Ustune adette olunuyomus sen sakin skma caniniYok canım aramadim. Zaten doktorumun niye diyeceğini az buçuk tahmin edebiliyorum. Daha erken diyecek test gününü bekle diyecek eminim. Çünkü demişti adet bile olsanız testinizi yapın diye. Aramaya gerek yok canım._tangled_ canım doğru hatirliyorsun zayıfım Bakalım ya hayırlısı olsun test gününü bekleyeyim
Gecer canim testi bekleme gunu gecmio allahim hic gecmio.hayirlisiyla transferin yapilsinda guzel test sonuclarin ciksin insallahBenmde cumartesi transferm olcak gecermi bu hafta off offff
İnşallah kızlar vakit geçecek bişey buldm örgü yapym bebek patgi yelek faln eltm öğretYP hem sıklmam hemde zaman çabuk gececk iyi olur tavsiye edrmGecer canim testi bekleme gunu gecmio allahim hic gecmio.hayirlisiyla transferin yapilsinda guzel test sonuclarin ciksin insallah
Canm nedn sordn bilmym.ama.ansteziye hiç gerk yok 5 dk işlem ve hssetmyrsn bile oldu bitti ye gelyo boşuna anastezi almayn bence hem o anı izlyrsn keyfi verci can acıtı hiç bişey yokKizlar anastaziyle transfer yaptiran oldumu
Ben ansteziyle yaptirdim da o yuzden :)))))Canm nedn sordn bilmym.ama.ansteziye hiç gerk yok 5 dk işlem ve hssetmyrsn bile oldu bitti ye gelyo boşuna anastezi almayn bence hem o anı izlyrsn keyfi verci can acıtı hiç bişey yok
Yani cnm bana bi ihtimal bakalım dedi ama nerdeyse imkansız dedi ondan bakmadım . Tüplerde iltihap dan tabi bahsediyorum cok karışık bu işlemler hep birşeyin çıkıyorGünaydın canım, benim bildiğim tüp bebek yapıldığında tüpler kendini kapatmaz dolayısı ile tüpdeki sıvı rahime ulaşabilir, rğer ulaşırsa düşüğe sebep olur canım, dolayısı ile doktorun sana yapması gereken işlem transfer öncesi sıvı dolu olan tüpü bağlaması ki bubilgiyi çok yskın bir arkadaşımın başına geldi oradan biliyorum.
Ben çok korkak biri olarak alamadım iyikide almadım anestezi çünkü acımıyor ve o mükemmel ana şahidlik ediyorsun muhteşem bir duygu benceCanm nedn sordn bilmym.ama.ansteziye hiç gerk yok 5 dk işlem ve hssetmyrsn bile oldu bitti ye gelyo boşuna anastezi almayn bence hem o anı izlyrsn keyfi verci can acıtı hiç bişey yok
Geç oldu biraz giremedim ama günaydın canm .sagol canm sizler ne durumdasınızCanım günaydın hoşgeldin aramıza hayırlı olsun inşallah tutar.
ABen çok korkak biri olarak alamadım iyikide almadım anestezi çünkü acımıyor ve o mükemmel ana şahidlik ediyorsun muhteşem bir duygu bence
Ben izleyemedim esime izletmisler o anlatti.Ben çok korkak biri olarak alamadım iyikide almadım anestezi çünkü acımıyor ve o mükemmel ana şahidlik ediyorsun muhteşem bir duygu bence
Kızlar normalde öyle ama ben 26 yaşındayım sperm problemi var blast embriyo ama ilk defa 2 ve 2 defa 3 konuldu doktor önerdi banada mantıklı geldi her yer yapmaz ama yapanda varcanım embriyo deneme sayısına yaşa ve rahmin durumuna tutma yüzdesine göre konuluyor
Yok cnm 5 gun bitiyo ve sonra bthcg algılamaya başlıyorKızlar tutunma 7.gün veya sonrasında olabilir mi ki ?
zararı yok olsa doktor müsaade etmez olsun en azından eşin gormuş tutunsunlar gerisi boşA
Ben izleyemedim esime izletmisler o anlatti.
Ozaman benimki tutunma kanaması falan değil bildiğim adetYok cnm 5 gun bitiyo ve sonra bthcg algılamaya başlıyor
Hadya niye gerk duydn anastezi ye çok keyfli işlem helede ultrasonda izlemek çok gzlBen ansteziyle yaptirdim da o yuzden :)))))
Aynen katlyorumBen çok korkak biri olarak alamadım iyikide almadım anestezi çünkü acımıyor ve o mükemmel ana şahidlik ediyorsun muhteşem bir duygu bence
Cok mu canm kanaman bi doktoruna iletişime geçOzaman benimki tutunma kanaması falan değil bildiğim adet
Yok canım yukarda yazmıştım lekelenme oluyor bir de adet oncesi sancı. Umudum pek kalmadıCok mu canm kanaman bi doktoruna iletişime geç
Cok mu canm kanaman bi doktoruna iletişime geç
sancı cok guzel bir belirti lekelenme varsa doktorunu ara kötü düşünme oda bi belirti olabilir canını sıkma sakın stres daha zararlı bu işler beli olmaz cnm oyuxden içini ferah tut ve doktorunu araYok canım yukarda yazmıştım lekelenme oluyor bir de adet oncesi sancı. Umudum pek kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?