- 7 Nisan 2015
- 3.750
- 2.777
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fitil denesen? Benimki 1gün yapmayınca bile cok huzursuz oluyo biberonla verdigimde yasıyodum o sorunu simdi emziriyorum rahat yapiyo cok sukur. Sütünüz varsa bide emzirin belki yapar mamanın sıcaklıgınada iyi bakın bi eger sutunuz yoksa.. Bide mamalardan da kabızlık oluyo diye biliyorum gaz sorunu vs.. Ben keci sütlü mama veriyorum arada sütüm olmadiginda hic problem yasamadık daha. Ben bişeyler vermeye cok karsiydim ama o öyle olunca ben ondan daha huzursuz oluyodum zeytinyagi verdim ama hic işe yaramadı bende. Bacaklarını öne arkaya ittiriyodum yavasca karnını ovalıyodum ayaklar hep havada tabi biraz popo kısmını actiriyodum ama cok az tabi anca öyle yapiyodu o da kıpkırmızı olduktan sonraKızlar bebeğim 3 gündür kaka yapmıyor. Mama destekli gidiyoruz napmam gerek.. Sürekli ıkınıyor çığlık çığlığa ağlıyor çok zor sakinleşiyo![]()
Ne gibi..gazsiz donemi soruyosun ek gidaya gecip bebisin bagirsaklari yiteceklere alisana dek unut istedigini yiyip icmeyi..bizim oglan mesela 1.5 yasinda ancak toplandi..et kiyma yese sabahlar olmazdi kivranirdi hazmedemezdi...Yok mu yardım eden..
Emmiyor bebeğim, 16 günlük, napicam(((
Canım seni hiç düşünemiyorum zaten Allah kolaylık versin :) kanguru aldigima bende pisman olmaya basladim bir alissa cok iyi olacak ama bu seferde yaz geldi vicik vicik olacagiz. Gecen ilk defa bi giysi pazarını dolasayim dedim tabi arabasinda durmadı kucagimda sicaktan ölecektim:) neyse geçecek bugünler derdimiz bu olsun napalim..Ay ben de kangru almadigima bazen pisman oluyorum buyuk kizim hic bunalmaya gelmezdi emdikten sonra kucaktan inmek isterdi bunlar da oyle olursa hele de yaz gelince hic kangruda durmazlar diye almadim ama arabada da durmuyorlar sanki git gide alisiyorlar gibi. Insallah alisirlar cunku buyuk kizim disari cikinca beni de yaninda istiyor
Canim benimde basta emmedi biberona alisyi sagip verdim mama takviye vs. Ondan sonra korktum almiyordu acikinca vermedim biberon aldim kucagima ayakta emdirdim zorla aldi biraz ugras alacaktir.Emmiyor bebeğim, 16 günlük, napicam(((
mama veriyo musun canım mama verince oluyo cünkü ben bi kac kez vermsti öyle oldu smdi hic vermyrm sadece emzryrm her gün 2 kere yapıyoKizlar bayadir girmiyordum benim oglum 74gunluk oldu yuvaletini yapamiyor3gun sonunda yapıyor cok zorlaniyor yaparken lavman yapioz bazende fitil oyle yapior rahatca. Ne yapacagiz bilmiom dr. A goturduk senden geçiyordur dedi sutunden bendede hemoroid bas gosterdi kendimj koruyorum su iciyorum kayısı filan yine ayni birde ayak tirnaginda bas parmaginin iki yaninda sislik var kirmizi olmus dun farkettim.
niye emmiyo canım gögüs ucun mu yokEmmiyor bebeğim, 16 günlük, napicam(((
Yok ben ne zaman rahatca yiyip icicemNe gibi..gazsiz donemi soruyosun ek gidaya gecip bebisin bagirsaklari yiteceklere alisana dek unut istedigini yiyip icmeyi..bizim oglan mesela 1.5 yasinda ancak toplandi..et kiyma yese sabahlar olmazdi kivranirdi hazmedemezdi...
Canım, sezeryan süt gelmedi mama verdim, sonra meme ucu büyük diye alamadı, dr un yaninda emiyor eve gelince kendini yırtıyor, biberonla alıştı, sağ ver çok yorucu. Bi de inatçı.Emmeme nedeni ne hiç mi emmedi? Ben iki buçuk aydır sagip veriyorum başta benim göğüs ucumu alamıyordu şimdi de biberona alisti reddediyor gogsumu. Mecburen sagiyorum ben de. Çok şükür sutum azalmadi ve gelişimi iyi gidiyor diye kendimi avutuyorum inşallah senin bebis emer
Var canım ucu büyük hemde.niye emmiyo canım gögüs ucun mu yok
Bi sağıp denesen? Hiç anne sütü alamamasindan daha iyi diye düsünüyorum biraz yorucu ama alışana kadar en azındanEmmiyor bebeğim, 16 günlük, napicam(((
Ağlıyor almıyor memeyi itiyor eliyle, ta ciğerden ağlıyor, acıyorumCanim benimde basta emmedi biberona alisyi sagip verdim mama takviye vs. Ondan sonra korktum almiyordu acikinca vermedim biberon aldim kucagima ayakta emdirdim zorla aldi biraz ugras alacaktir.
Canim hafta en fazla 3kez veriyorumdur oda mecbur veriyorum ojula gidiyorum sutum sagacak kadar fazla olmadigindanda birakamiyorum sut acaba ihlamur filan icirsemmjmama veriyo musun canım mama verince oluyo cünkü ben bi kac kez vermsti öyle oldu smdi hic vermyrm sadece emzryrm her gün 2 kere yapıyo
Sağıyorum canım, ondan daraldım, sağ ver, gece sağ, boyle zor bide yaz gelince iyice zor olcak.Bi sağıp denesen? Hiç anne sütü alamamasindan daha iyi diye düsünüyorum biraz yorucu ama alışana kadar en azından
canm daha yeni dogum yapmıssın biberonla ver sagıp sarılık olmasn aama önce emzr ardından biberonla ver bide biberon ucu yenidogan icin olanlardan al ben sürekli verdm biberonla ama önce emzrdmVar canım ucu büyük hemde.
Canim benimkide aynisiydi bi aglamak bi aglamak unutturma memeyi hee zaman dene ver agzina benimki ayaga kalkip yuruyunce tuttu memeyj oyle dene bi pes etme üzülüyordum bende sukur simdi surekli emiyor.Ağlıyor almıyor memeyi itiyor eliyle, ta ciğerden ağlıyor, acıyorum![]()