Heyyytt neler olmuş burada yaaaa
Kızlar burada biz herşeyi paylaşıyoruz. Yaşadığımız sıkıntıları mutlulukları.. ama doğru ama yanlış.
Tv de duyduğumuz haberleride paylaşıyoruz. Bunda bir art niyet yok ama biz anneler olarak herzaman duygusal olduğumuz için alınabiliyoruz bu çok normal. Ama bunu karşılıklı tartışma haline döndürmemek lazım.
Burada herkes bebegine yaptığı şeyleri paylaşıyor ya.. o anneye göre doğru bir davranış ama bana göre yanlış davranış. Yinede herşeye müdahale etmiyorum. Çünkü o onun bebegi. Ama doğru ama yanlış. Bir anneye herşey mübah.
Birde herkesin hassas olduğu noktalar başka o yüzden yazarken biraz daha duyarlı olursak daha iyi olur.
Mesela benim hassas noktamda sezaryen.. sezaryen ile doğan çocuklar çok hasta olur derler. Benim oğlan hasta oldukça bak işte normal doğum olsa bu kadar hasta olmazdı falan diyorlar. Üzülüyorum ne olurduda normal olsaydı diye... Ama olan olmuş. Yapacak birşey yok.
Yani diyecegim durduk yere birbirimizi kırmayalım. Annesütü yada mama.. önemli olan çocuğun saglıklı olması..
Hepimizin sapasaglam bütün organları yerli yerinde bebeklerimiz var. Ne kadar şükretsek az.
Allaha çok şükür.
Son olarak buradaki herkesi seviyorum. Sonuçta bu kutlu yolculukta birbirimize yoldaşlık ettik arkadaşlık ettik. Hepiniz iyiki varsınız