Canim lütfen olumlu düşün çünkü benim Dr um dedi ki 1 saat bile önemli dedi yani benim bebeğim de geriden geliyor kalp atışı zayıftı ama şunu söyledi 1 saat sonra bile hersey farlı olabilir dedi ve zaten ortalama vajinal ultrason ile 6 hafta 4 günde görülüyor dedi evet önce vesonra olabilir dedi ama ortalama si bu dedi[/QUOTE]ova77, post: 45754796, member: 79625"]Evet canim ya...biraz daha iyiyim...ama yine de napicagimi bilemiyorum.durup durup ağlıyorum.pzt.bebegimin beni bırakmasını istemiyorum
Yaninda kraker tasi canim miden bulaninca at biriki tane agzina bi de ayva kokla derler genelde iyi geliyormus bilmiyorumKızlar bulantılarınız var mı .benim geçen hafta biraz biraz başladı da .bu hafta çok ağır geçmeye başladı çok sık giriyor bulantı okulda zorlanıyorum..bunarada sağlık ocağından aradılar mı sizi de takip ediyorlarmış ben bilmiyordum kan tahlilleri yaptılar idrar tahlili falan temiz çıktı.vitamine gerek yok dedi şimdilik doktor .ben sadece folik asit ve crione jel kullanıyorum ..bulantılar için ne yapmak lazım doktor ilaca gerek yok dedi.kusmam yok ama okulda zorluyor beni
geçmiş olsun canım vücut yeni duruma alışmaya çalışıyor çok şükür ben de yokta çubuk kraker ve leblebi olursa ye demişlerdi sen de çantana at arada oldumu ağzına at sağlıkla inşallah..Kızlar bulantılarınız var mı .benim geçen hafta biraz biraz başladı da .bu hafta çok ağır geçmeye başladı çok sık giriyor bulantı okulda zorlanıyorum..bunarada sağlık ocağından aradılar mı sizi de takip ediyorlarmış ben bilmiyordum kan tahlilleri yaptılar idrar tahlili falan temiz çıktı.vitamine gerek yok dedi şimdilik doktor .ben sadece folik asit ve crione jel kullanıyorum ..bulantılar için ne yapmak lazım doktor ilaca gerek yok dedi.kusmam yok ama okulda zorluyor beni
hadi hayırlı olsun canım sana stres yapma demiştik bak sen de aramıza karıştın.allah sağlıkla hepimizi tamamına erdirsin inşallah...:))arkadaşlar yardımlarınız için hepinize sonsuz teşekkürler yarın kan testi günümdü biliyosunuz ama bugün transferin 9.günü yaptırdım kan testim 300 çıktı allaha bin şükür cumartesi tekrar kan testi yapılcakmış çok umutsuzdum ama şükür sizlerden çok şey öğrendim çok saolun
bugün 9.gün nasıl sence değerim yarını bekleyemedim iğne vurunmaya gidince aldılar kanımı inanamadımhadi hayırlı olsun canım sana stres yapma demiştik bak sen de aramıza karıştın.allah sağlıkla hepimizi tamamına erdirsin inşallah...:))
helal olsun tatlım burada hepizin dileği duası tek birimiz sevince hepimiz mutlu oluyoruz birimiz üzülünce bizler de mutlu oluyoruz Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah isteyen herkesi...tangled seni çok seviyorumm çok mutluyum hepinizi çok seviyorum bana verdiğiniz bütün bilgiler için hakkınızı helal edin
ayy mutsuz oluyoruz orası yanlış anlaşılmasın..helal olsun tatlım burada hepizin dileği duası tek birimiz sevince hepimiz mutlu oluyoruz birimiz üzülünce bizler de mutlu oluyoruz Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah isteyen herkesi...
gayet güzel canım bide iki gün sonra bakarlar sonra kese kalp atımı inşallah zaman akıp gidecekkkkbugün 9.gün nasıl sence değerim yarını bekleyemedim iğne vurunmaya gidince aldılar kanımı inanamadım
evet evet cumartesi tekrar kan alıcaklarmış sonra kese için çağırcaklarmış 2.tane embroyo koyuldugayet güzel canım bide iki gün sonra bakarlar sonra kese kalp atımı inşallah zaman akıp gidecekkkk
sağlıklı olsun sağlıkla tamamına erdirsin inşallahhhh...evet evet cumartesi tekrar kan alıcaklarmış sonra kese için çağırcaklarmış 2.tane embroyo koyuldu
inanamıyorum hala çok bekledim inan çok şaşkınım acaba ikiside tuttumu of of heycan bitmicekmisağlıklı olsun sağlıkla tamamına erdirsin inşallahhhh...
Cok sukur allaha ay cok sevindim canim benim allahim saglikla ilerlemeyi nasip etsin insallaharkadaşlar yardımlarınız için hepinize sonsuz teşekkürler yarın kan testi günümdü biliyosunuz ama bugün transferin 9.günü yaptırdım kan testim 300 çıktı allaha bin şükür cumartesi tekrar kan testi yapılcakmış çok umutsuzdum ama şükür sizlerden çok şey öğrendim çok saolun
canım benim allah razı olsun binkere ok şaşkın ve mutluyum nasıl sence değerim 300 çıktı 9.günCok sukur allaha ay cok sevindim canim benim allahim saglikla ilerlemeyi nasip etsin insallah
Maşallah canım çok sevindim gozunaydincanlarım güzel arkadaşlarım sizleri unuttum zannetmeyin eve geç geldik eşimle kontrolümüzü olduk maşallah dedi dr muz herşey gayet güzel dedi Allahıma bin şükürler olsun üstten göbekten yapıldı kontrolümüz üstten de kalp atışını kalbini gördük ''pıt''''pıt'' Allahım isteyen çabalayan herkese sağlıklı bir şelikilde versin inşalllahhh biz çok mutlu olduk bu arada eşim ben de daha heyecanlı herhalde kızlar mümkün olsa bizim yerimize taşırlar ...:))estrafomu bıraktık ama iğnelerimiz iki hafta daha devam çok az kan birikintisi kalmış o temizlenince onu da bırakacağızzz love youuuuu...:))
Bence guzel cikmis canim gayet iyi degerin canim benim hersey gonlunce ilerlesin insallah allahim herkeze nasip etsincanım benim allah razı olsun binkere ok şaşkın ve mutluyum nasıl sence değerim 300 çıktı 9.gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?