- 20 Mart 2016
- 358
- 98
- 13
- 32
Bana doktorlar vajinismus değilsin bile dediler.O zaman bir sikinti yasayacagini sanmiyorum canim. Merak etme bir n o ce git sen doktora

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana doktorlar vajinismus değilsin bile dediler.O zaman bir sikinti yasayacagini sanmiyorum canim. Merak etme bir n o ce git sen doktora
Mrb ben de Nisan annesiyim forumda çocuk Dr.u ararken msjınızla karşılaştım. Rica etsem hangi Dr.a gittiğinizi öğrenebilir miyim. Ben de Ankara dayım daCanim bizim tum asilari cocuk dru yapiyor insaallah da yapacak. Kendisi ayarliyor herseyi asi falan hep muayenehanesinde kendisi ayarliyor yapiyor bir de saglik ocagi gibi ucretsiz yapiyor. Ankaradaysan kendisini tavsiye edebilirim cok iyi niyetli isinde cok iyi bir prof takiplerimizi de ona yaptiriyoruz.
Canim uc doz birden degil ilk doz 2. Ayda 2. Doz 4. Ayda 3. Doz 6. Ayda yapiliyormus agizdan yapiliyor zaten.
ya tabii bilemem nasil tepki verir cildi ama hakketen de kupkuru oluyor. Bezi aliyorum cisten agirlasmis oluyor ama ici kupkuru. Hafif kizarikligimiz var ama premiumda da oluyordu artik sebamed pisik kremini bir de arada bir hametani boca ediyorum poposuna napiyim.
Vaji us olsan da olmasanda strsli bir durum.Nasıl yani sendemi baktiramazdin eskiden ...
Canım doktorum pazartesi günü ne kadar beklicez diyor geçen gittimde cumartesi görüşürüz dedi şimdi bekleyelim diyor parça düşmesine de iyi dediVaji us olsan da olmasanda strsli bir durum.
Yani kim seve seve açıp gösterir ki.
Ama sağlık sonuöta deyip bi cesaret açtık, açtım. Sonra bir dha kapayamadım. Hanile kalana kadar iki ayda bir kontrol ettiler :) hatta sunu söyliyim eşimle ilişki de daha ağrıyordu...
Bence korkuyorsan gene kendi doktoruna git. Sonuöta başka birisi olması da insanıntedirgin edecektir.
Kendi doktorunu öne al randevunu.
Gçeer dedi ama senin ki gibi kısa zamanda demedi diye hatırlyrum.
DonukPudra laktoz int için ne zmn geçer demitşi sana?
Canım çok sıkmışsın kendini. Bi ara ben de çok bunalmistim simdi biraz biraz artmaya başladı uyku süreleri. Bugün tam 3.5aylık oldular. Onlar uzun uyumaya başlayınca her şey düzene giriyor. Şu an benim ayağımda bi kızım var uyudu sayılır onu birakinca biraz bakım yapmayı düşünüyorum. Ve en yakın zamanda caddemizde açılan kuaförü deneyeceğim o zaman kendimi çok daha iyi hissederim ev işlerinden çok bence şu sıralar bizim psikolojimiz dolayısıyla bakimimiz önemliÇok teşekkürler kızlar hepinizin dediklerini dikkate alıcam, sanırım çözeltiyi hazırlarken daha fazla karbonat kullanmalıyım
@minnikfare canım geceler de bu ara zor geçiyo, tam dalamıyo, yatağa koyunca ık mık yapıyo, ağlıyo, cidden kaşıyıcıyı da tutacak kadar güçlenmedi kollar, umarım bugünler kolay geçer de rahatlarız
Çok affedersiniz ama kişisel temizliğime zaman ayıramaz oldum, 2 dk fırsat bulsam birinde diş fırçalıyorum, birinde saç tarıyorum, birinde tırnağımı kesiyorum, banyo desen eşim olunca, yoksa cesaret edemiyorum
Gündüz yemek zaten yok, sütüm olsun diye yemem lazım ama ne bulursam öyle ağzıma atıyorum, akşam yemeğini de geç yiyoruz bu cadı yüzündenAllah'tan eşim anlayışlı ve yardımcı, onun yolunu gözlüyor ve sürekli saate bakıyorum
Gurbette olduğuma mı yanayım, evdeki yalnızlığıma mı, ev işlerinin birbirine girmesine mi, süt ve ter kokmama mı, kusmuklu dolaştığıma mı, bakımsızlıktan özgüvenimin azalmasına mı, sırada haber bekleyen bisürü misafirin beklediğine mi, neye...
Kaç parçaya bölündüm, dinlenmeden çalışıyo beynim, yoruldum artık, yavrucum iyi olsun, ben atlatırı inşallah, bura da olmasa kafayı yicem, emzirirken yazabiliyorum, anneme de anlatmıyorum üzülmesin diye, ameliyat oldu, gelemiyor
HERŞEYE RAĞMEN İYİKİ ANNEYİM, ŞÜKÜRLER OLSUN GÜZEL VE SAĞLIKLI BİR MELEĞİM VAR, RABBİM BU DUYGUYU İSTEYEN HERKESE VERSİN,
YAKINDA İLK ANNELER GÜNÜMÜZ OLACAK:)
Biz 87 günlüğüz hala devam ediyorKaç aylıkken bu gaz olayı bitiyorkızım 33 günlük, 40 i çıkınca değişir mi? Bunaldim
((((
Bizimki hafifledi artık.Kaç aylıkken bu gaz olayı bitiyorkızım 33 günlük, 40 i çıkınca değişir mi? Bunaldim
((((
Üşeniyomhahahaha deli yabence sen makam değişip hanımlığa tekrar terfi et
çooookkk gecmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inşAllah
burda vajinusmusla hamile kalıp cokda güzel doğuranlar vardı kim olduklarını şu an hatırlamıyorum
birde bununla alakalı bitopik vardı epey kalabalık birde oraya bak
hiiiç bir bilgim yok
Canım sen mi demiştin keşke kadınlar kulübü mobil uygulama olsa diye, play storeda varmış artık, ben de şimdi indirdimÜşeniyom![]()
![]()
Evet canım ben demiştim de benim app store be bulamadım ben.prda olup burda olmaması Saçma değil mi?Canım sen mi demiştin keşke kadınlar kulübü mobil uygulama olsa diye, play storeda varmış artık, ben de şimdi indirdim
Reklamsiz nasil para kazanicaklar tabi ki reklam olucak :) bende gecen hafta bakmistim ama applestore'da yoktu aksam evde bakicam bendeİyi de bu kk mobil uygulamanın avantajı nedir?
Gene reklam filan çıkıyo kızlar
Geldik simdi saglik ocagindan.parol kullan dediler 4 saatte bir atesin cikmasini bekleme dedi.emzirdim uyuyo simdi yavrumBizde ates olmadi canim tum gun uyudu oglum. 37yi gecmrdi atesimiz. 37.3 u gecerse ates dusurucu ver demisti doktor.
Peki kac gun verdiniz siz ilaci uzuntuden sormayi unuttum ben ya.bi de ates cikmasini bklemeden ince giydirsem mi yoksa her zamanki gibi mi kalsin? Acemilik zor is yaBenimkinde oldu 6 saatte 1 1 çay kaşığı calpol verebilirsin cnm
Merhaba kızlar
Kızım bu hafta çok huysuz ve huzursuz
Gündüz uykuları yok denecek kadar azaldı, 11 12 saat uyanık kalıp zorla 1 saat uyuyor, tam dalamıyor, sürekli ağlama modunda, gazı var, damlası var, çıkıyor bir şekilde ama bu huzursuzluk başka bişey bu sefer
Dişleri mi kaşınıyor nasıl bi kaşıyıcı almalıyım tecrübeli annelerfirkan ben hiç bilmiyorum böyle şeyleri
@ilknurrr22 canım oyun halısının diş kaşıyıcısı kelebekli olan oyuncak mı, nasıl yıkadın bebişe vermeden önce?
firkan kızımın dilindeki pamukçuk geçmiyor karbonatlı suyla hergün silmeme rağmen... Aile hekimi ilaç vermedi, sil geçer diyo, yoksa o mu emerken huzursuz ediyo?
Ya canım çok sıkılıyo, sürekli emmek istiyo, emerken de anca memeyi bırakıyo, geri aranıyo, sütüm mü yetmiyo artık, tekim napcağımı bilmiyorum, annem ve kv memleketteler, annem yeni ameliyat oldu, gelemiyor
Canım verem aşısı yapacaklar o ateş yada agrı yapar. Benimkinde ateş olmadı ama ağrısı oldu 1 çay kaşığı calpol verdim geçti.Umarim bizde de olmaz tesekkurler cevap icin :)
Hayır canım inceltme belki çıkmayacak hiçPeki kac gun verdiniz siz ilaci uzuntuden sormayi unuttum ben ya.bi de ates cikmasini bklemeden ince giydirsem mi yoksa her zamanki gibi mi kalsin? Acemilik zor is ya![]()