2016 Şubat Anneleri

Su ara uykumuz gelince elini ağzına sokmaya çalışıyor kafayı yana çeviriyor sanki emme pozisyonu gibi. Kucağına alıyorum emzirmek için yirtiyor ortalığı. Ama eli cok cok emiyor resmen tüm eli sokmya calisiyor :KK43: nasıl bırakacak ;( garip geliyor ya.
Benimki aynı durumda emme hareketi yapıyor memeyi verince çığlığı basıyor komple yumruğunu emiyor.. Emziren annelerde okumuştum meme reddinde ten temasi yapin diyorlardı.. Kendi üstümü ve onu soydum konuşarak çaktırmadan verdim memeyi.. Allah im nasıl acıkmış meğerse.. Aklınızda olsun.. 3 - 4 ay arası meme reddi yasanabilirmis..

Hiç blmyrm dislerm agriyo bide öyle böyle degl hamileyken 20lik disim cikmsti cekilmesi gerekyo sanırım obur dislerime baskı yapmaya başladı dolgm dusms o agryo haftaya randevu aldm ama bsy yapablrler mi acaba emzirirken
benim de bi dişimı yaptırmam gerekiyor sorarsan bana da söyleyebilir misin yapılıyor mu diye? gece uyurken nedense dişlerimı sıktıgımı fark ettim sıktıgim azı disinden biri fena halde ağrıyor üzerine çiğneyemıyorum bile

Benimki aynı durumda emme hareketi yapıyor memeyi verince çığlığı basıyor komple yumruğunu emiyor.. Emziren annelerde okumuştum meme reddinde ten temasi yapin diyorlardı.. Kendi üstümü ve onu soydum konuşarak çaktırmadan verdim memeyi.. Allah im nasıl acıkmış meğerse.. Aklınızda olsun.. 3 - 4 ay arası meme reddi yasanabilirmis..
Ben de de aynı problem var bi de kasıyo kendini gazı var diye kaldırıyorum duruyo el ağıza gidiyo memeye getirince yine huysuz

Ben de de aynı problem var bi de kasıyo kendini gazı var diye kaldırıyorum duruyo el ağıza gidiyo memeye getirince yine huysuz
Benimki katiliyor aglamaktan sanki zehir veriyorum.. Soyununca aldı memeyi.. Benimki gibi olursa denersin canım.. Insallah devam etmez tukeniyorum bazen..

Benimkide son 1 haftadir elini emmeye calisiyor surekli. Izin vermiyorum. Elini agzina alinca meme veriyorum. Uykudan zaten acikip elini cok cok emerek uyaniyor. O arada yakalayip meme verirsem uyumaya devam ediyor. Yetisemezsem ciglik atmaya basliyor

Bizimki uyurken yapıyor bunu.

Heh! Korkum da bu ya! Altını soyuyorum o zaman rahatliyor öyle emiyor. Ama uyuyup beş dk sonra uyanıp emiyor. Geçer inşallah bu günler. Meme el kadar olamıyor bazen :)

Benimki katiliyor aglamaktan sanki zehir veriyorum.. Soyununca aldı memeyi.. Benimki gibi olursa denersin canım.. Insallah devam etmez tukeniyorum bazen..

Evet evet soyununca rahattliyorlar sonra bırakıyorum kendi almsya çalışıyor memeyi. Ben dokununca da tepki veriyor. :) atarli genç ;)

korkma normal bi durum bizimki eli sığsa dibine kadar sokacak,
şimdilik ilk 3 parmağı sokuyor ahh bide iştahlı yalıyor kı
kocam diyor biraz büyüsün bal sürecem bari boşuna emmesin :KK70:

Aynen :) yaa bizimki emiyor da bir garip geldi :) derdi neyse artık :)

Bizimkiler çok atarli desene, cıbıl cıbıl emmek istiyorlar zaar :KK48:

Evettt :) yaz gelsin de iyice rahatlasin soyacagim uyusun rahat rahat :)

Aile hekimliğinde kullandığımız program otomatik tarih aralığı veriyor bi aşının tam zamanı belli olsa da bir aylık zamanı var ası durumuna göre calışmaz durumuna göre ayarlıyor kimi ebe ayı dolar dolmaz yapıyor kimi ortasına yapıyor önemli olan aşı aralıkları
Anladim güzelim teşekkür ederim açıklaman için. bize verilen tarih normal o zamn deil mi? hemen hemen arada 4 hafta oluyor arada

Burada çoğu kişi premium kullanmış ama memnun kalmamış. bende hiç begenmiyorum onu.. normal prima pampers daha iyi ve kaliteli. Başından beri onu kullanıyorum .Ben çok memnunum :KK66:

Sakin agır anne :KK70:sevdim bunu ama keşke öyle olsam. Çok hareketli ve koşturmalı bir hayatım var. Ama sevdim bunu sagol :KK19:
@maiii nedense benimde gözümde öyle canlanıyor :KK48: :KK68:
Ağır değil ama sakin anne ;)
YAni 25yaşındayım falan desen şok olurum.

adam laf yemeyi hakediyor bence
su an bi ton saydım içimden oturdum,
söz verdi bulaşıkları yıkayacaktı yıkamadı ilk defa yalvarmıştım oysa :KK43:
tamam ondan vazgectim bebeğin elbiselerini ütüle dedim, ufacıcık bi sürü elbise görünce başka iş versene dedi
çamaşır makinada cıkar as dedim tamam dedi şu an sabırla bekliyorum bakalım ne zaman asacak beyfendi
Çocuğu ver eline bak avize bile silesi geliyor o zmn :D

Hiç blmyrm dislerm agriyo bide öyle böyle degl hamileyken 20lik disim cikmsti cekilmesi gerekyo sanırım obur dislerime baskı yapmaya başladı dolgm dusms o agryo haftaya randevu aldm ama bsy yapablrler mi acaba emzirirken
Hamile iken farklı bi iğne vardı onunla tedavi yapılıyordu Can'ım ama emzirirken yapılırmı inan bilmiyorum

Back
X