Valla oyle oldu aklim cikti.aptal herif iste deli etti beni.rahatlamaya calisiyorum canim bi sali gelsede d.r gitsem yaGerizekalı adam ne olursa olsun böyle konuşulur mu. Densiz insanlar ne kadar çok ya . İşte okuyarak doktor falan olunuyo da insan olunmuyo malesef. Düşüncesiz bişeyden şüphelendiyse de doktorunu aratmalı sana boşver rahatla sen bebişini de yıpratma
Canim benim bende ayni durumdayim senle migde bulantim cok ve normal bu hamileyiz benim kuzenim 7 ay cikardi hep.kulaklarini tika tamam de gec annende olmamistir oyuzden oyle dusunuyodur.skma caniniArkadaşlar merhaba.mide bulantıları kusma ve baş dönmesinden uzun zamandır giremedim.12 gün önce kesemizi görmüştük.yarında kalp atışlarını duymaya gidecez.
Ama bu bulantı kusma beni mahvetti ve annemin sürekli bu normal deil demesi.günde 10 kere normal deil diyor.sanki Çocuğum Olmasını istemiyor.
Gün boyu bulantımın olması yada zamansız kusmalarımın olması anormal bi durummudur?
Internette normal diyor ama annem psikolojimi bozdu yaaa.(((
Insanın morali bozuluyor IşteCanim benim bende ayni durumdayim senle migde bulantim cok ve normal bu hamileyiz benim kuzenim 7 ay cikardi hep.kulaklarini tika tamam de gec annende olmamistir oyuzden oyle dusunuyodur.skma canini
Ben bitkin sekilde yatiyorum sen napyosun nasilsin tatlim.allahin izniyle duycan guzel haberlerle doncen insallah.hep hepimize dua ediyorum saglikla ilerlemeyi nasip etsin rabbim kucaklarmiza almayi nasip etsin insallahKızlarr napıyorsunuz topikte gördüğüm kadarıyla yolunda gitmeyen arkadaşlarımın durumu var şuan bereket yağıyor ve burdaki çoğu arkadaşımız hamile dua edelim arkadaşlarımıza bide artık bana diyorlar ki hamilesin senin duan kabul olur diyorlar yıllardır bizler diyorduk şimdi ise bize söyleniyor Allahım ne güzel bir mucizeyi bize nasip ettin benim de günüm yaklaşıyor yavrumun pıt pıtını duyacağım inşallah
Biliyorum canim biliyorum.uyar sende anne bole diyip durma ben korkuyorum bak de.ama normal canim o yuzden endise etmeInsanın morali bozuluyor Işte(
Zaten hassasız bide Saçma yorumlar deli ediyor(
Yarın gidicem inşallah duyarım kalp atışlarınıDoktorun la görüşsene canım en sağlıklı bilgiyi o verir annenede kızma sana üzülüyodur yıprandığını gördükçe sıkıntılı dönemler malesef
İnşallah ben de cumArtesi gideceğim ne yalan söyliyim endişelerim var umarım boşunadırYarın gidicem inşallah duyarım kalp atışlarını
eşinin burcu ne benimkine benziyorda birazCanım sıkılıyor tv hiç bişey yok kocam hala evde yok hoş gelsede susuyor konuşmıuor ve sonrasında yatıyor
konuşmaz ilgilenmez bugünde kurtlar vadisini izler. yerinden kalmaz.İnşallah ben de cumArtesi gideceğim ne yalan söyliyim endişelerim var umarım boşunadır
Ben 5 +4 günlükken keseyi gördü Dr yolk keseside oluşmuştu ama kalp atışı göründü filan demedi.görse söylerdi heralde ama normal herşey dedi 15 gün sonra gel dedi.ben verdiği tarihten iki gün önce gidicem inşallah bi sorun çıkmaz da kafama takılıyor işte.5 +4 günlükken kalp atışı görünmesi gerekiyordu sanırım.İnşallah ben de cumArtesi gideceğim ne yalan söyliyim endişelerim var umarım boşunadır
ben 6+2 haftalığım bebeğin kendisini bile görmedim doktorum erken dedi haftaya kalp atışı için gidecem. yani 5+4 çok erken canım görmemesi normalBen 5 +4 günlükken keseyi gördü Dr yolk keseside oluşmuştu ama kalp atışı göründü filan demedi.görse söylerdi heralde ama normal herşey dedi 15 gün sonra gel dedi.ben verdiği tarihten iki gün önce gidicem inşallah bi sorun çıkmaz da kafama takılıyor işte.5 +4 günlükken kalp atışı görünmesi gerekiyordu sanırım.
Genelde 6 haftalıkken kalp atışı görünüyormuş((
ŞIndi kafamda binbir türlü soru.....
çok saol tatlım Allahım sağlıkla hepimize tamamlamayı nasip etsin inşallahhh...:))Maşallah canım çok sevindim gozunaydin
ben 6+2 haftalığım bebeğin kendisini bile görmedim doktorum erken dedi haftaya kalp atışı için gidecem. yani 5+4 çok erken canım görmemesi normal[/QUOTE
Hakkımızda hayırlı
Bu kadar strese inşallah karşılığını alırız
Aslaneşinin burcu ne benimkine benziyorda biraz
Dur hemen panik yapma olmıycak bi sıkıntı Allahın izniyle elini karnına koyup el musavvir çekBen 5 +4 günlükken keseyi gördü Dr yolk keseside oluşmuştu ama kalp atışı göründü filan demedi.görse söylerdi heralde ama normal herşey dedi 15 gün sonra gel dedi.ben verdiği tarihten iki gün önce gidicem inşallah bi sorun çıkmaz da kafama takılıyor işte.5 +4 günlükken kalp atışı görünmesi gerekiyordu sanırım.
endişelenme canım anormal birdurum olsa idi dr hemen söylerdi 15 sonra bakmak istemiş kalp atışına sadece keseye ve beslenmeye bakmış onlar senden daha stresli oluyorlar doktorumdan biliyorum endişelenecek brişey olsa sana söylerdi inan gereksiz stres yapma bebişe ...sağlıklı inşallahhh...Ben 5 +4 günlükken keseyi gördü Dr yolk keseside oluşmuştu ama kalp atışı göründü filan demedi.görse söylerdi heralde ama normal herşey dedi 15 gün sonra gel dedi.ben verdiği tarihten iki gün önce gidicem inşallah bi sorun çıkmaz da kafama takılıyor işte.5 +4 günlükken kalp atışı görünmesi gerekiyordu sanırım.
Hepsi odun işte sorsan acaip ilgili alakalı aman ya boşver gitsinkonuşmaz ilgilenmez bugünde kurtlar vadisini izler. yerinden kalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?