2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

ova77, post: 45754796, member: 79625"]Evet canim ya...biraz daha iyiyim...ama yine de napicagimi bilemiyorum.durup durup ağlıyorum.pzt.bebegimin beni bırakmasını istemiyorum[/QUOTE]
Canim lütfen olumlu düşün çünkü benim Dr um dedi ki 1 saat bile önemli dedi yani benim bebeğim de geriden geliyor kalp atışı zayıftı ama şunu söyledi 1 saat sonra bile hersey farlı olabilir dedi ve zaten ortalama vajinal ultrason ile 6 hafta 4 günde görülüyor dedi evet önce vesonra olabilir dedi ama ortalama si bu dedi

ova77, post: 45754796, member: 79625"]Evet canim ya...biraz daha iyiyim...ama yine de napicagimi bilemiyorum.durup durup ağlıyorum.pzt.bebegimin beni bırakmasını istemiyorum
Canim lütfen olumlu düşün çünkü benim Dr um dedi ki 1 saat bile önemli dedi yani benim bebeğim de geriden geliyor kalp atışı zayıftı ama şunu söyledi 1 saat sonra bile hersey farlı olabilir dedi ve zaten ortalama vajinal ultrason ile 6 hafta 4 günde görülüyor dedi evet önce vesonra olabilir dedi ama ortalama si bu dedi[/QUOTE]
Canım geriden geliyor derken ne kadar öyle.bendede öyle bir durum var da

Kızlar bulantılarınız var mı .benim geçen hafta biraz biraz başladı da .bu hafta çok ağır geçmeye başladı çok sık giriyor bulantı okulda zorlanıyorum..bunarada sağlık ocağından aradılar mı sizi de takip ediyorlarmış ben bilmiyordum kan tahlilleri yaptılar idrar tahlili falan temiz çıktı.vitamine gerek yok dedi şimdilik doktor .ben sadece folik asit ve crione jel kullanıyorum ..bulantılar için ne yapmak lazım doktor ilaca gerek yok dedi.kusmam yok ama okulda zorluyor beni

Yaninda kraker tasi canim miden bulaninca at biriki tane agzina bi de ayva kokla derler genelde iyi geliyormus bilmiyorum

sman, post: 45757534, member: 181845"]Canim lütfen olumlu düşün çünkü benim Dr um dedi ki 1 saat bile önemli dedi yani benim bebeğim de geriden geliyor kalp atışı zayıftı ama şunu söyledi 1 saat sonra bile hersey farlı olabilir dedi ve zaten ortalama vajinal ultrason ile 6 hafta 4 günde görülüyor dedi evet önce vesonra olabilir dedi ama ortalama si bu dedi[/QUOTE]
Canım geriden geliyor derken ne kadar öyle.bendede öyle bir durum var da[/QUOTE]
Canim 4 5 günlük dedi Dr . Sana zaman olarak birsey söyledi mi

arkadaşlar yardımlarınız için hepinize sonsuz teşekkürler yarın kan testi günümdü biliyosunuz ama bugün transferin 9.günü yaptırdım kan testim 300 çıktı allaha bin şükür cumartesi tekrar kan testi yapılcakmış çok umutsuzdum ama şükür sizlerden çok şey öğrendim çok saolun

geçmiş olsun canım vücut yeni duruma alışmaya çalışıyor çok şükür ben de yokta çubuk kraker ve leblebi olursa ye demişlerdi sen de çantana at arada oldumu ağzına at sağlıkla inşallah..

hadi hayırlı olsun canım sana stres yapma demiştik bak sen de aramıza karıştın.allah sağlıkla hepimizi tamamına erdirsin inşallah...:))

tangled seni çok seviyorumm çok mutluyum hepinizi çok seviyorum bana verdiğiniz bütün bilgiler için hakkınızı helal edin
helal olsun tatlım burada hepizin dileği duası tek birimiz sevince hepimiz mutlu oluyoruz birimiz üzülünce bizler de mutlu oluyoruz Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah isteyen herkesi...

Cok sukur allaha ay cok sevindim canim benim allahim saglikla ilerlemeyi nasip etsin insallah

Maşallah canım çok sevindim gozunaydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…