- 24 Haziran 2015
- 1.823
- 997
- 73
- 36
Evt cnm bide ben 2 bucuk senlk evlym 2 defa aşılma yaptm hep kanda öğrendm sonclarni hiç idrar yapmamistm ama 2.0 görmekten artk inan baygınlık gelmsti 2 defa da adet geckmsti ozmn da kan vermstm etti 4 defa artk iyice bunaldm Yani kan testnde gercktn o yuzdn ne olrsa olsn hep idrar yapcm idrarda çıkana kadr da asla kan vermycem kendmi böyle şartlandrdm buda benm kendi düşüncem bide artk 1 kere o çift çizgi yi gördüm ya hoşumada gtmeye başladı Rabbim inş yine nasip edr hepimizeSana yuzdeyuz katılıyorum tam olarak bende aynısını yasadım aynı markayıda kulandım
Kızlar tutunma 7.gün veya sonrasında olabilir mi ki ?
Evet üstelik birbirimizi en iyi anlayanlarızKesinlikle burasi iyi geliyor. Annem sürekli arayip soruyor az once anne galiba hastalandim olmadi belki dedim. Kadın benden çok üzüldü ben onu teselli ettim yapma etme üzülme daha vakit var diye :) :) burada içini dokebiliyor insan
Katılıyorum o çift çizigi bir umut. Artık bende birgun anne ola bilirim diyorsun.ben 6 senelik evliyim hata 6 biti kac senedir hayal kuruyorum bıktım usandım artık insanın inancı kalmıyor sanki hiç anne olamam gibiydi bana atık o çift çizgiyi gorenedek.Evt cnm bide ben 2 bucuk senlk evlym 2 defa aşılma yaptm hep kanda öğrendm sonclarni hiç idrar yapmamistm ama 2.0 görmekten artk inan baygınlık gelmsti 2 defa da adet geckmsti ozmn da kan vermstm etti 4 defa artk iyice bunaldm Yani ken testnde gercktn o yuzdn ne olrsa olsn hep idrar yapcm idrarda çıkana kadr da asla kan vermycem kendmi böyle şartlandrdm buda benm kendi düşüncem bide artk 1 kere o çift çizgi yi gördüm ya hoşumada gtmeye başladı Rabbim inş yine nasip edr hepimize
Hakancim diyor eşim ona :) çok seviyoruz onu ya. Aramak istemiyorum ya canımCanım bende bugün öğrendim ilk 12 günlük süreç cok onemliymiş hic kendini strese sokma, bebegin içinde şuan annesine göbişine tutunmaya çalışıyor minicik haliyle, kendini de onu da üzme, dr.u ara sor için rahatlasın, hakan bey bugün güleryüzlüydü valla çikolata ikram etti bize :)))
Hakancim diyor eşim ona :) çok seviyoruz onu ya. Aramak istemiyorum ya canımsen ne alemdesin
Hayırlı olsun umarım en kısa zamanda bebişine kavuşursunBende bugün yumurtaları toplattim heyecandan ölüyordum ama kolay geçti bir sürü igne hap falan verdi, en geç cuma yada cumartesi transfer olacak sanirim :)
İştah gayet iyi bende bide kas ve kasık ağrılar var bide iyi uyuyorumArkadaslar sizde el ayak titremesi oluyormu bende 3 gundur oluyor oglen agzimin icindeki disler titriyor inaninki ve istahinizda cogalma oldumu ?
Hadi hayırlısı canım. Benimkileri donduralim demişti dondurmuştk. Bakalım seninki nasıl olacakBende bugün yumurtaları toplattim heyecandan ölüyordum ama kolay geçti bir sürü igne hap falan verdi, en geç cuma yada cumartesi transfer olacak sanirim :)
Onun için yaptırdığını kimseye söylememeli eşim ve ben :)Kesinlikle burasi iyi geliyor. Annem sürekli arayip soruyor az once anne galiba hastalandim olmadi belki dedim. Kadın benden çok üzüldü ben onu teselli ettim yapma etme üzülme daha vakit var diye :) :) burada içini dokebiliyor insan
İnş cnm gönlündeki olsun isteyen herkezinEvt cnm bide ben 2 bucuk senlk evlym 2 defa aşılma yaptm hep kanda öğrendm sonclarni hiç idrar yapmamistm ama 2.0 görmekten artk inan baygınlık gelmsti 2 defa da adet geckmsti ozmn da kan vermstm etti 4 defa artk iyice bunaldm Yani kan testnde gercktn o yuzdn ne olrsa olsn hep idrar yapcm idrarda çıkana kadr da asla kan vermycem kendmi böyle şartlandrdm buda benm kendi düşüncem bide artk 1 kere o çift çizgi yi gördüm ya hoşumada gtmeye başladı Rabbim inş yine nasip edr hepimize
İştah var sanki şimdi hamileyiz onu besliyoruz eşim diyor artık 90 da tamamlarsın:)Arkadaslar sizde el ayak titremesi oluyormu bende 3 gundur oluyor oglen agzimin icindeki disler titriyor inaninki ve istahinizda cogalma oldumu ?
Hayırlı olsun umarım en kısa zamanda bebişine kavuşursun
Sen kaçıncı gün transferisin cnm?Kızlar tutunma 7.gün veya sonrasında olabilir mi ki ?
Tabi canım öncelikli olark doktoruna güven şart, bu çok önemli, sana gerekli Çıklamalrı yaptı ise ve ikna olduysan hiç kafana takmaYani cnm bana bi ihtimal bakalım dedi ama nerdeyse imkansız dedi ondan bakmadım . Tüplerde iltihap dan tabi bahsediyorum cok karışık bu işlemler hep birşeyin çıkıyor
5.gün canımSen kaçıncı gün transferisin cnm?
Senin bugün kaçıncı gün canımKızlar bıgün bende işe gittim, genelde masa başıydım gerekmedikçe çok ayağa kalkmadım, inanılmaz bel ve kasık ağrısı çektim bugün birde alt kısmım sanki de bişey çıkacakmış gibi ağrıyodu hafiften, dün daha azdı ağrılar bugüne bu şekilde çoğalması düşündürüyor beni, sizde de aynı şekilde olan varmı?
Ben de de oldu ama gece oldu cnmKızlar bıgün bende işe gittim, genelde masa başıydım gerekmedikçe çok ayağa kalkmadım, inanılmaz bel ve kasık ağrısı çektim bugün birde alt kısmım sanki de bişey çıkacakmış gibi ağrıyodu hafiften, dün daha azdı ağrılar bugüne bu şekilde çoğalması düşündürüyor beni, sizde de aynı şekilde olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?