin tutmasini bile istemiyorum:KK42:
ya yanlis tutarda beli bosluga gelirse,
ya bacaklarini yanlis tutup kalca cikigina neden olursa:KK34:
mama vermek istedigin de ya bogazina kacirirsa falan filano_O

bir ben mi boyleyim:110:

OKB li bir anne olmak istemiyorum:KK43:

ozkacim senin bebise baktikca benim oglusu goruyorum sanki:KK51:
ne kadar cok benziyorlar:KK68:
masallah kuzuya:KK15:
O konuda da yalniz degilsin cancazim bi kismimizda var o durm. Bende cok kasiyorm kendimi bu mevzuda ama eslerin psikolojisi de dogumdan sonra etkilendiginden dislanmis hissetmwsin hevesi krilmasin vs diye kendime engel olmaaya calisiyorm olmadi o severken mutfaga gidiyorum aglarsa kisa sure duymamaya calisiyorum faln ama zor haklisin. Kaldi ki kuzucugun da boyle kucuk hastaliklar varken

Pişik için eltimde kızına herşeyi denedi. Çocuğun pişik olan yeri kanıyordu artık. O kadar ilerlemişti. Dr ların verdiği hiç bi krem işe yaramıyordu. En son badem yağıyla buldu çözümü. Istersen sende bi deneyebilirsin.
Cildirmak uzereyim su pisik yuzunden. Tam azaldi dondu diyorum uine ayni:KK43: dr lar cildi hassas panik yapiosunuz diyo onlara da ayar oluyorum. Perisan cocugun alti. Ve surekli tekrarliyor. Kullanilmadik krem alternayif yontem kalmadi. Cildiyeci cocuk dr vs vs. Sinirlerim cok bozuk:KK43:

Canım badem yağını bi dene istersen.
bskn bskn Canim cildiyeye gittim ben alerji uzmami da gordu. Ikisininde soyledigi su: pisigi idrarda bezle ortaya cikan amonyak yapar
Kaka besler. Alerji pisige sebep olmaz direnc gostermesine sebep olur. Peki nolcak nasil gecicek yok yok yok. Iki krem kullaniyoeuz 3-4 gun gidiyo ikisi toplam 100 lira bunlar da care olmadi. Kortizinlu kremler alternatif yontemler de cabasi. Kafayi yicem artik bezi degistim bi cesaret dun iyi mi oldu kotu mu bilemedim. Oncekiker gibi parlak kirmizi yaralar cikmadi ama kizariklik yayildi simdi de. Lutfen gecsin ama artik ya

Back
X