2016 Şubat Anneleri

Canim bizim tum asilari cocuk dru yapiyor insaallah da yapacak. Kendisi ayarliyor herseyi asi falan hep muayenehanesinde kendisi ayarliyor yapiyor bir de saglik ocagi gibi ucretsiz yapiyor. Ankaradaysan kendisini tavsiye edebilirim cok iyi niyetli isinde cok iyi bir prof takiplerimizi de ona yaptiriyoruz.

Canim uc doz birden degil ilk doz 2. Ayda 2. Doz 4. Ayda 3. Doz 6. Ayda yapiliyormus agizdan yapiliyor zaten.
ya tabii bilemem nasil tepki verir cildi ama hakketen de kupkuru oluyor. Bezi aliyorum cisten agirlasmis oluyor ama ici kupkuru. Hafif kizarikligimiz var ama premiumda da oluyordu artik sebamed pisik kremini bir de arada bir hametani boca ediyorum poposuna napiyim.
Mrb ben de Nisan annesiyim forumda çocuk Dr.u ararken msjınızla karşılaştım. Rica etsem hangi Dr.a gittiğinizi öğrenebilir miyim. Ben de Ankara dayım da:dua:

Nasıl yani sendemi baktiramazdin eskiden ...
Vaji us olsan da olmasanda strsli bir durum.
Yani kim seve seve açıp gösterir ki.
Ama sağlık sonuöta deyip bi cesaret açtık, açtım. Sonra bir dha kapayamadım. Hanile kalana kadar iki ayda bir kontrol ettiler :) hatta sunu söyliyim eşimle ilişki de daha ağrıyordu...
Bence korkuyorsan gene kendi doktoruna git. Sonuöta başka birisi olması da insanıntedirgin edecektir.
Kendi doktorunu öne al randevunu.

Gçeer dedi ama senin ki gibi kısa zamanda demedi diye hatırlyrum.
DonukPudra DonukPudra laktoz int için ne zmn geçer demitşi sana?

Vaji us olsan da olmasanda strsli bir durum.
Yani kim seve seve açıp gösterir ki.
Ama sağlık sonuöta deyip bi cesaret açtık, açtım. Sonra bir dha kapayamadım. Hanile kalana kadar iki ayda bir kontrol ettiler :) hatta sunu söyliyim eşimle ilişki de daha ağrıyordu...
Bence korkuyorsan gene kendi doktoruna git. Sonuöta başka birisi olması da insanıntedirgin edecektir.
Kendi doktorunu öne al randevunu.

DonukPudra DonukPudra laktoz int için ne zmn geçer demitşi sana?
Canım doktorum pazartesi günü ne kadar beklicez diyor geçen gittimde cumartesi görüşürüz dedi şimdi bekleyelim diyor parça düşmesine de iyi dedi

Çok teşekkürler kızlar hepinizin dediklerini dikkate alıcam, sanırım çözeltiyi hazırlarken daha fazla karbonat kullanmalıyım

@minnikfare canım geceler de bu ara zor geçiyo, tam dalamıyo, yatağa koyunca ık mık yapıyo, ağlıyo, cidden kaşıyıcıyı da tutacak kadar güçlenmedi kollar, umarım bugünler kolay geçer de rahatlarız

Çok affedersiniz ama kişisel temizliğime zaman ayıramaz oldum, 2 dk fırsat bulsam birinde diş fırçalıyorum, birinde saç tarıyorum, birinde tırnağımı kesiyorum, banyo desen eşim olunca, yoksa cesaret edemiyorum

Gündüz yemek zaten yok, sütüm olsun diye yemem lazım ama ne bulursam öyle ağzıma atıyorum, akşam yemeğini de geç yiyoruz bu cadı yüzünden :KK43: Allah'tan eşim anlayışlı ve yardımcı, onun yolunu gözlüyor ve sürekli saate bakıyorum

Gurbette olduğuma mı yanayım, evdeki yalnızlığıma mı, ev işlerinin birbirine girmesine mi, süt ve ter kokmama mı, kusmuklu dolaştığıma mı, bakımsızlıktan özgüvenimin azalmasına mı, sırada haber bekleyen bisürü misafirin beklediğine mi, neye...

Kaç parçaya bölündüm, dinlenmeden çalışıyo beynim, yoruldum artık, yavrucum iyi olsun, ben atlatırı inşallah, bura da olmasa kafayı yicem, emzirirken yazabiliyorum, anneme de anlatmıyorum üzülmesin diye, ameliyat oldu, gelemiyor

HERŞEYE RAĞMEN İYİKİ ANNEYİM, ŞÜKÜRLER OLSUN GÜZEL VE SAĞLIKLI BİR MELEĞİM VAR, RABBİM BU DUYGUYU İSTEYEN HERKESE VERSİN,

YAKINDA İLK ANNELER GÜNÜMÜZ OLACAK:)
Canım çok sıkmışsın kendini. Bi ara ben de çok bunalmistim simdi biraz biraz artmaya başladı uyku süreleri. Bugün tam 3.5aylık oldular. Onlar uzun uyumaya başlayınca her şey düzene giriyor. Şu an benim ayağımda bi kızım var uyudu sayılır onu birakinca biraz bakım yapmayı düşünüyorum. Ve en yakın zamanda caddemizde açılan kuaförü deneyeceğim o zaman kendimi çok daha iyi hissederim ev işlerinden çok bence şu sıralar bizim psikolojimiz dolayısıyla bakimimiz önemli :süslü:

Kaç aylıkken bu gaz olayı bitiyor :( kızım 33 günlük, 40 i çıkınca değişir mi? Bunaldim :(((((

Benimki biberon alamıyor. Baktım emmedi sabahtan brri bir gogsu dedim bir sagayim hem ne kadar çıkıyor ne kadar içiyor gorurum i hiç yapmadım. Ememedi biberpnu:halay: sinir oldu ki biberon kızdı durdu:sinirli: çok komikti yaaa. Biberon da akmadi tek delik var ya... Cignedi resmen dişleri kasiniyor sanirim:cry: sonra zorla içti o sutu:KK9:

Kaç aylıkken bu gaz olayı bitiyor :KK43: kızım 33 günlük, 40 i çıkınca değişir mi? Bunaldim :KK43:((((
Bizimki hafifledi artık.
Umudunu yitirmeni istemm ama 40ında birşey değişmiyor. Sadece millet dağılıyor anne kafası rahatlıyor. Falan filan

hahahaha deli ya :KK70: bence sen makam değişip hanımlığa tekrar terfi et :KK70:

çooookkk gecmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inşAllah

burda vajinusmusla hamile kalıp cokda güzel doğuranlar vardı kim olduklarını şu an hatırlamıyorum
birde bununla alakalı bitopik vardı epey kalabalık birde oraya bak
hiiiç bir bilgim yok
Üşeniyom :D :D

İyi de bu kk mobil uygulamanın avantajı nedir?

Gene reklam filan çıkıyo kızlar

Ya bana deseler ki sabah girişte 30kere tıkla öyle giriş yap. Yeminle yaparım. Böyle tam birşey yazıyorum hoooppp bi reklamaa tıklamışım orayı açmış.
Birde alıntı yapacakken hoppp tüp benek tedavisi sayfası açılmış :işsiz:

Merhaba kızlar
Kızım bu hafta çok huysuz ve huzursuz

Gündüz uykuları yok denecek kadar azaldı, 11 12 saat uyanık kalıp zorla 1 saat uyuyor, tam dalamıyor, sürekli ağlama modunda, gazı var, damlası var, çıkıyor bir şekilde ama bu huzursuzluk başka bişey bu sefer

Dişleri mi kaşınıyor nasıl bi kaşıyıcı almalıyım tecrübeli anneler firkan firkan ben hiç bilmiyorum böyle şeyleri
@ilknurrr22 canım oyun halısının diş kaşıyıcısı kelebekli olan oyuncak mı, nasıl yıkadın bebişe vermeden önce?

firkan firkan kızımın dilindeki pamukçuk geçmiyor karbonatlı suyla hergün silmeme rağmen... Aile hekimi ilaç vermedi, sil geçer diyo, yoksa o mu emerken huzursuz ediyo?

Ya canım çok sıkılıyo, sürekli emmek istiyo, emerken de anca memeyi bırakıyo, geri aranıyo, sütüm mü yetmiyo artık, tekim napcağımı bilmiyorum, annem ve kv memleketteler, annem yeni ameliyat oldu, gelemiyor

Canım ben daha almadım ama ilk fırsatta alacagım. Yumuşak içi jel dolu olanlar çok kıllanışlı. Dolapta soğutup kaşıyınca daha da güzel işe yarıyor :KK66:
Canım benimkinin de kendisi geçmedi. Çocuk doktoruna götürdüm mikostatin damla yazdı. Direk eczaneden alabilirsin. İçinde kendi damlalığı var. Onu yarısına kadar çekiyorsun. Agzının içinde neresinde varsa minik minik oralara sıkıyorsun. O yarım damlalığı bitiriyorsun yani.. günde 3 kere.. sadece 1 hafta kullanıyorsun. Benimkinin iki iç yanağında dilinin üzerinde ve dudak içlerinde vardı. 1hafta sonrada karbonatlı su ile silmeye devam ediyorsun. :KK66: geçiyor .
Ayrıca pamukçuk tabiki emmesini etkileyebilir.
Umarim bizde de olmaz tesekkurler cevap icin :)
Canım verem aşısı yapacaklar o ateş yada agrı yapar. Benimkinde ateş olmadı ama ağrısı oldu 1 çay kaşığı calpol verdim geçti.

Peki kac gun verdiniz siz ilaci uzuntuden sormayi unuttum ben ya.bi de ates cikmasini bklemeden ince giydirsem mi yoksa her zamanki gibi mi kalsin? Acemilik zor is ya:KK46:
Hayır canım inceltme belki çıkmayacak hiç ;) çıkarsa 37.5 dan sonra inceltirsin.

[QUOTE="bskn, post: 46379563, member: 1641]

DonukPudra DonukPudra laktoz int için ne zmn geçer demitşi sana?[/QUOTE]
Sindirim sistemi duzene girene dek birkac ayi bulabilir kesin birsey diyemem dedi. Ara ara reduktan madde yoklamasi yapilcak

Back
X