inşallah canım. bana benle ilgilenmiyorsun diyo :)) ben ilgi beklerkenHic duygusal olamayan bi insan bile bebis konturollerine gidince kayitsiz kalamaz.emin ol anlicaktir zamanla takma kafana
inşallah canım. zamanla göreceğizDüzelir tatlım benim es de baslarda boyle idi ben kaç aylık oldun diyordum:))kalp atımlar ilerledikçe anlar..hiçbirşey yapma anlasin rahatsizim.de..
dediğin gibi yapıyorum. bebeğe iyi gelecek şeylerle ilgileniyorum, uyuyorum. kendimi sakin tutumaya çalışıyorum. fark ettimki ben sinirlenin yada üzülünce o gün kasıklarım ağrıyor sürekliCanim esin duygusal degilse de degil bosver takma kafana kendine yetersin sen bebisin seninle nasilsa bosver gercekten erkekler hissettiklerini zaten bizim gibi belli edemezler ki onun icin sen kendine ne iyi geliyorsa onu yap esinden beklentini dusur ki mutsuz olmahele ki bu donemde
değerin yüksek kesin hamilesin. gözünaydın canım. bundan sonra kendine çok dikkat et.arkadaşlar yardımlarınız için hepinize sonsuz teşekkürler yarın kan testi günümdü biliyosunuz ama bugün transferin 9.günü yaptırdım kan testim 300 çıktı allaha bin şükür cumartesi tekrar kan testi yapılcakmış çok umutsuzdum ama şükür sizlerden çok şey öğrendim çok saolun
ikiz olabilir. benim 11. gün 217 di.evet evet cumartesi tekrar kan alıcaklarmış sonra kese için çağırcaklarmış 2.tane embroyo koyuldu
İnşallah kat ve kat artsın canım rabbim gönlüne göre versin ..canım benim allah razı olsun binkere ok şaşkın ve mutluyum nasıl sence değerim 300 çıktı 9.gün
yaa inşallah ikiside içimdedir canım bugün 9.gün bakalım 11.gün bidaha çağırdılarikiz olabilir. benim 11. gün 217 di.
allah razı olsun canım inşallah sonuna kadar gider hepinize nasıl imrenirdim rabbim acıdı halime çok acık çektim inanın iğneler harap etti beni şükür bugünümeİnşallah kat ve kat artsın canım rabbim gönlüne göre versin ..
Canım adetlerini hesapla benim ilk dört ay hep adet olmam gereken zamanlarda oluyordu öyle ağrımNormalde arada giriodu kramp geciyodu ama dun gecmedi ne yatabildim ne oturabildim agladim sabaha kadar hic keyfim yok allahim hepimizin yardimcisi olsun ama kanamam olmadi bisey yoktur demi ya annem kramplarin baslicak artik dio bebek suan nadirde olsa rahime degebiliyomus hareket edebiliyo ya ondan olmus olabilirmi yemin ederim beynimi yicem cok gerginim cok
:)))))erkekler cocuk gibi oluyor her ne halde olsan bile ilgi bekliyorlar yapilari boyle onlari degistirmek zor kati olmak lazim biraz benim kaslar kalkinca esim noldu biseymi yaptim ben diyor.bisey dese kiyamet kopcak evde o kivamda oldugumu biliyo mesela bugun asiri gerginim durup dururken sen tasi kolaysa dedim ses yok emin ol anlicak zamanla sende devamli neler hissettgni anlat internetten bul kacinci haftaysan ona bak annede degisen durumlari ver eline okut ona baba adayinin neler yapmasi gerektigni bul okut:))inşallah canım. bana benle ilgilenmiyorsun diyo :)) ben ilgi beklerken
Adetimi 8 de felan oluyodum ayin sonunada atabiliyodu.d.r aradim anlattim bel agrin kasik agrin sirt agrin kramplarin olucak dedi gorsen d.rla konusurken nasil agladim asiri korktum cunku ayakta kalmamya dikkat et dediCanım adetlerini hesapla benim ilk dört ay hep adet olmam gereken zamanlarda oluyordu öyle ağrım
Tabiiki dikkat et ayakta kalma bide uzanınca ayaklarını biraz yukarıda tut bir yastık falan koy ayağının altına hormonlardan herşey değişiyor . Hamilelik boyunca adet olmasak da ozamana gelen dönemlerde bel ve kasık ağrısı oluyor aynı adet olacakmış gibi. İlerleyen dönemlerde de bacağıma giren kramplardan dolayı bağırarak uykumdan uyanıyordum. Eşim hep erken doğuruyorum falan sanıyordu. Korkudan öldürecektim adamı. Meğerse kalsiyum eksilmiş ondan oluyormuş. Birde şunu hiç unutma bana doktorum dediki vücudunda olan bu değişim okadar büyükki eğer hamile olmadan böyle bir değişim olsa on dakikada ölürsün dedi. Yani vücudun tamamen değişiyor bu çok büyük bir mucize. Onun için her anın tadını çıkart ileride anlatacaksın bebişine.Adetimi 8 de felan oluyodum ayin sonunada atabiliyodu.d.r aradim anlattim bel agrin kasik agrin sirt agrin kramplarin olucak dedi gorsen d.rla konusurken nasil agladim asiri korktum cunku ayakta kalmamya dikkat et dedi
Haklisin iste bilmedigimden aklim cikti cunku cok kotuydu igne vurdurmaya gittgm yerde d.r ciktim anlattim normal degil dedi allahin cezasi herif sekerim tansiyonum dustu kaldim orda anneme dedim bisey oldu ozaman hemsireler cikolata ayran getirdiler kendi d.r ara dediler mahvoldum mahvoldum allah canimi aldi d.r normal degil diyince.dun gecedn berri kabus gibi aglamaktan gozlerim agryorTabiiki dikkat et ayakta kalma bide uzanınca ayaklarını biraz yukarıda tut bir yastık falan koy ayağının altına hormonlardan herşey değişiyor . Hamilelik boyunca adet olmasak da ozamana gelen dönemlerde bel ve kasık ağrısı oluyor aynı adet olacakmış gibi. İlerleyen dönemlerde de bacağıma giren kramplardan dolayı bağırarak uykumdan uyanıyordum. Eşim hep erken doğuruyorum falan sanıyordu. Korkudan öldürecektim adamı. Meğerse kalsiyum eksilmiş ondan oluyormuş. Birde şunu hiç unutma bana doktorum dediki vücudunda olan bu değişim okadar büyükki eğer hamile olmadan böyle bir değişim olsa on dakikada ölürsün dedi. Yani vücudun tamamen değişiyor bu çok büyük bir mucize. Onun için her anın tadını çıkart ileride anlatacaksın bebişine.
Gerizekalı adam ne olursa olsun böyle konuşulur mu. Densiz insanlar ne kadar çok ya . İşte okuyarak doktor falan olunuyo da insan olunmuyo malesef. Düşüncesiz bişeyden şüphelendiyse de doktorunu aratmalı sana boşver rahatla sen bebişini de yıpratmaHaklisin iste bilmedigimden aklim cikti cunku cok kotuydu igne vurdurmaya gittgm yerde d.r ciktim anlattim normal degil dedi allahin cezasi herif sekerim tansiyonum dustu kaldim orda anneme dedim bisey oldu ozaman hemsireler cikolata ayran getirdiler kendi d.r ara dediler mahvoldum mahvoldum allah canimi aldi d.r normal degil diyince.dun gecedn berri kabus gibi aglamaktan gozlerim agryorbenimde ayaklarda kramp degilde agri oluyor.
hiç üzülme ya o 1 tane sağlam çıkmasaydı hiç değilse umut edeceğin bir embriyon var inşallah tutarMerhaba bugün merkezden aradilar.moralim çok bozuk.7embriyodan pgtde sadece 1tane sağlıklı. Onuda dondurdular.bilmiyorum ne olacak.
Doktorun la görüşsene canım en sağlıklı bilgiyi o verir annenede kızma sana üzülüyodur yıprandığını gördükçe sıkıntılı dönemler malesefArkadaşlar merhaba.mide bulantıları kusma ve baş dönmesinden uzun zamandır giremedim.12 gün önce kesemizi görmüştük.yarında kalp atışlarını duymaya gidecez.
Ama bu bulantı kusma beni mahvetti ve annemin sürekli bu normal deil demesi.günde 10 kere normal deil diyor.sanki Çocuğum Olmasını istemiyor.
Gün boyu bulantımın olması yada zamansız kusmalarımın olması anormal bi durummudur?
Internette normal diyor ama annem psikolojimi bozdu yaaa.(((
Haklısın canım buna şükür.sen hamilemisin.hiç üzülme ya o 1 tane sağlam çıkmasaydı hiç değilse umut edeceğin bir embriyon var inşallah tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?