2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Tamam canım benim çok saol çok teşekkür ederim cumartesi günü tekrar kan testi vericem bakalım inş bide sende bel ağrısı varmıydı kaşık ağrısı filan var bende
vardı tatlım onlar normal adet dönemin olduğu için beden saatin çalışıyor ondan stres yapma herşey yolun da inş..:)

Adet olacak gibi belirtiler var insallah bi aksilik çıkmaz bukadar sevince iğne yerlerim acımıyor artık ilk başlar da açıyordu
canım kasık ağrısı bel ağrısı olacak bunlar normal korkma. kan gelmedikçe bir sıkıntı olmaz. keyfini çıkar

İyi geceler kızlar. Uzun zamandır gidemiyorumiş yoruyor bi de uyku hali var sürekli. Bugün ve birkaç gündür kasiklarim ve belim agriyor. Az önce bikac sayfaya göz gezdirebildim.sanırım adet döneminde bu ağrılar normalmiş değil mi?26 ocakta adet olmuştum.gün yaklaştı.inş sadece ondandır ağrılarım

Korkma rahat ol canım herşey normal...

Cok sevindim canim gözün aydın inşaallah devamindaki testler kontrollerde de hep güzel sonuçlar alirsin :))
Haklısın canım buna şükür.sen hamilemisin.
Canim yeni bi haber var mi o embriyo dolduruldu mu yoksa bu ay transferin olacak mi
Kun feyekun napiyon nasilsin canimmm
Cok şükür canım iyiyim.
Sirt agrilarim basladi artık. Ayakta biraz is yapsam sirtim ağrıyor hemen.
Sen nasılsın zor bi gün atlatmissin kendine geldin mi canım

Gulgonca86 büyük acilar yasamisiin insaallah bu sefer iki bebeginde sonuna kadar seninle olur ve hayırlısı ile saglikla doğar canım. Kötü tecrübenden dolayi belki iki kat endiseleneceksin korkacaksin ama unutma ne olur ayni kadinda bile her hamilelik farklı . Rabbim bu sefer nasip etmis olsun kucağına almayi icini ferah tutmaya calis canım

Çok.şükür canım ikimiz de iyiyiz seni pek.göremiyoruz ben de seni ve bebiscikleri merak ediyordum..
Canim ben hep telefondan giriyorum ve bazen bu telefon beni deli ediyor ne kadar yazmaya ugrassamda yazdirmiyor
En sonunda sinirden pes ediyorum.
İşte o gicikligi tuttuğu zamanlarda ve disarda olduğum zamanlarda pek aktif olamıyorum.
Iyiyiz cok şükür canim. Inşaallah hepbirlikte hep iyi olalım :))

allah razı olsun canım benim inşallah güzel gider herşey çok istedim çok şüükür rabbime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…