kızçem senin kocada hala değişme yok mu ?belki kalp atışında değişir....:))
tahmin ettim canım. aynı burç gerçekten zor burç. hep bebeğimde aslan olacak diyordu şükür olmayacak.
aslan burcu değişmez onlar hep aynı devam eder:)))kızçem senin kocada hala değişme yok mu ?belki kalp atışında değişir....:))
:)))Hepsi odun işte sorsan acaip ilgili alakalı aman ya boşver gitsin
tatlım bundan sonra daha dikkatli olman gerekli zor sürecin başlıyor yorulma ağırlık sakın kaldırma çünkü embriyon tutundu şimdi yerleşecek sakin stressiz geçir inş..yaa inşallah ikiside içimdedir canım bugün 9.gün bakalım 11.gün bidaha çağırdılar
Ben kocamı görmiyorum ki şuan hala da yok meselakızçem senin kocada hala değişme yok mu ?belki kalp atışında değişir....:))
Bu tedavimde beni en rahatlatan şey bu zikirdi. Birde Estağfirullah çektim transfere girerken çıktığımda.derin bi teslimiyet ve Rahatlık hissettirdi bana.Dur hemen panik yapma olmıycak bi sıkıntı Allahın izniyle elini karnına koyup el musavvir çek
Haklisin iste bilmedigimden aklim cikti cunku cok kotuydu igne vurdurmaya gittgm yerde d.r ciktim anlattim normal degil dedi allahin cezasi herif sekerim tansiyonum dustu kaldim orda anneme dedim bisey oldu ozaman hemsireler cikolata ayran getirdiler kendi d.r ara dediler mahvoldum mahvoldum allah canimi aldi d.r normal degil diyince.dun gecedn berri kabus gibi aglamaktan gozlerim agryorbenimde ayaklarda kramp degilde agri oluyor.
tatlım çok güzel anlatmışsın inşallah sende enkısa zaman da normal şekilde yeniden aynı duyguları yaşarsın oğluna kardeşş sağlıkla inş..:))tecrübeli birinin yardımcı olması çok güzel..:))Tabiiki dikkat et ayakta kalma bide uzanınca ayaklarını biraz yukarıda tut bir yastık falan koy ayağının altına hormonlardan herşey değişiyor . Hamilelik boyunca adet olmasak da ozamana gelen dönemlerde bel ve kasık ağrısı oluyor aynı adet olacakmış gibi. İlerleyen dönemlerde de bacağıma giren kramplardan dolayı bağırarak uykumdan uyanıyordum. Eşim hep erken doğuruyorum falan sanıyordu. Korkudan öldürecektim adamı. Meğerse kalsiyum eksilmiş ondan oluyormuş. Birde şunu hiç unutma bana doktorum dediki vücudunda olan bu değişim okadar büyükki eğer hamile olmadan böyle bir değişim olsa on dakikada ölürsün dedi. Yani vücudun tamamen değişiyor bu çok büyük bir mucize. Onun için her anın tadını çıkart ileride anlatacaksın bebişine.
Aklina oyle seyler getirip sakin stres yapma lutfenBen kocamı görmiyorum ki şuan hala da yok meselabide kızlar bişey diyeceğim ben onun telini elime alınca panik oluuor neden ki sakladığı bişey mı var sorsan sevmiyormuş telini karıştırmayı o öyle yaptıkça ben daha çok merak ediyorum haksızmıyım benim telimi elinden düşürmüuor kendisi ortada zaten bide telefonun sesi hep kısık evlendiğimden beri anlamıyorum ben ya gerçekten anlamıyorm
canım bneim neden kendi doktorundan başkasına soruyorsun senin hamilelik zor geçiyor bünyen de zaten çok zayıf hepimiz biliyoruz sen kendine neden işkence ediyorsun tatlım sakince dinlen''togako''arkadaşın dediği gibi kız arkadaşım da bana aynen öyle anlattı adet dönemlerin de sakın korkma çok ağrın olur demişti.sen de sağlıkla haftaya randevunda dr la konuşunca rahatlarsın inş..Haklisin iste bilmedigimden aklim cikti cunku cok kotuydu igne vurdurmaya gittgm yerde d.r ciktim anlattim normal degil dedi allahin cezasi herif sekerim tansiyonum dustu kaldim orda anneme dedim bisey oldu ozaman hemsireler cikolata ayran getirdiler kendi d.r ara dediler mahvoldum mahvoldum allah canimi aldi d.r normal degil diyince.dun gecedn berri kabus gibi aglamaktan gozlerim agryorbenimde ayaklarda kramp degilde agri oluyor.
hayır tatlım annene bakma sen herbünye aynı değil ben de kanama oldu annem de olmamış oda bana normal değil dedi dr kesildiler sen içini rahat tut vücudun yeni duruma alışmaya çalışıyor tatlım çoğu hamile senin durumun da...sakin ol tuzlu çubuğa devam ...))Arkadaşlar merhaba.mide bulantıları kusma ve baş dönmesinden uzun zamandır giremedim.12 gün önce kesemizi görmüştük.yarında kalp atışlarını duymaya gidecez.
Ama bu bulantı kusma beni mahvetti ve annemin sürekli bu normal deil demesi.günde 10 kere normal deil diyor.sanki Çocuğum Olmasını istemiyor.
Gün boyu bulantımın olması yada zamansız kusmalarımın olması anormal bi durummudur?
Internette normal diyor ama annem psikolojimi bozdu yaaa.(((
ayynen kızçemmm ben de bugün arkadaşlara söyledim aynenn aaa anlat falan gün boyu revaçta idim çok şükür... inşallah canım sen de sağlıkla gör çokkk güzel eşinle gidin kaydettsin eli ayağı dolaşmasın...:))Kızlarr napıyorsunuz topikte gördüğüm kadarıyla yolunda gitmeyen arkadaşlarımın durumu var şuan bereket yağıyor ve burdaki çoğu arkadaşımız hamile dua edelim arkadaşlarımıza bide artık bana diyorlar ki hamilesin senin duan kabul olur diyorlar yıllardır bizler diyorduk şimdi ise bize söyleniyor Allahım ne güzel bir mucizeyi bize nasip ettin benim de günüm yaklaşıyor yavrumun pıt pıtını duyacağım inşallah
Tuzlu çubuklarda fena yakıyor midemihayır tatlım annene bakma sen herbünye aynı değil ben de kanama oldu annem de olmamış oda bana normal değil dedi dr kesildiler sen içini rahat tut vücudun yeni duruma alışmaya çalışıyor tatlım çoğu hamile senin durumun da...sakin ol tuzlu çubuğa devam ...))
canım inşallah o bir tane tutar sağlıkla seni mutlu eder hiç moraklini bozma mevlam nasip etti ise bir tane tutar nasipte yoksa beş tane olsa boş buna sevinip dua edelim..psikolojini iyi ayarla transferden önce çok önemli unutma..:))Haklısın canım buna şükür.sen hamilemisin.
Iste insanin aptallik ani olurmus ya bana oyle oldu korkudan gittim oraya ordaki d.r ole diyince coktum coktum aglaya aglaya geldim annemde agladi beni ole gorunce esimle annem d.r ara dediler aradim d.r noldu niye agliyosun dedi dedim boyle boyle ayakta kalma normal olcak dedi.cok korktum tangled cok korktum arkadasim ustumden atmaya calisiyorum dua edin emi bana saglik bisekilde sali gunu randevum gecsincanım bneim neden kendi doktorundan başkasına soruyorsun senin hamilelik zor geçiyor bünyen de zaten çok zayıf hepimiz biliyoruz sen kendine neden işkence ediyorsun tatlım sakince dinlen''togako''arkadaşın dediği gibi kız arkadaşım da bana aynen öyle anlattı adet dönemlerin de sakın korkma çok ağrın olur demişti.sen de sağlıkla haftaya randevunda dr la konuşunca rahatlarsın inş..
kızçem çok hoşşsun ve haklısın karıştır gün senin günün ben de karıştırıyorum oda benim kini...:))Ben kocamı görmiyorum ki şuan hala da yok meselabide kızlar bişey diyeceğim ben onun telini elime alınca panik oluuor neden ki sakladığı bişey mı var sorsan sevmiyormuş telini karıştırmayı o öyle yaptıkça ben daha çok merak ediyorum haksızmıyım benim telimi elinden düşürmüuor kendisi ortada zaten bide telefonun sesi hep kısık evlendiğimden beri anlamıyorum ben ya gerçekten anlamıyorm
Alamıyorum ki vermiyor alabilsem bakacağım bilmiyorum ya umarım yanlış işler yapmıyordur Allah korkusu olan biri umarım nefsine yenilmez nediyim kendimi şuan istanbul sokaklarına atıp anıra anıra ağlamak istiyorum ve çok yalnızımkızçem çok hoşşsun ve haklısın karıştır gün senin günün ben de karıştırıyorum oda benim kini...:))
iyi bari enazından onlara devam tatlım yanına peynir ekmek arası al taşı başka yapacak birşey yok sağlıkla atlatalım da inş..Tuzlu çubuklarda fena yakıyor midemi((( iki haftadır peynir ekmek domates Çorba dışında bişey yiyemiyorum
Yanliz degilsin arkadasim biz variz bedenimiz yaninda olamasada gonlumuz yaninda aaaa ama ole seyler dusunmeAlamıyorum ki vermiyor alabilsem bakacağım bilmiyorum ya umarım yanlış işler yapmıyordur Allah korkusu olan biri umarım nefsine yenilmez nediyim kendimi şuan istanbul sokaklarına atıp anıra anıra ağlamak istiyorum ve çok yalnızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?