2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

yok canım telaşlanma yapmıyordur işi başkından aşkındır yüksek lisansta yapıyordu bir iki senin tanımadığın asistan bayan kayıtlıdır sen kızarsın diye çekiniyordur önemli değil yalnız o ağlama geçen hafta ben de vardı bu hafta sakinim hiç tepki yok hiçbirşeye senden de haftaya geçer hepsi uğruyor gidiyor...:))

Yok canım hep telefon konusunda öyleydi elime alınca panik olup elimden alıyordu

Aman ya napayım yani her koyun kendi bacağından asılır yapsın cehennemde yansım
o yoğunluktan sana istediğin ilgiyi gösteremiyor sen de haliyle ilgi istiyorsun tatlım.haklısın duygusalsın şuan psikolojik değişim yaşıyorsun nazlısın ve sen eve tıkalı kaldın kısa mesafe biraz çıksan kendine gelirsin..

Canım sıkılıyor canım sıkılıyor canım sıkılıyor
kızçem haklısın işten gelince geçte olsa çıkarması gerek seni şöyle yollar da daha sakin olur bir hava alıp girdirmeli ya birisi senin ve emily07 arkadaşın kocasına açıklamalı yani yuhhhh ki yuhhhh bunlara ...

Yanliz degilsin arkadasim biz variz bedenimiz yaninda olamasada gonlumuz yaninda aaaa ama ole seyler dusunme
ayçacığım sen nasıl oldun tatlım?canım sen iğne dışında kalma kaldır ayaklarını yukarı karşına da tv açsınlar dinlen randevuna kadar mecburi ihtiyaçlar dışın da kalkma cnm..zayıfsın bide kusuyorsun..

Biraz sakinlestim ama icim tuhaf .biliyosun hic kalkmiyorum d.r basinda ole demisti ya ama 3 gundur sandalyede oturdum biraz ondanmi oldu noldu anlamadim.haklisin canim kalkmadim bugun igne disinda. Insallah randevum guzel gecer dua et banasen nasilsin canim benim

Kizlar merhaba,benim yasim 30 ilk tup denememde hamile kaldim,kimyasal gebelik oldu dusuk yaptim,ikincide 3 uz tuttu,3.ayda saglik yuzunden birini sonlandirdik,6.ayina kadar ikizlerle devam ettim,6.ayinda suyum sizdi ve 4 gun sonra normal dogumla kaybettim meleklerimi..

7 ay gecti donmus 2 embriyo transfer ettirdim 3 gun once,bekliyorum simdi,korku heyecan aci uzuntu mutluluk hepsi var,ne olur rabbimbu sefer olsun kucagima aliyim mutluluktan agliyim bu sefer ne olur ne olur rabbim

herzaman tatlım inşallahh sağlıkla çok güzel geçecek randevun sen stres yapma..ben şükür iyiyim ama öğlen sizler gibi bir ara adet olacağım diye korktum.onun dışında ara ara ağrılar devam ediyor..:))

Allah büyük canım sağlıkla tutarlar inşallah rabbim ol dedi ise stres yapma olur inşallahh senin de güzel haberlerini okuruz inş..

Ay canim benim hafif oluyor demi agrilarin.insallah guzel gecer insallah

ikiz olabilir. benim 11. gün 217 di.
tatlım bundan sonra daha dikkatli olman gerekli zor sürecin başlıyor yorulma ağırlık sakın kaldırma çünkü embriyon tutundu şimdi yerleşecek sakin stressiz geçir inş..
Tamam canım ise gidiyorum ama ağır bi işim yok dikkat edicem tabiki elimden geldiğince beslenmem de bi değişiklik yapmam gerekiyor mu

Allahin izniyle bu sefer tutar ve saglikla kucagna almayi nasip etsin rabbim

Tamam canım ise gidiyorum ama ağır bi işim yok dikkat edicem tabiki elimden geldiğince beslenmem de bi değişiklik yapmam gerekiyor mu
şuan öyle aşırı yemene gerek yok sadece foliğine devam bide D vitamini bakılmış mı idi. düşükse D kullan ilk dört ay zaten depodan besleniyormuş..:))

şuan öyle aşırı yemene gerek yok sadece foliğine devam bide D vitamini bakılmış mı idi. düşükse D kullan ilk dört ay zaten depodan besleniyormuş..:))
Tamam canım benim çok saol çok teşekkür ederim cumartesi günü tekrar kan testi vericem bakalım inş bide sende bel ağrısı varmıydı kaşık ağrısı filan var bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…