2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Valla oyle oldu aklim cikti.aptal herif iste deli etti beni.rahatlamaya calisiyorum canim bi sali gelsede d.r gitsem ya

Canim benim bende ayni durumdayim senle migde bulantim cok ve normal bu hamileyiz benim kuzenim 7 ay cikardi hep.kulaklarini tika tamam de gec annende olmamistir oyuzden oyle dusunuyodur.skma canini

Canim benim bende ayni durumdayim senle migde bulantim cok ve normal bu hamileyiz benim kuzenim 7 ay cikardi hep.kulaklarini tika tamam de gec annende olmamistir oyuzden oyle dusunuyodur.skma canini
Insanın morali bozuluyor Işte(
Zaten hassasız bide Saçma yorumlar deli ediyor(

Ben bitkin sekilde yatiyorum sen napyosun nasilsin tatlim.allahin izniyle duycan guzel haberlerle doncen insallah.hep hepimize dua ediyorum saglikla ilerlemeyi nasip etsin rabbim kucaklarmiza almayi nasip etsin insallah

Canım sıkılıyor tv hiç bişey yok kocam hala evde yok hoş gelsede susuyor konuşmıuor ve sonrasında yatıyor

İnşallah ben de cumArtesi gideceğim ne yalan söyliyim endişelerim var umarım boşunadır
Ben 5 +4 günlükken keseyi gördü Dr yolk keseside oluşmuştu ama kalp atışı göründü filan demedi.görse söylerdi heralde ama normal herşey dedi 15 gün sonra gel dedi.ben verdiği tarihten iki gün önce gidicem inşallah bi sorun çıkmaz da kafama takılıyor işte.5 +4 günlükken kalp atışı görünmesi gerekiyordu sanırım.
Genelde 6 haftalıkken kalp atışı görünüyormuş((
ŞIndi kafamda binbir türlü soru.....

ben 6+2 haftalığım bebeğin kendisini bile görmedim doktorum erken dedi haftaya kalp atışı için gidecem. yani 5+4 çok erken canım görmemesi normal

Dur hemen panik yapma olmıycak bi sıkıntı Allahın izniyle elini karnına koyup el musavvir çek

endişelenme canım anormal birdurum olsa idi dr hemen söylerdi 15 sonra bakmak istemiş kalp atışına sadece keseye ve beslenmeye bakmış onlar senden daha stresli oluyorlar doktorumdan biliyorum endişelenecek brişey olsa sana söylerdi inan gereksiz stres yapma bebişe ...sağlıklı inşallahhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…