Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun canım benim umarım hemen atlatir minigin.evet canım benim bebeğim ellerini emiyor dilini de yuvayıp kasıyor dişlerini.
Ya hic sorma valla.sabahin 6 sinda cocugu yikadim.ne yapim uyumasi lazimdi cok uykim vardi.gözünde de zerre uyku yoktu.neyse yıkandktan sonra 10 a kadar uyudu.bende uyudum sonra. ne iyi geldi.Ay sabahin korunde ne banyosu hic mi usenmedinben 6da kalktim hala ayilamadim simdi uyuttuk ikizleri büyük kizim olmayaydi yatar uyurdum ama cocugum aç
Geçmiş olsun canim benim, yarını da sıkıntısız atlatırsınız inşallah. Benimkinin de surekli agzinda hatta gecen emzik verdim onu da ısırıyor.. Dişler erken gelmese bari.. Saçlar tepede kalmadı tam eskilerin kel müdürlerine döndü benimkiTesekkur ederim canım.. İnşallah atlatacak inşallah :) oyyy dişler geliyor canım.. Ya birde saçları dökülüyor elleri saç.. Surekli gözüm ellerde benim ağza gidiyor eller saçlar![]()
inşallah canım benim atlatacak tabiki.Tesekkur ederim canım.. İnşallah atlatacak inşallah :) oyyy dişler geliyor canım.. Ya birde saçları dökülüyor elleri saç.. Surekli gözüm ellerde benim ağza gidiyor eller saçlar![]()
bende duymadım canım bebişin kg alımından anlayabilirsin.kızlar merhaba
mart annesiyim sizlere bir şey sormak istiyorum anne sütünün kalitesini anlamak için tahlil analiz diye bir şey duydunuz mu? kv böyle bişey duymuş ama ben hiç denk gelmedim
İnş iner canım. Benim dediğim durum utangaç testisler içindi.. pipi ucu darsa enfeksiyon riski yüksek oluyor maalesef. İnş hemen yaparlar.Canım bizim sağdaki hiç inmiyo soldakininde bi iki kere kaybolduğunı gördüm o kadar. 6 aya kadar bekleyelim dedi. Kimi dr 1 yaşa kadar bekliyor kimi beklemek istemiyor. Gerçi bizimkinin pipi ucuda dar o yüzden en kısa zamanda sünnet olması şart. Olmuşken ikisini
bir arada çıkaralım dedi.
Ben seninkinin çocuğunun ismi diye düşünmiştüm.
Benimkisi baskın değil de başkan dan geliyor
Yeri geldiğinde baskın pardon cazgırımdır ama
Bendefirkan ı merak etmişimdir. Hatta onun için furkan diye aklımda kalıyor veeee büyük oğlunun isminin furkan olduğunu uydurdum kendi hayl dünyamda
Kimbilir ne alakasızdjr
Ya bir gece bizde kalkıp birşey mi oldu çocuğa demiştikbilirim o duyguyu
Ey gidi gün!
Çocuk ayların yorgunluğunu atıyor bırak uyusun
Ağzına memeyi sokuştur arada![]()
Canım erken daha en az 4 ay bitmesi lazım. Çoğunlukla 6 aydrniliyor ama bizim doktor bebek kendi isteyetek oturuyorsa 5 aylıkken oturtabilirsiniz demişti. İstemiyorsa otutmamak lazımmış.Kızlar oğlum iki gündür yattığı yerden doğrulmaya çalışıyor ellerimi tutarak.Oturunca da çok mutlu oluyor.Ellerini bırakınca kıyamet kopuyor.Oturmak istiyor sürekli.Destekle oturuyorum bir iki dakika ama oturtmak için çok mu erken?
Canım seninkinde enfeksiyon riski var diyemi uyutacakmış? Normalde Bekir bey uyutarak yapmıyordu. Tabi durumlar farklı olabilir.Kızlar merhaba uzun bir süre giremedim siteye... Biz neler yaptık ... Ogluma voiding çekimi yapıldı tekrarlayan enfeksiyon yüzünden.. Hafif mesanede. Böbreğe idrar kacagimiz var.. Mesane reflusu deniliyor.. En ufak bir ateslenme de yok dışı çıkıyor ondan, kulak ağrısıdır ondandir demeden, idrar tahlili vereceğiz... Suyumuzu içeceğiz, bezimizi kontrol edeceğiz... Her ayda idrar kültürü yapıp, koruyucu antibiyotigimizi içeceğiz...
Yarında sünnet olacak yavrum..firkan , canım yüzyılda yaptırıcaz bekir beye.. Yalnız oglumu uyutucak. Allahın izniyle skintisiz sorunsuz atlayacagiz bu durumu da.. Neler yapmam gerek acaba sünnet sonrası tavsiyelerin var mı?
bskn , nasılsın canım... En sonunda Dr.umla anlaşıp Renas a alerji maması başladık ve evet 5 günde 1oo gr aldı :))))) ama mama piyasa da yok şu anda
bulamıyorum... Depocu arkadaşlarım var haber saldim.. Bekliyorum.
Bende peynir süt yoğurt çikolata hazır kekler yemiyorum. Gerçi ilaçsız sutum bitti gibi ama olsun... 1 damla bile kıymetli sütün..
Biz rotateq asimizi olduk cuma günü... Biraz sıkıntılı gidiyoruz birde Allah korusun o skintimis olmasın dedim yaptırdım..
Sizin bebeler ellerini emiyor mu? Bizim kuzu ellerine saldırıyor resmen.. Dr. Dişlerinin oluştuğunu söylüyor..
Klasik koca rahatligi.işguzar iste.bebik durmustu öylece.bende aldi goturdu kıyak gecti sandiydim.Banyo mu
Uykusu kaçan gillere beni de yazın
Halbuki çocuğu kucağıma almış, bir mememi ağzına dayanmıştım. Uyandıkça emziriyor o da bende uyuyorduk.
Takiiiii babası gelip "gel babacım, anne uyusun"diyip çocupu alıp, beşiğine yatırana kadar!
Arkadaş madem aldın çocuğu götürsene salona. Çocuk ağlıyor aranıyor bende sanıyorum ki eşim bakıyor. Emzirdyim acıkmıştır diye düşündüm.
Aa bir kalkarım ki çocuk yanımdaeşim salonda oyun oynuyor
Sonra ben agresif oluyorum
Bende yarın başlama günüm
On gün rapor almıştım. Bir on gün daha mı alsam diyorum
Yoksa çocukla işe gidiP çıkış mı istesem
Offf kafa bi dünya.
İnş iner canım. Benim dediğim durum utangaç testisler içindi.. pipi ucu darsa enfeksiyon riski yüksek oluyor maalesef. İnş hemen yaparlar.
oğlumun adı Ahmed Yusuf canım. Firkan benim ve eşimin isminden karıştırdım. Firdevs Serkan
Canım erken daha en az 4 ay bitmesi lazım. Çoğunlukla 6 aydrniliyor ama bizim doktor bebek kendi isteyetek oturuyorsa 5 aylıkken oturtabilirsiniz demişti. İstemiyorsa otutmamak lazımmış.
Canım seninkinde enfeksiyon riski var diyemi uyutacakmış? Normalde Bekir bey uyutarak yapmıyordu. Tabi durumlar farklı olabilir.
Sünnet sonrasını doktor gayet açık bir şekilde anlatıyor zaten canım. Sünnet öncesi odaya gelip anlattı bize.. hatta aynı anda birkaç bebek çocuk var diye birimizin odasına diğer anneleride çağırmıştı hepimize birden anlatmıştı.
Sonrasınıda kontrole çağırdığında anlatıyor. İnş sende memnun kalırsın ben çok memnun kaldım.![]()
Geçmiş olsun canim benim, yarını da sıkıntısız atlatırsınız inşallah. Benimkinin de surekli agzinda hatta gecen emzik verdim onu da ısırıyor.. Dişler erken gelmese bari.. Saçlar tepede kalmadı tam eskilerin kel müdürlerine döndü benimki![]()
inşallah canım benim atlatacak tabiki.
Ya dış zamanı yandık işte . sıcaklarda çok zor olacak dış çıkarmaları. evet ya benimkinin de saçları hafif hafif dökülmeye başladı öyle çok bariz değil ama yatağında görüyorum bi kaç tel. genelde benim saçları çekip çekip ağzına götürüyor benim minnos:) aman canım dikkat yutmasin saçları . benimde gözüm hep ellerde bi şey var mı modunda. elini emsin sorun yok:)
Yani kizkardesin kendine hakim olsa sorun yok oteki turlu zor ben bebegibevden zor cikariyorum sen surekli yer degistiriyorsun abladgm kadariyla bebisle zor isnapacağımı şaşırdım, sadece hafta sonları çalışıyorum ve oda 3-4 saatliğine
hamd olsun oğlum cok uğraştıran bir bebek değil ama sıkıntılar başladı
anneme bırakıyorumi kız kardeşimde universite son sınıfta kpss hazırlanıyor ve çok çalışıyor (haklı olarak)
oğlumu onlara bırakınca ders yapamıyor ( sesten değil, sürekli gelip gidip sevme yüzünden, konsantre olamıyormuş)
sonra diyor getirme istemiyorum sınavım var, götürmesem cumartesi pazar kime bırakacağım
eeee annem bana gelse ofiste şu an sadece 1 oda döşeli oda bebeğin beşiği ve birde bizim için yer yatağı var
haziranda okulların kapandığı hafta tamamen taşıyacağım eee napcam ben hafta sonları![]()
İnş canım.Canım eşim konuşmuş o bana uyuttuklarini söyledi.
Yarın tekrar konusuruz muhakkak.. Sen dediğin için oraya kaydim bende.. Sonra bir Dr.umuz tavsiye etti bekir beyi :) inşallah güzel skintisiz geçer .