Şifa olsun inşallah.maşallah yabruya sğalıkla nüyüsün inş.
pişik durumunuz nasıl geçti mi?
Ay benim şehriye salatanim pek zayıf

Şehriye
dereotu
Taze soğan
Baharat
Limon
Böyle de çok güzel oluyor
M
mambia
Bilmemekle olmuyor ki. İnsan tuhaflıyor:)
Babanem günde enaz 12 bez değiştiğimi farkedince(bez boşetlerinden) deli misin kzım adam orada çalışıyor sen burada bez fabrikasına yolluyon paraları demişti

Orada koptu zaten olaylar

ışığı babanem yaktı
Senin bir de diğer çocuğunda mı alerjik

Allah kolaylık versin ne diyim:/
Sen yapmadın, minnoşum mastit yaptı. Emebilseydi mastit olmazdın :/ ve güçlü emip göğsünü boşaltabilseydi 25cc den çok süt yapardı bebişin

Kendini suçlama lütfen. Kendi beceriksizlikleri

Geçmiş olsun bu arada...
Göbüşü doğumdan sonra yapanlar grubu

Yavrum yaa sen zaten pozitif bir annesin, sen taş yesen o sana süt yapardı.
Ay yoksa bizi mi kandırıyorsun
Amin amin. Ğzülmek yok.
Allah beterinden saklasın. Dün hastne sonrasında dolanırken yolda pusetli bir anne gördüm(hani algıda seçicilik varya, pusete bakma durumu)
Keşke bakmasaydım

içim cızladı, ve derdime dertlendiğime utandım

Bebeklikten hatta belki çocukluktan çıkmış bir çocuk

ama engelli

şükrettim ve onlara da çok üzüldüm.
Rabbim beterinden saklasın.
Ben kurutma makinası kull.
Battaniyelerimiz tam kurumuyor onları da çıkardığımda beşiğe seriyorum yarım sast
havalanınca kurumuş oluyor
Haklı olduğun kısımlar var :)
İlk pişik olduğumuzda henüz kızarıklık iken annanem aradı kızım yumurta yeme dedi:)
annesi öyle dermiş.
Babanem zaten süt içme gaz yapar demişti.
Bir arkadaşımın annesi de mercimek çok yediğimi duymuş onu yeme gaz yapar kaka çok yapar dedi. Aynı kişi donates de yemesin hee diye eklemişti.
Ziyaretimize gelen ve ssüt alerjisi olduğuna inanmayan bir teyze bezini değişirken kakyı gördü ve aa sizin bağırsak iltihabımı olmuş dedi. (Kısmen alerjinin bağıraklara verdiği tahribata verilen türkçe ad)
Aslında bunları onlar dkktorlardan daha iyi biliyordu ve önlemini alıyordu. Alınmadığı takdirde olanları da görüyouz , astım alerjisi ve alerjik bünyeler...
Aslında burnu şeffaf sümük akıtan bebeği basıl gözlemlersiniz sonrasında aniden sarımsı yeşilimsi koyu kıvamlı sümüğü olan çocuğa nasıl davranılırsa bende öyle yapıyorum. Bir hastalık belirtisi oldupundan şüpheleniyorum. Normal olmayan bilmem kaç tane bulgularımla.
Her duyduğu bulguyu kendine yakışttırma kınusunda çok haklısın ama türk toplumu böyleyiz işte. En iyisini ümit ederiz ama önce en kötüsünü yakıştırırız...
yemek sınırlamasında ise bebeğin aldığı sütü değil, annenin bünyesini etkiliyor. Beyin beni değil önce onu düşünüp ona göre sütü üretiyor.
Benim takviye almam gerek çok şükür sağlıklı birey yetiştirme çabasjndayım kendimden ödün vermeme rağmen.
Gelişiminde olması gereken hatta bazen bunu şuan yapabilir mi ki yaa dedirten enteresan tepkileri bende görüyorum, çok şükür. Ahlanıp vahlanıyor gibi görünebilirim ama eşime bile yansıtmamaya çalışıyorum. Ben güçlü durdukça oda güçlü duruyor

buradaki dertleşmelerimiz bilgi paylaşımı ve içe atmaktan bunaldığımızdan :)
Rabbim bebeğinize size sağlık versin.