2016 Şubat Anneleri

kizlar oglum demin uykusunda sanki boğazına bisey kaçmış gibi nefessiz kaldı sanki tuhaf bi ses cikardi hemen aldım kucağıma normaldi anlamadim ama cok korktum Allah korusuz uykuda tükürük falan kacmaz böyle nefessiz kalmaz inşallah bu gece uyku tutmaz artık beni sizlerde oldu mu böyle bişey

Benimkine sik sik oluyor. Ve kalp problemi var. Uykuda elini kaldirsa uyaniyorum kontrol ediyorum hemen :( Alah bebiserimizi korusun ins birsey olmaz hic birine

Emziren anneler ramazan yaklaşıyor, oruç tutacak mısınız? Sütümüz olur mu? Susuzluğa dayanabilir miyiz?
Bugun bende bu soruyu soracaktim.ben kararszm ama bugun oruc tuttum.hic etkilenmedk ben ve sütüm :)
Ama ramazan daha sicaga denk geliyor.deniyecegim eger etkilenirsem sutum azalirsa kazaya birakirim.zaten dinmiz kolaylik dini.emzikli annelere izin var.tutmayabilirz hatta borçlarmzi da emzrme tamamen bittikten sonra tutmamada bi sakinca yok.
Borclar birikti mi zor olur.bir de ramazan da herkesle tutmak ayri keyif
Bakalim deniyecem dedigm gibi.etkilenmezsem halden cok duser sutum azalirsa zorlamaya gerek yok.bana verilen hakki kullanirim.yok iyiysem sutum de azalmiyosa tutarm borç bırakmam

kizlar oglum demin uykusunda sanki boğazına bisey kaçmış gibi nefessiz kaldı sanki tuhaf bi ses cikardi hemen aldım kucağıma normaldi anlamadim ama cok korktum Allah korusuz uykuda tükürük falan kacmaz böyle nefessiz kalmaz inşallah bu gece uyku tutmaz artık beni sizlerde oldu mu böyle bişey

kusmuğu gelmiştir boğazına yan yatırıp onden arkadan dönmesini engelleyecek şekilde destek koyun gövdesinden başına doğru hafif yükselecek şekilde eğim yapın

Normal doğum mu?

Bende öyle düşünüyorum ve hissediyorum.
Allah vere normal olmuşum, sezeryan olaydım bu mağnatlıkla sürahi taşımazdım herhalde :KK70:
Dikiş açılacak diye Acayip korkuyorum arkadaş ya :/
Doktora gitmedim gitsem dese ki sorun yok, belki bilinç altım rahatlaycak:işsiz:

Notmal dogum canim. Benim kendinden olusan yirtiklarim vardi ic tarafta. Psikolojik olarak oyle hissediyorum diye telkin ediyorum kendimi. Cunku artik dikise dair bisey kalmadi gorunurde falan hic bisey yok :(

Birde dogum oncesi vajinusmustum ;( kafamda iliskiyi zorlastiracak birsey yine buldum diye kiziyorum kendime hatta.

Aci bir yana ama sanki kuru gibi orasi kayganlasmiyor o da etkiliyor acimasini sanki

Ama sağ canım. Hem mastit olmazsın. Hemde seninki bugün emmek istemedi ama yrın emmek isteyecek. Azalmasın sütün, çoğalsın daha iyi.

Sagiyorum ama tam bosaltmiyor makine zaten. Makinede gelmemeye basliyor ama elimle sikinca sut oluyor oni da anlamadim gittu. Neyse oldugu kadar sagayim bari napayim hic yoktan iyidir. Ama calissakta calismasakta bu makine cok gerekli bir seymis

Hepsi öyle ne soylersen söyle gecmiyor acik acik soyledim dalga gecerek soyledim kizarak soyledim sinirlendim soyledim biraz pratik ol cabuk ol bi isi hemen yap bitsin kurtul dedim hala aynı. Bi saati asmasi 1 yılı buldu en son kızım buldu oynadı oynadı bozdu saati
:D çok sinir bozucu ya...kalk yatağına yat dersin sanki orda yat sabahla demişim gibi daha güzel yerleşiyor:) ay bizim de var ona benzer durumlar.üstüste söyleyince kızıyor da utanmaz :))

Baska cocuk geldiği zaman en cok ilk çocuk için zor düşünsene kuman geliyor ama kocan ben seni de seviyorum ama ona da bakit ayirmam gerekiyor diyor ( 1.çocuğun çektiklerini böyle anlatan bir yazı okumuştum cok güzel bi sekilde anlatmislar) kıskançlık çok oluyor ikizler uyursa öğlene kadar büyük kızımla ilgileniyorum oyun oynuyoruz parka gidiyoruz veya biraz dolanip markete gidiyoruz sabah kahvaltısını beraber hazirliyoruz pankek yapiyorum o cirpiyor cok hosuna gidiyor. Öğlene kadar onunla ilgilenirsem zaten 4e 5e kadar uyuyor daha sakin oluyor. Ama öğlene kadar ikizler uyumaz da sürekli ağlarsa o da başlıyor huysuzluga bayaaa dayak yedi ikizler simdiden o_O:olamaz:
Hadi yaa:( yavrum benim napsın o da çok küçük...vakit ayırmak zor.bana zor seni düşünemiyorum:/

Bende çok korkuyorum :/ henüz tam birlşeme olmadı. Çocuğu tembihliyroum erken kalk diye :KK70:

Ay bir de işim gücüm aklıma en son gelecek hatta hiç gelmeyecek birşey şuan :işsiz:
Ilahi ya ben de oyle.hala kankiyiz doğumdan beri olmadı bisey.olmasin da zaten.yaklasti mi uyumus numarasi yapiyorum:KK53:
Zaten ben olsam bana yaklasmam.ustum basim süt icinde oluyo.kilolar desen fora.sac bas daginik.boynuzlamasa iyi beni:63:

Aaa canım sorsana bana :süslü:
çok basit.
Süt yapan ve faydalı şeyler = gaz yapan şeyler
:KK70:
Bir haftada keşfettim bunu :işsiz:
Şaka bir yana valla elimizi neye atsak gaz yapıyor çıkıyor:p
Havuç yaa havuç gaz yapar mı. Ona bile gaz yapıyor demişlerdi.
Ölelim biz o vakit :ruh:

Emerken kesemez misin?
Yaptım bugün kestim anam yapmaz olaydım.kaldırmaya çalışıyorum Ağlayarak vücudunu memeye doğru kavisliyor:D

Kk nin Uygulaması tekrar olsa keşke.böyle kullanması zor oluyor ya:( bir de reklamlar var habire tabii.

Notmal dogum canim. Benim kendinden olusan yirtiklarim vardi ic tarafta. Psikolojik olarak oyle hissediyorum diye telkin ediyorum kendimi. Cunku artik dikise dair bisey kalmadi gorunurde falan hic bisey yok :KK43:

Birde dogum oncesi vajinusmustum ;( kafamda iliskiyi zorlastiracak birsey yine buldum diye kiziyorum kendime hatta.

Aci bir yana ama sanki kuru gibi orasi kayganlasmiyor o da etkiliyor acimasini sanki
Nası kuru olmasın ki :işsiz: kafada çocuk ne zaman uyanır derdi var, emdi emmedi, süt yetti yetmedi, uyandı uyanmadı dertler çok.
Valla vaji. miydim bilmiyorum ama şuan o yolda ilerliyorum ...
kuruluktan sebep sancılı dönemlerim çoktu. Şimdi de onun hem dikişlerin düşüncesi var
Adapte olmayınca olunmuyor işte. Akla bin türlü şey geliyor.
Sagiyorum ama tam bosaltmiyor makine zaten. Makinede gelmemeye basliyor ama elimle sikinca sut oluyor oni da anlamadim gittu. Neyse oldugu kadar sagayim bari napayim hic yoktan iyidir. Ama calissakta calismasakta bu makine cok gerekli bir seymis
Kesinlikle yaa. Anneme gittim, yanıma aldım ama meğer kafasının birleyini unutmuşum. Sağamadım. Öldüm derdime :(
Bizim sıpa emip de boşaltmıyor ki hiç, eczaneden el pompası aldım :işsiz:
Olmazsa olmazlardanım yani
Ilahi ya ben de oyle.hala kankiyiz doğumdan beri olmadı bisey.olmasin da zaten.yaklasti mi uyumus numarasi yapiyorum:KK53:
Zaten ben olsam bana yaklasmam.ustum basim süt icinde oluyo.kilolar desen fora.sac bas daginik.boynuzlamasa iyi beni:63:
Ahahha
Sütçü kadın :D
Ben alacakız :p

Nası kuru olmasın ki :işsiz: kafada çocuk ne zaman uyanır derdi var, emdi emmedi, süt yetti yetmedi, uyandı uyanmadı dertler çok.
Valla vaji. miydim bilmiyorum ama şuan o yolda ilerliyorum ...
kuruluktan sebep sancılı dönemlerim çoktu. Şimdi de onun hem dikişlerin düşüncesi var
Adapte olmayınca olunmuyor işte. Akla bin türlü şey geliyor.

Kesinlikle yaa. Anneme gittim, yanıma aldım ama meğer kafasının birleyini unutmuşum. Sağamadım. Öldüm derdime :KK43:
Bizim sıpa emip de boşaltmıyor ki hiç, eczaneden el pompası aldım :işsiz:
Olmazsa olmazlardanım yani

Ahahha
Sütçü kadın :KK70:
Ben alacakız :p
O isi zaten hic sevmem.hamilelikti lohusallikti iyice kurtulmustum
Ama erkek sonucta kurtulus yok bugun yarin dayanir kapıya
Uyumus numarasi nereye kadar
Bende de kuruluk vardi oldukca.ama ben menopoza girmstm ondandi.hormon ilaci icnce duzeliyordu.şimdi ilacta icemem emzrmeden dolayi.
Velhasil korkulu ruyam:110:

Ay vallahi gına geldi bebeğimin el yeme aşkından:kızgın: yok arkadaş o el yumruk şeklinde ağıza girecek sonra bi güzel mide bulandırılacak arkasından gelsin :kusmuk:gelsin :mad: bu gece bi anormal ya emerken bile yandan elini sokmaya çalışyor heh bu gecede ezanı duyduk çok şükür:işsiz:

Aman Allahim gecenin bu saatinde bebisle bogusurken bi bardak humanayla takribi 12 adet cikilop (halley turevi zimbirti) tuketmeyi nasil basardim :KK57::anne:butun butun yutmus olabilir miyim bebegi pispislarken agzima biseyler tepiyordum hayal meyal :eek:umarim karnim agrimaz:işsiz:
Halleyle eşdeğer büyüklükte mi kızz :KK57: :KK53:şaka bi yana bende yapıyorum arada artık bilinçsizce yiyorum heralde geçen gün bimde topitanem mi ne öyle bişey var küçük çikolatalı toplar mutfağa gir çık paket bitmiş bi saatte :skandal:ama bence ben bu kalan 6kiloyu sıcaklarda bebeğimle uğraşırken:anne: yemeğiydi :hamarat:temizliğiydi derken :temizlik: hemen vericem eminim yani yapıcam :süslü::deli:

Ay vallahi gına geldi bebeğimin el yeme aşkından:kızgın: yok arkadaş o el yumruk şeklinde ağıza girecek sonra bi güzel mide bulandırılacak arkasından gelsin :kusmuk:gelsin :mad: bu gece bi anormal ya emerken bile yandan elini sokmaya çalışyor heh bu gecede ezanı duyduk çok şükür:işsiz:
Dişleri kaşınmaya başlamış annesi en güzel kaşıma aleti eli :super: bebekler bu sayede yavaş yavaş bagışıklıklarınıda güçlendiriyor. ;) agzına başka şeyler sokacagına elini soksun :KK73:

Back
X