2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

sancı cok guzel bir belirti lekelenme varsa doktorunu ara kötü düşünme oda bi belirti olabilir canını sıkma sakın stres daha zararlı bu işler beli olmaz cnm oyuxden içini ferah tut ve doktorunu ara
Çok çok teşekkür ederim motive ettiğin için canim benim. Doktorumdan tırsıyorum ya. Bırak umut vermeyi 7.günde sikayetlerim var diye aradığım için kızar bana bu ne acele diye :) Çok seviyorum doktorumu ama onun söylediklerini yapmadigimizda kızıyor :) adet tam anlamıyla olsa dahi test günümü bekleyecem bakalım canm. Yazdığın için çok çok sağol

E
Yok canım yukarda yazmıştım lekelenme oluyor bir de adet oncesi sancı. Umudum pek kalmadı
Test sonucunu görmeden umudunu falan yitirme canim. Düşün normal hamile kalanlarin yerlesme kanamalari tamda adet gununde yada bir iki gun önce oluyo. O yüzden hersey olabilir tatlim sabirli ol sen.

N
nedemek canım benim umarım bebeğin seninledir ama nebiliym ben mesela hibor iğne kulanıyorum ve bı sefer kandı morardı hep arıyorum zırt pırt doktorumu işe neya bu cok hassas bi konu bizim için önemli ilgilenecek nedemek adet olsan bile belki alah korusun kimyasal gebelik ve sen bunu hiç tutunmadı bileceksin ozaman bidahakine nerden başlayıcagını sorunu nerde arayacağını bilemez doktor.dualarım hepimiz için

Ben ilkinde evde idrar testi yapmasam kimyasal olduğunu zor anlarda doktor çünkü 12 gun ki degrim 11.18 di gebelik var ama değer yerlerde

Çok çok haklısın canım aklıma takılan her şeyi soruyorum arayip ama hani bu biraz farklı bir durum ya. 7.günde endişe etme erken falan der en fazla onun için arayasim yok. 20 şubat test günüm adet olsam dahi dediğim gibi test yapıp ararim onu. Ben de hibor ve pregnyl diye iğneler kullaniyorum onlara da devam edecem tabi

Devam et canım aksatma aynı durumdayız bnm de 7 gun 20 Şubat test gunüm. Ara ya en fazla kızar ama kanamama önemli fazlasıyla bak bol bol dua et bu iş tıpda 0/50 ama asıl allahım yardım edecek nasip edecek sen İnan ki alahda sana inansın.biliyorum söylemesi kolay öyle olmuyor sanmaki ben cok iyim bu seferde kötü sonuc alırsam toparlanamam biliyorum cok zor bi süreç dayan allahım belki bizi sınıyor büyünden Buda bizim kaderimiz ama bir gun hepimiz anne olacağız buna İnan

O zaman biz kanda baktirdigimiz gün evde de test yapalim ne olur ne olmaz
Şimdi öyle değil tabi ben 9 gun erken gebelik testi yaptım çıktı olay şöyle idrarda bthcg 50ustunde çıkınca teste çıkar yani bnm degerm 9 gun fırlamış enazından 50 üstuymuş ve 12 gun 11 . Hani ila yap testi ama negatif olupda sonradan teste pozitiv çıkan var negatifde pek üzülmeyin bazıların vücudu geç gosteriyo bunuda ekliym

Kızlar herksn kendi düşüncesi tabi ama ben evde idrar testi yapmaya pozitf bakanlrdnm bak mesle benm ilk tüp bebek denememmde doktr 12.gün gel demsti ama ben 8.gün idrar yaptm pozitf ckti bak hemn kan verdm 48 ckti sonra ardm ertesi gün bida yap dedi 9.gün 50 ckti ben anldm iyi gtmedi kan degrlrm sonra 11.gün yaptk 60 ckti düşmeDigi için sevndm ama korkumda vardı snra geldk doktr un dedgi güne 12.gün bi baktm 33 düştü yani o gün yapsm hamileym dye sevncektm Oysaki o gün bebgm dusucegni öğrendm yani aslnda bi yandn kötü idrar testleri bazn yanltcida olyr ve hayal kirikligi olyr insan üzülyr kanda pozitf öğrenince keşke idrar testi yapmasaydm dyrm ama predictor marka genelde yüzde 70.80 kdr dgru sonc veryo ben onda öğrendm gebelgmi yinede sizin kendi kararlrnz tabki

Çok güzel yazmışsin canım her şey Allah' tan. Biz de Allah' ımızdan istiyoruz verecek olan odur. Ben de isteyen herkesin er yada geçen yavrularina kavuşacağına gönülden inanıyorum. İnşallah Rabbim kucaklarimizi boş bırakmaz tez zamanda verir.

Sana yuzdeyuz katılıyorum tam olarak bende aynısını yasadım aynı markayıda kulandım

Aynen kuzum üzülme çünkü belki yolun başındayz belki sonu allahım yardımcımız olsun bak bişeyler oku izle aklını başka yerlere ver yoksa saniye dahi geçmez kendin için dik dur ve İnan sana söylerken İnan bana da iyi geliyor burda konuşmak bana gerçekten iyi geliyor

Kesinlikle burasi iyi geliyor. Annem sürekli arayip soruyor az once anne galiba hastalandim olmadi belki dedim. Kadın benden çok üzüldü ben onu teselli ettim yapma etme üzülme daha vakit var diye :) :) burada içini dokebiliyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…