- 13 Kasım 2011
- 1.418
- 1.063
- 133
Canim huzursuz cok kaka yuzunden..sinirlerim cok bozuk milyonkere yatag koyuyorum uyudu diye milyonkere kalkiyo agliyo ikiniyo..cok yorgun düstümBenmkide buna benzer yapmsti geçen gün
Kafayı bozdk kakayla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim huzursuz cok kaka yuzunden..sinirlerim cok bozuk milyonkere yatag koyuyorum uyudu diye milyonkere kalkiyo agliyo ikiniyo..cok yorgun düstümBenmkide buna benzer yapmsti geçen gün
Kafayı bozdk kakayla
Verem aşısı yapıldı mı canım? ondan sonra banyo yaptirma dediBana yaptirabilirsin demisti ama ben yine de bugun de yaptirmayayim.. Belki asilar farklidir burda 3 ude bacagından yapıldı hala bacakları şiş.. İnşallah bugün geçer.. Çok sağol cx
Benimki de canım bi şey yapmaz yaptığımı da beğenmez ve bebeğe bakmaktan başka ne yapiyormusum diye bi de alay eder:) tam boğmalik:)Sakin ol cnm erkekler boyle benimkide aslaaa yapmaz
Benimki aynı durumda emme hareketi yapıyor memeyi verince çığlığı basıyor komple yumruğunu emiyor.. Emziren annelerde okumuştum meme reddinde ten temasi yapin diyorlardı.. Kendi üstümü ve onu soydum konuşarak çaktırmadan verdim memeyi.. Allah im nasıl acıkmış meğerse.. Aklınızda olsun.. 3 - 4 ay arası meme reddi yasanabilirmis..Su ara uykumuz gelince elini ağzına sokmaya çalışıyor kafayı yana çeviriyor sanki emme pozisyonu gibi. Kucağına alıyorum emzirmek için yirtiyor ortalığı. Ama eli cok cok emiyor resmen tüm eli sokmya calisiyornasıl bırakacak ;( garip geliyor ya.
benim de bi dişimı yaptırmam gerekiyor sorarsan bana da söyleyebilir misin yapılıyor mu diye? gece uyurken nedense dişlerimı sıktıgımı fark ettim sıktıgim azı disinden biri fena halde ağrıyor üzerine çiğneyemıyorum bileHiç blmyrm dislerm agriyo bide öyle böyle degl hamileyken 20lik disim cikmsti cekilmesi gerekyo sanırım obur dislerime baskı yapmaya başladı dolgm dusms o agryo haftaya randevu aldm ama bsy yapablrler mi acaba emzirirken
Verem aşısı ilk ay yapılıyor burda bu yapılan karma aşı dizantesi zatüre gibi 5 hastalığa karşıVerem aşısı yapıldı mı canım? ondan sonra banyo yaptirma dedi
Ben de de aynı problem var bi de kasıyo kendini gazı var diye kaldırıyorum duruyo el ağıza gidiyo memeye getirince yine huysuzBenimki aynı durumda emme hareketi yapıyor memeyi verince çığlığı basıyor komple yumruğunu emiyor.. Emziren annelerde okumuştum meme reddinde ten temasi yapin diyorlardı.. Kendi üstümü ve onu soydum konuşarak çaktırmadan verdim memeyi.. Allah im nasıl acıkmış meğerse.. Aklınızda olsun.. 3 - 4 ay arası meme reddi yasanabilirmis..
Benimki katiliyor aglamaktan sanki zehir veriyorum.. Soyununca aldı memeyi.. Benimki gibi olursa denersin canım.. Insallah devam etmez tukeniyorum bazen..Ben de de aynı problem var bi de kasıyo kendini gazı var diye kaldırıyorum duruyo el ağıza gidiyo memeye getirince yine huysuz
Anladim canım bize 2.ay 5 li karma aşı yapıldı ve de verem aşısıVerem aşısı ilk ay yapılıyor burda bu yapılan karma aşı dizantesi zatüre gibi 5 hastalığa karşı
Benimkide son 1 haftadir elini emmeye calisiyor surekli. Izin vermiyorum. Elini agzina alinca meme veriyorum. Uykudan zaten acikip elini cok cok emerek uyaniyor. O arada yakalayip meme verirsem uyumaya devam ediyor. Yetisemezsem ciglik atmaya basliyor
Benimki aynı durumda emme hareketi yapıyor memeyi verince çığlığı basıyor komple yumruğunu emiyor.. Emziren annelerde okumuştum meme reddinde ten temasi yapin diyorlardı.. Kendi üstümü ve onu soydum konuşarak çaktırmadan verdim memeyi.. Allah im nasıl acıkmış meğerse.. Aklınızda olsun.. 3 - 4 ay arası meme reddi yasanabilirmis..
Benimki katiliyor aglamaktan sanki zehir veriyorum.. Soyununca aldı memeyi.. Benimki gibi olursa denersin canım.. Insallah devam etmez tukeniyorum bazen..
Bizimkiler çok atarli desene, cıbıl cıbıl emmek istiyorlar zaarEvet evet soyununca rahattliyorlar sonra bırakıyorum kendi almsya çalışıyor memeyi. Ben dokununca da tepki veriyor. :) atarli genç![]()
korkma normal bi durum bizimki eli sığsa dibine kadar sokacak,
şimdilik ilk 3 parmağı sokuyor ahh bide iştahlı yalıyor kı
kocam diyor biraz büyüsün bal sürecem bari boşuna emmesin![]()
Bizimkiler çok atarli desene, cıbıl cıbıl emmek istiyorlar zaar![]()
Valla benim kull yeni prima ama onda da yapışıyor :)Icinde 3 tane mavi cizgi var bu arada ama yine de yapistidis paketini bilemiyorim. Benek bezi pastasi adi altinda suslenmis halde paketsiz geldi cunku bize :)
Anladim güzelim teşekkür ederim açıklaman için. bize verilen tarih normal o zamn deil mi? hemen hemen arada 4 hafta oluyor aradaAile hekimliğinde kullandığımız program otomatik tarih aralığı veriyor bi aşının tam zamanı belli olsa da bir aylık zamanı var ası durumuna göre calışmaz durumuna göre ayarlıyor kimi ebe ayı dolar dolmaz yapıyor kimi ortasına yapıyor önemli olan aşı aralıkları
hepimizin bebislerı aynı şeyi yapıyor demek el emme:) ellerini tanımaya başladıkları için mi emiyorlar acaba?Aynen :) yaa bizimki emiyor da bir garip geldi :) derdi neyse artık :)
Evettt :) yaz gelsin de iyice rahatlasin soyacagim uyusun rahat rahat :)
Ağır değil ama sakin anneBurada çoğu kişi premium kullanmış ama memnun kalmamış. bende hiç begenmiyorum onu.. normal prima pampers daha iyi ve kaliteli. Başından beri onu kullanıyorum .Ben çok memnunum
Sakin agır annesevdim bunu ama keşke öyle olsam. Çok hareketli ve koşturmalı bir hayatım var. Ama sevdim bunu sagol
@maiii nedense benimde gözümde öyle canlanıyor![]()
![]()
Çocuğu ver eline bak avize bile silesi geliyor o zmnadam laf yemeyi hakediyor bence
su an bi ton saydım içimden oturdum,
söz verdi bulaşıkları yıkayacaktı yıkamadı ilk defa yalvarmıştım oysa
tamam ondan vazgectim bebeğin elbiselerini ütüle dedim, ufacıcık bi sürü elbise görünce başka iş versene dedi
çamaşır makinada cıkar as dedim tamam dedi şu an sabırla bekliyorum bakalım ne zaman asacak beyfendi
Sindirlmemiş süt ve mukuslu kaka. Hoşgeldin aramıza...Kizlar mideniz bulanmazsa su kakaya bi bakin.bunlar nedir anlmiyrm..
Hamile iken farklı bi iğne vardı onunla tedavi yapılıyordu Can'ım ama emzirirken yapılırmı inan bilmiyorumHiç blmyrm dislerm agriyo bide öyle böyle degl hamileyken 20lik disim cikmsti cekilmesi gerekyo sanırım obur dislerime baskı yapmaya başladı dolgm dusms o agryo haftaya randevu aldm ama bsy yapablrler mi acaba emzirirken
Bakamadim haberlere canim ama annem gormus sanirim baska biriymis taniyan herkes sokta Rabbim masumun yardimcisi olsun