2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Tabii ki meraK ediyorum. İnşallah hayırlısı ile güzel geçmiştir. gelir gelmez yazar zaten. Vardır transferi olan da başlık dikkatlerini çekmemiştir belki. Bekleyen de vardır bizim gibi gün sayan :) sence idrar testi yapsak 7. gün falan.? :)

hayır sakın
yanlış sonuç verebilirmiş dr 18 de dedi adet kanaması olsa bile 18 dedi bekleyelim aylarca bekledik ilaçlarla iğnelerle bir hafta dayanırız şimdi yanlış bir sonuç moralimizi bozar olmadık şeyler yaparız..bekleyelim sohbet ederek..

canım zaten anca 11-12 gün de kan da belirir miş o nedenle gerek yok bu bekleyişte çok güzel Allahım isteyen herkese nasip etsin iler de çocuklarımıza bu bekleyiş yazılarını okuturuz inşallahhh :))) onlar büyüyene kadra yazmaya devam ediyormuşuz.:) bugün adım attı bugün anne dedin:) inşallahhhhh

gurbet kuşu nasıl gidiyor canım adet olabildin mi?yurt dışın da süreç nasıl?dr nasıl?sana nasıl bir yol haritası çıkardı?

Benim pazartesi yi de sayarsak ki artık pazartesi oldu 7 gün oldu bakalım sizler den güzel haberle bekliyoruz forum daki herkesden çok zor beklemek biliyorum daha önce yaşadım
canım ne yaptın bekleyiş bitti mi?inş güzel hayırlı sonuçlar almışsındır?

Banada cumartesi transfer yapıldı,İnşallah hepimiz hayırlı pozitif sonuçlar alırız.
arzum44 cüğüm sen bizden önce olmuştun nasıl gidiyor?süreç nasıl işliyor?hadi inşallah bizden önce senin güzel haberlerini alırız inşallah..

Evet haklısın Allah sabır versin bize :) ayhh inşallah canım inşallah hamilelik günlerimizi birlikte geçiririz doğum falan derken birlikte büyütüruz bakarsin :)

arzum44 cüğüm sen bizden önce olmuştun nasıl gidiyor?süreç nasıl işliyor?hadi inşallah bizden önce senin güzel haberlerini alırız inşallah..
Çok teşekkür ederim,çok ümitli değilim sanki,iki ay önceki kimyasal gebelikteki belirtilerle aynı gibi,bel ağrısı,karın ağrısı hakkımızda hayırlısı olsun.

Çok teşekkür ederim,çok ümitli değilim sanki,iki ay önceki kimyasal gebelikteki belirtilerle aynı gibi,bel ağrısı,karın ağrısı hakkımızda hayırlısı olsun.
üzüldüm ama ümitsizlik yapma etkilenir.benim dr onlarla konuş mutlaka diyor sen ne hissedersen onlar da aynı şeyi hisseder unutma ümitli ol onlar da mutlu olup tutunmaya çalışsın.ben şimdi deniz kenarına götüreceğim onları oradan yazıları okuyup dalgaları izleyeceğiz:)

Haklısın canım ,ama elimde değil sürekli olumsuz düşünüyorum,bana morel verdin teşekkürederim,senin kaçıncı gün?

Haklısın canım ,ama elimde değil sürekli olumsuz düşünüyorum,bana morel verdin teşekkürederim,senin kaçıncı gün?
biz birkaç arkadaş daha pazartesi yaptırdık ayşegülse sabah ben öğlen 1:10 gece yapıldı :) ya ben seni anlamıyorum bu kadar karamsar olmayı nasılbaşarıyorsun.mutlu ol çoğu insan bu aşamaya gelemiyor mutlu ol tatlı bir heyecan yaşa ki onlarda hareketli olup kolay tutunsun.unutm aönce sen...

Cok şükür geldim kizlar
Şükürler olsun guzel gecti sorunsuz gecti iki tanecik transfer edildi
Evdeyim simdi yatıyorum ama zaman geçmek bilmiyor :))

Kizlar igne mutlaka oluyor mu acaba çünkü bana igne verilmedi sadece iki ilacim kesildi yeni biseyde eklenmedi.
Siz birsürü şey saymissiniz merak ettim şimdi

Cok şükür geldim kizlar
Şükürler olsun guzel gecti sorunsuz gecti iki tanecik transfer edildi
Evdeyim simdi yatıyorum ama zaman geçmek bilmiyor :))
Hayırlı olsun canim :) daha dur şimdiden zaman geçmiyor deme çok erken çook :) doktorun neler söyledi nelere dikkat et dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…