2016 Şubat Anneleri

Hımm. Salmonella peynirden falanbulaşıd diye biliyorjm:işsiz: başka varsa ihtimali bilemem. Ama ilginçmiş. İnşallah test yanlıştır.
İnşallah sorunsuz çıkarsınız.

Damlaya başladınız mı? Damlanın aşı gibi soğuk zinciri bozulmadan teslim almanız gerekiyor, nasıl teslim ettler bilmiyorum da. Söyliyim dedimZ
geçen arkadaşıma buzsuz vermiş dolaba koy falan da dememiş. Sonra bir yerde okumuş. Tekrar aldı damlayı :işsiz:
Salmonella saçma dedi dr da. Bakalım yarın ogrenicez yeni sonucu. Damlayı soğuk zincir aldık canım evet. Şimdi de buzdolapta. Arkadaşında da mı aynı durum varmış. ?ona da geçer mi demiş dru acaba.

İşte ben :KK70:

hiç bişy yapasım yok ev darmadağın ve hafta sonu için cantalar hazırlamam lazım

daha kahvaltı yapmadım açım, ama yataktan cıkasım yok, oğluşla takılıoz öyle

Ya benim sorunum aparatla aparatı girmesine bir izin versem sıkıntı olmucak
Canim doktoruna anlat bu durumu belki bir psikolog yardimiyla yapar bilemiyorum. Vajinismus farkli bir durum, bu konuda hic bir bilgim ve onerim yok, tek soyleyebilicegim cok zaman kaybetmemen olur. Ciddi bir sorun yasamadan kurtul..

Slm hanimlar mart anneleri grubundan misafir olarak geldim :) bugun 2.ay asilarini yaptiricaz canim sıkkın nette ateş yapar diyo sizin bebislerde ates oldu mu yazik ya yavrularimiza dayanamiyorum daha olmadan :(

Canım benim kızımında pamukçuk oldu 2 ayına yeni girmiştik 3 hafta kadar geçmedi dediğin gibi hep karbonatlı suyla sildim sonra doktora gittik ilaca gerek yok yayılmamıs ağzının içine sen kendi göğsünüde her emzirme öncesi karbonatlı suyla silip öyle emzir bebeğini dedi çok şükür azalarak bitti tamamen 1 haftadır hiç yok bir dene istersen yalnız başta meme ucum çok acıdı önceki çatlak yerleri pişirdi sanırım karbonat bebeğim emdikten hemen sonrada lansinoh sürdüm inşallah geçer en kısa zamanda

Düzeni değişiyo olabilir benimki 40ı cıktıgından beri öyle allahım öyle zor ki saatlerce uyumaz mı bi bebek. Şuan da da mesela erkenden kalktık, 1saattir de salliyorum ufacık bi kısılma bile yok gözlerinde simdi aksam 8-9a kadar böyle gidicek. Cok zor hakikaten ama normaldir seninkide. Gece nasıl uyuyodur heralde o yorgunluga?? Kaşıyıcı alsan da nasıl tutucak ki .. Bende öyle yumusak bişey alcaktim agzına elini sokup durmasin diyede tutup agzina götürcekte peh nerde :KK70: gazlı bez mi sargı bezi mi ne deniyosa artık ondan dola serçe parmagina karbonatlı suya sok ama sıktır cıkarınca cok olunca kusmasın cocuk benimki kusuyo öyle sildir hemen. Bide zemzem bardaklari olur ya kücük ona suyla 1cay kadigi karbonat atıyorm kasıgın ucuyla falan mı atıyosun ki acaba etkisi olmuyo

Mikostatin canim

Çok teşekkürler kızlar hepinizin dediklerini dikkate alıcam, sanırım çözeltiyi hazırlarken daha fazla karbonat kullanmalıyım

@minnikfare canım geceler de bu ara zor geçiyo, tam dalamıyo, yatağa koyunca ık mık yapıyo, ağlıyo, cidden kaşıyıcıyı da tutacak kadar güçlenmedi kollar, umarım bugünler kolay geçer de rahatlarız

Çok affedersiniz ama kişisel temizliğime zaman ayıramaz oldum, 2 dk fırsat bulsam birinde diş fırçalıyorum, birinde saç tarıyorum, birinde tırnağımı kesiyorum, banyo desen eşim olunca, yoksa cesaret edemiyorum

Gündüz yemek zaten yok, sütüm olsun diye yemem lazım ama ne bulursam öyle ağzıma atıyorum, akşam yemeğini de geç yiyoruz bu cadı yüzünden :KK43: Allah'tan eşim anlayışlı ve yardımcı, onun yolunu gözlüyor ve sürekli saate bakıyorum

Gurbette olduğuma mı yanayım, evdeki yalnızlığıma mı, ev işlerinin birbirine girmesine mi, süt ve ter kokmama mı, kusmuklu dolaştığıma mı, bakımsızlıktan özgüvenimin azalmasına mı, sırada haber bekleyen bisürü misafirin beklediğine mi, neye...

Kaç parçaya bölündüm, dinlenmeden çalışıyo beynim, yoruldum artık, yavrucum iyi olsun, ben atlatırı inşallah, bura da olmasa kafayı yicem, emzirirken yazabiliyorum, anneme de anlatmıyorum üzülmesin diye, ameliyat oldu, gelemiyor

HERŞEYE RAĞMEN İYİKİ ANNEYİM, ŞÜKÜRLER OLSUN GÜZEL VE SAĞLIKLI BİR MELEĞİM VAR, RABBİM BU DUYGUYU İSTEYEN HERKESE VERSİN,

YAKINDA İLK ANNELER GÜNÜMÜZ OLACAK:)

Slm hanimlar mart anneleri grubundan misafir olarak geldim :) bugun 2.ay asilarini yaptiricaz canim sıkkın nette ateş yapar diyo sizin bebislerde ates oldu mu yazik ya yavrularimiza dayanamiyorum daha olmadan :KK43:

selam canım, herkeste ateş olmuyor
bizde olmadı ateş düşürücü aldık ama 38 olmadan verme dedi ebemiz hamd olsun 37 gecmedi bende vermedim

Arkadaşlar lütfen yardımm! !!benhamileydim dusuk yaptim agrilarim hala oluyor içeride parça kama ihtimali var rahim duvarı kalınlaşması görünüyor. Hala. doktora alttan baktirmaya korkuyorumlütfenyardimmm. Ne yapacağım hiç bilmiyorum vajinismusuyenmedenhamile kaldım ve baktırmanmamıştır belkide tehlikeli olacakyardımlarınıza muhtacim

Bi kac gündür büyük wcye çıkınca zorluk yaşıyorum kanamali ilk kez oldu kabizlik sanırım sizlerdede oldumu nasil geçecek dubalac icsem mi ki offf ne zor yaa vücudumuz eski haline dönsün biran onceeee :110:

Bi kac gündür büyük wcye çıkınca zorluk yaşıyorum kanamali ilk kez oldu kabizlik sanırım sizlerdede oldumu nasil geçecek dubalac icsem mi ki offf ne zor yaa vücudumuz eski haline dönsün biran onceeee :110:
Canım çok affedersin ben doğumdan beri öyleyim normal geçer diyorlar inşallah geçer, o kadar sıvı tüketmeme rağmen neden böyle anlamıy

Slm hanimlar mart anneleri grubundan misafir olarak geldim :) bugun 2.ay asilarini yaptiricaz canim sıkkın nette ateş yapar diyo sizin bebislerde ates oldu mu yazik ya yavrularimiza dayanamiyorum daha olmadan :KK43:

Hoş geldin tatlım :) inşallah bir şey olmaz. Bana hemşire gelmeden çay kaşığı calpol ver demişti verdim iki gün direkli olctum ateşi hiç çıkmadı sukur. Bir şey olmaz inşallah.

Kizlar dudaktaki ucugun bebege gecme olasiligini soyle bir arastirdimda.. bende gerci hic cikmaz, ama bakicimda cikarsa diye.. ucuk ikiye ayriliyor; biri vajinal digeri dudakta cikan. Ucuk hangi bebeklerde tehlikeli olabiliyor?
- Oncelikle Vajinal ucuklar olumcul tehlike yaratabiliyor;
- Bagisiklik problemi yasayan bebeklerde
- Premature bebeklerde
- Kiz bebeklerde
Erkek bebekler daha sansli cunku onlara vajinal ucuklarin bulasma riski cok daha dusuk.
Varsayalim ki dudaktaki ucuk gecti, bunun tedavi edilmesi cok daha kolay ve olumcul tehlike tasimiyor.
Ayrica annenin kendisinde ucuk cikiyorsa ozellikle hamilelik doneminde de cikmissa zaten bebek bagisiklik kazanmis olarak doguyor ve ona gecme olasiligida dusuyor. Benim annemde cikardi, bende ve kiz kardesimde ucuk hic cikmadi buda annemin hamilelik surcinde cikardigini gosteriyor sanirim :)

Ucuksuz gunler dilerim size :))
Canım bn uçuk çıkacağı zaman kaşığı ısırıp dudağıma basıyorum:KK48: ve çıkmıyor:halay::KK76::KK76:

Cnm sakin ol oncelikle.bunlar olagan sryler.evet zor bir surec ama sukur ki sagliklilar.papatya cayi verebilirsin sakinlik icin.hatta kendinde ic
Anason rezene kimyon ic bol bol.ona da rezene ve kimyondan icir.anason uyuskluk veriyor ona icirme.yada cok az verebilirsn.hergun olmamak sartyla
Pamukcuk icin her memeden sonra bir kasik su ver cnm.dr kaynim oyle dedi gecer umarim.
Gunasiri yika bebisi.hem rahatliyolar iyi uyuyolar uyudukca gelsyolar.sende rahat edersin.ayrica ben bazen sesli kuran aciyorum cok agladgnda.oyle duruyo sakinlesyor.belki seninkinde de ise yarar

Canım çok sağol günde 3 kupa rezene 2 fincan kimyon içiyorum çoğaltayım o zaman, bebeğe de vermeye başlayayım
Günaşırı yıkıyorum evet, banyo iyi geliyo

Benimkinde oldu 6 saatte 1 1 çay kaşığı calpol verebilirsin cnm

Bizde ates olmadi canim tum gun uyudu oglum. 37yi gecmrdi atesimiz. 37.3 u gecerse ates dusurucu ver demisti doktor.

Canim bende vajinusmustum ve normal dogurdum. Hic birsey olmuyor. Sadece bakacagi zaman kendime acimayacagini bunlarin hepsini kafamda kurdugumu surekli soyluyordum. Sorunsuz atlattim vok sukur. Saglik bu saka degil
Ya zaten çoğu parça gitti yani o şiddetli ağrıyı attım daha ne kadar olabilirdki acaba acısı ya bend aha önceden parmak tedavisinden başarılıydım aparatı tamamı ni alıyordum aslında açimasından korkmuyorum acımıyorum zaten ama ne bileyim ya alışmışım

Ya zaten çoğu parça gitti yani o şiddetli ağrıyı attım daha ne kadar olabilirdki acaba acısı ya bend aha önceden parmak tedavisinden başarılıydım aparatı tamamı ni alıyordum aslında açimasından korkmuyorum acımıyorum zaten ama ne bileyim ya alışmışım

O zaman bir sikinti yasayacagini sanmiyorum canim. Merak etme bir n o ce git sen doktora

Back
X