Canım benim kızımında pamukçuk oldu 2 ayına yeni girmiştik 3 hafta kadar geçmedi dediğin gibi hep karbonatlı suyla sildim sonra doktora gittik ilaca gerek yok yayılmamıs ağzının içine sen kendi göğsünüde her emzirme öncesi karbonatlı suyla silip öyle emzir bebeğini dedi çok şükür azalarak bitti tamamen 1 haftadır hiç yok bir dene istersen yalnız başta meme ucum çok acıdı önceki çatlak yerleri pişirdi sanırım karbonat bebeğim emdikten hemen sonrada lansinoh sürdüm inşallah geçer en kısa zamanda
Düzeni değişiyo olabilir benimki 40ı cıktıgından beri öyle allahım öyle zor ki saatlerce uyumaz mı bi bebek. Şuan da da mesela erkenden kalktık, 1saattir de salliyorum ufacık bi kısılma bile yok gözlerinde simdi aksam 8-9a kadar böyle gidicek. Cok zor hakikaten ama normaldir seninkide. Gece nasıl uyuyodur heralde o yorgunluga?? Kaşıyıcı alsan da nasıl tutucak ki .. Bende öyle yumusak bişey alcaktim agzına elini sokup durmasin diyede tutup agzina götürcekte peh nerde

gazlı bez mi sargı bezi mi ne deniyosa artık ondan dola serçe parmagina karbonatlı suya sok ama sıktır cıkarınca cok olunca kusmasın cocuk benimki kusuyo öyle sildir hemen. Bide zemzem bardaklari olur ya kücük ona suyla 1cay kadigi karbonat atıyorm kasıgın ucuyla falan mı atıyosun ki acaba etkisi olmuyo
Çok teşekkürler kızlar hepinizin dediklerini dikkate alıcam, sanırım çözeltiyi hazırlarken daha fazla karbonat kullanmalıyım
@minnikfare canım geceler de bu ara zor geçiyo, tam dalamıyo, yatağa koyunca ık mık yapıyo, ağlıyo, cidden kaşıyıcıyı da tutacak kadar güçlenmedi kollar, umarım bugünler kolay geçer de rahatlarız
Çok affedersiniz ama kişisel temizliğime zaman ayıramaz oldum, 2 dk fırsat bulsam birinde diş fırçalıyorum, birinde saç tarıyorum, birinde tırnağımı kesiyorum, banyo desen eşim olunca, yoksa cesaret edemiyorum
Gündüz yemek zaten yok, sütüm olsun diye yemem lazım ama ne bulursam öyle ağzıma atıyorum, akşam yemeğini de geç yiyoruz bu cadı yüzünden

Allah'tan eşim anlayışlı ve yardımcı, onun yolunu gözlüyor ve sürekli saate bakıyorum
Gurbette olduğuma mı yanayım, evdeki yalnızlığıma mı, ev işlerinin birbirine girmesine mi, süt ve ter kokmama mı, kusmuklu dolaştığıma mı, bakımsızlıktan özgüvenimin azalmasına mı, sırada haber bekleyen bisürü misafirin beklediğine mi, neye...
Kaç parçaya bölündüm, dinlenmeden çalışıyo beynim, yoruldum artık, yavrucum iyi olsun, ben atlatırı inşallah, bura da olmasa kafayı yicem, emzirirken yazabiliyorum, anneme de anlatmıyorum üzülmesin diye, ameliyat oldu, gelemiyor
HERŞEYE RAĞMEN İYİKİ ANNEYİM, ŞÜKÜRLER OLSUN GÜZEL VE SAĞLIKLI BİR MELEĞİM VAR, RABBİM BU DUYGUYU İSTEYEN HERKESE VERSİN,
YAKINDA İLK ANNELER GÜNÜMÜZ OLACAK:)