2016 Şubat Anneleri

Kızlar lazer yaptırmayı düşünüyorum.. düşünceleriniz benim için önemli... Yaptirsammi veya yaptirmasammi veya incelikleri yaptıran varsa yazabilir mi?

Bu arada bugün kızımı 2 aylık asiya götüreceğim ateş yapar diyorlar gitmeden şurup ver diyorlar ama vermek istemiyorum siz ne yaptınız
Ben 9 yıl önce yaptırdım canım lazer epilasyonun yeni yeni başladığı zamanlar bayağı kıllı sayilirdim çok şükür hepsinden kurtuldum tüm vücut yaptırdım 11 seansta bitti su an sadece bıyık ve az birazda genital bolgemde var onlarda belli belirsiz açık renk zaten kendime yaptığım en iyi yatırım bence yıllardır çok rahatim

Kızlar lazer yaptırmayı düşünüyorum.. düşünceleriniz benim için önemli... Yaptirsammi veya yaptirmasammi veya incelikleri yaptıran varsa yazabilir mi?

Bu arada bugün kızımı 2 aylık asiya götüreceğim ateş yapar diyorlar gitmeden şurup ver diyorlar ama vermek istemiyorum siz ne yaptınız
Ateş değil ama ağrı çok yapıyor.biz ateşlenmedik. Ona rapmen saat kurup saat başı ateş ölçtüm nolur ne olmaz diye, çok huzursuzdu ama ben öylr hissettim. Sürekli inledi yavrum. Ben akşam 9gibi kalpol verdim ancak rahat uyudu.
Ve dedikleri gibi huyu değişyır. Derin uykuya dalamıyor.4.günimüz hala uyurken eller kollar hareket halinde. Bormalde yapmazdı...

Kızlar bugün bakıcı komşumun yüzü gülüyodu sanırım işe devam edicek, cuma bırakıcak gibi gelmişti bana oysaki :))
Canımm yaa özlemiştir uzay bebeyi :)
akşama kadar bazen benim bırakıp kaçasım geliyor :D ama sonra toparlanıyor insan. O da öyle ilk gün bocalaamasıdır belki de ;)

Canımm yaa özlemiştir uzay bebeyi :)
akşama kadar bazen benim bırakıp kaçasım geliyor :KK70: ama sonra toparlanıyor insan. O da öyle ilk gün bocalaamasıdır belki de :KK66:
Valla tatlim sanirim oyle oldu.. dilerim bir muddet yurur bu sekilde, cunku benim icinde cok kolay oluyor..

:eek:
Daha genciz halbukiiiiii :KK43:
Bebek dogurmam sakincali canim hayatim soz konusu idi goguslerimde kitle var hormonel bu yuzden ilsc igne vs kullanamiyorum rahim ici yaram var spiral taktiramiyorum esimde korununca daha 27 olmadan 3 cocuk sahibi oldum mecburen...

Kızlar yaa, aşıdan beri uykusunda kollarını sürekli sarılma hareketi yapsr gibi yapıyor. Bir şeyi kavramaya öalılıyor sanki. Meme savaşı yaptığında da yapar o şekilde acaba emmek mi istiyor diyorum dayıyorm almıyor.
Birde sürekli irkilmelere başladı. Gözlersürekli yarı açık, hemen açacak gibi, açıyor kapatıyor arada.
Besmelesiz koyma diyorlar ama çok da dikkat ediyorum.
Kuran koy dediler var xaten. Önceki hafta eşimin akrabası nazar için korunması için dua yazdı koyduk yatağına. Sürekli okuyorum.

Bu sabah eşim işe giderken beşikte öpmek için yanaşmış, çığlık atarak uyandı, noldumuzu şaşırdık.

Bu normal bir süreç mi? Kundak mı yapsam?daha güvende hissedermiş kendisini:/

Bebek dogurmam sakincali canim hayatim soz konusu idi goguslerimde kitle var hormonel bu yuzden ilsc igne vs kullanamiyorum rahim ici yaram var spiral taktiramiyorum esimde korununca daha 27 olmadan 3 cocuk sahibi oldum mecburen...
Genç ve üç öocuk annesi. Hatta sıkıntılı süreçler. O zaman sustum. Geçmiş olsun. Bebeğin sana şifa getirsin inşalalh :*

Boşver daha iyi olmuş. 30umda ilk çocuğu yaptım. Üçlemeye vaktim olmayacak gibi :p olsa da bakmaya ömrüm olurmu :( düşünceler düşüncelerrr

Kızlar yaa, aşıdan beri uykusunda kollarını sürekli sarılma hareketi yapsr gibi yapıyor. Bir şeyi kavramaya öalılıyor sanki. Meme savaşı yaptığında da yapar o şekilde acaba emmek mi istiyor diyorum dayıyorm almıyor.
Birde sürekli irkilmelere başladı. Gözlersürekli yarı açık, hemen açacak gibi, açıyor kapatıyor arada.
Besmelesiz koyma diyorlar ama çok da dikkat ediyorum.
Kuran koy dediler var xaten. Önceki hafta eşimin akrabası nazar için korunması için dua yazdı koyduk yatağına. Sürekli okuyorum.

Bu sabah eşim işe giderken beşikte öpmek için yanaşmış, çığlık atarak uyandı, noldumuzu şaşırdık.

Bu normal bir süreç mi? Kundak mı yapsam?daha güvende hissedermiş kendisini:/
Benimkide oyleydi yapmadigim kalmadi basinda kuran bile okudum surekli ama oldu maalesef sonunda kundak yapiyorum uyurken simdi iyi

Ateş değil ama ağrı çok yapıyor.biz ateşlenmedik. Ona rapmen saat kurup saat başı ateş ölçtüm nolur ne olmaz diye, çok huzursuzdu ama ben öylr hissettim. Sürekli inledi yavrum. Ben akşam 9gibi kalpol verdim ancak rahat uyudu.
Ve dedikleri gibi huyu değişyır. Derin uykuya dalamıyor.4.günimüz hala uyurken eller kollar hareket halinde. Bormalde yapmazdı...
Bizim 2 hafta asi olalı o günden beri hep huzursuz doğru dzgn yüzü gulmuyo 15 dk bile zor duruyo ya uyuvak ya emcek uyumuyoda

Benimkide oyleydi yapmadigim kalmadi basinda kuran bile okudum surekli ama oldu maalesef sonunda kundak yapiyorum uyurken simdi iyi
Anladım canım. Bende yarı kundak deniyeyim. Sıcaklarda başladı bunsaatten sonra kundağa alışsın istemiyordum
müslin bezle kundak yapayım bari.

Bir yerde okudum mu dinledim mi bilmiyorum ama kundak yapılan öocuklar hayatta daha başarılı olurmuş .
Güven duygusu aşılanırmış. (Kesin adem güneş ten dinlemişimdir o savunur bu duyuyu)
aa yok tracy teyze de yarı veya tam kundak yapıp uyutun diyordu hatırladım;)

Allah omur versin canim cocuk sıkıntılı ama cok guzel bisey ikisi buyudu sayilir okullu oldular simdi minnakla kaldim evde iyiki olmus insan zaman gecince ozluyor ve biloyorum ki cok ozleyecegim kucuk bebegi

Anladım canım. Bende yarı kundak deniyeyim. Sıcaklarda başladı bunsaatten sonra kundağa alışsın istemiyordum
müslin bezle kundak yapayım bari.

Bir yerde okudum mu dinledim mi bilmiyorum ama kundak yapılan öocuklar hayatta daha başarılı olurmuş .
Güven duygusu aşılanırmış. (Kesin adem güneş ten dinlemişimdir o savunur bu duyuyu)
aa yok tracy teyze de yarı veya tam kundak yapıp uyutun diyordu hatırladım:KK66:
Dogruluk payi ola ilir ben digerlerini kundak yapmistim ozguven patlamasi var onlarda sıkı degil ama hafifce sariyorum

Bizim 2 hafta asi olalı o günden beri hep huzursuz doğru dzgn yüzü gulmuyo 15 dk bile zor duruyo ya uyuvak ya emcek uyumuyoda
Sonra aşı yaptırmaktan neden korkuyorsunuz :(
Neden işte bunları hep duyduk vakti zamanında.
2yaşa Eeteleyebiliyormuşuz aşıları. O zmna kadar çocuğun bağışıklığı da düzene girmii oluyormuş
Etkilerini dhaa hafif atlatıyormuşlar. Aile sağlık birimine aşıları yaptırmayacağım diye bir yazı imzalıyormuşsun bunun için. Valla kafam karışık önümüzdeki aşıların ne olduğuna bakıp erteleyebilirim.

Bizden teyzelere ve kardeşlere tünaydınnnnn, bizde durumlar klasik

annem uyumasin
annem yemesin
annem tuvalate gitmesin
annem hep konuşsun
annem robotlaşsın yeter bisey istemem modunda :KK45:

su an yataktayiz o kuş gibi ötüyor ben başını bekliyorum

uyusa da biseyler yesem :kk77:

Binbir umutla aldığım oyun halısına enim bebenin oyun halısı vakti gelmemiş galiba çıngıraklara deli gibi tepkiler veren gülücükler atıp takip eden çocuk oyun halısında mızmız ağlıyor 170tl verdik o halıya sevmeli sevecek! :KK35::confused:

Back
X