Agirlastik artik:)bugun birazdaha iyiyim piskolojik olarakCok sevindim canim gözün aydın inşaallah devamindaki testler kontrollerde de hep güzel sonuçlar alirsin :))
Canim yeni bi haber var mi o embriyo dolduruldu mu yoksa bu ay transferin olacak mi
Cok şükür canım iyiyim.
Sirt agrilarim basladi artık. Ayakta biraz is yapsam sirtim ağrıyor hemen.
Sen nasılsın zor bi gün atlatmissin kendine geldin mi canım
Blankxxx bi ses ver be tatlimmmBlankxxx yazıları okuyorsan msj at bize bana veya ayca ya........seni merak.ediyoruz umarım.sağlıkla devam.ediyorsundur.
İnş.canım sagolasınKorkma rahat ol canım herşey normal...
Gulgonca86 büyük acilar yasamisiin insaallah bu sefer iki bebeginde sonuna kadar seninle olur ve hayırlısı ile saglikla doğar canım. Kötü tecrübenden dolayi belki iki kat endiseleneceksin korkacaksin ama unutma ne olur ayni kadinda bile her hamilelik farklı . Rabbim bu sefer nasip etmis olsun kucağına almayi icini ferah tutmaya calis canım
Tatlım.şimdiden hayırlı olsun bize iki transfer edilmişti biri tuttu nasip ..Kizlar nasilsiniz herkesin bebisleri sagliklidir insallah ben de heyecanliyim transfere son 4 sali olucak :) 1 mi 2 mi koydursAm bilemedim doktor siz nasil isterseniz demis
Ondandir cnm stres yapma geçmiş olsunkızlar altım sızlıyor fitilden dolayı olabilirmi
Canım İst dayım ben sen nerdesin valla bende seviom Dr umu ama veremem daha fazla bu paraları hemde semt olarak bana çok uzak git gel çok zor oluo İst trafiğinde bide Dr florence la calisio baktım da orda doğum fiyatları ucuk yaniCanim sen hangi sehirdesin? Benim doktorum da ayda bir 350 tl alacakmis haftaya basliyoruz paralari vermeyetakibimi tup bebek doktorum yapacak sanirim ama iki dkk konusutor konusmuyor oof ne biliim su ilaclar bitene kadar sanirim gidecegim sonrasinda baska doktor arastirmak istiyorum adam cok iyi farkindayim ama takibi yapamayacak gibi hissediyorum
Ben de istanbuldayim canim. Bakalim neler yasayacagiz biraz zaman gectikten sonra karar veririz heraldeCanım İst dayım ben sen nerdesin valla bende seviom Dr umu ama veremem daha fazla bu paraları hemde semt olarak bana çok uzak git gel çok zor oluo İst trafiğinde bide Dr florence la calisio baktım da orda doğum fiyatları ucuk yani
Canım bizim doktor karşıydı mecburen tek transfer oldu. 2 transfer edilirse kaç embriyon kalacak falan bunları da hesaba katarak karar ver. Doktorunun da görüşünü al. Kısmet bu çünkü 5transfer olsa 5" de tutmayabilior 1 de 1 2de 2 veya 3 de 3 de tutabilior. Sağlıklısı hayırlsıı neyse o olsun sizin için. :)Kizlar nasilsiniz herkesin bebisleri sagliklidir insallah ben de heyecanliyim transfere son 4 sali olucak :) 1 mi 2 mi koydursAm bilemedim doktor siz nasil isterseniz demis
Canım bende bi haftadır çok kötüyüm yediğimi çıkarıyorum akşamları bulantidan duramiyorum evdeyim allahtan ama dışarıya çıktığımda daha kötü oluyorum özelikle sigara içmiş biri yanımdan geçince ölüyorum resmen dar atiyorum kendimi eve normalde sakz sevmem cignemem ama bana sakız çok iyi geldi şekersiz first filan o tarz sakizlar bi dene istersenKızlar bulantılarınız var mı .benim geçen hafta biraz biraz başladı da .bu hafta çok ağır geçmeye başladı çok sık giriyor bulantı okulda zorlanıyorum..bunarada sağlık ocağından aradılar mı sizi de takip ediyorlarmış ben bilmiyordum kan tahlilleri yaptılar idrar tahlili falan temiz çıktı.vitamine gerek yok dedi şimdilik doktor .ben sadece folik asit ve crione jel kullanıyorum ..bulantılar için ne yapmak lazım doktor ilaca gerek yok dedi.kusmam yok ama okulda zorluyor beni
Canim cok gecmis olsunn cok uzuldum . Hangi hastaneden bahsediyorsun? Daha fazla strese girme bak tanidigin doktor da neler soylemis dinlenmeye calis. Simdi kendini iyi hissediyorsan iyisindir zaten bisey de cikmamis cok sukurKızlar selam. Birkaç gündür pek giremedim. Kalp atışı sevincimizi bir gün yaşayabildik. Burada ne okusanız acaba bende var mı düşüncesine girebiliorsunz o yüzden canınızı sıkıp tedirgin etmiim diye anlatmadım iki gündür.
Sağ kaburgamda batma vardı dün göğüs hastalıklarından randevu almıştık. Akciğerde sıvı var gibi dinlerken, bi usg çekilsin dedi doktor. Hızlıca kan tahlili usg yaptırdık yanına gittik yeniden doktorun. Akciğerde sağda 2 cm kalınlığında sıvı tespit edildi. Bunun çekilmesi hem de inclernmesi lazık ne olduğunu anlamak için dedi doktkr. Ultrason eşliğinde enjektörle girip çekcez dediler. Artkk saat 5 e geliordu acele olmasın diye bu sabaha ayarladılar işlemi.
Sabah gittiğimde radyoloji doktoru arkadaşım çıktı. O gelmeden önce de radyoloji teknisyeni bi usg bakalım tam yerini tespit etmek için demişti. Sıvı görünmüor hiçbir şey yok yani olsa görünür dedi. Sonra doktor geldi. O da uzun süre her açıdan inceledi su falan yok. Dünkü usg raporunu istetti yeniden inceledi. Usg yi de bi
Doçent çekmişti onu aradı tam nereden görüntüledin diye. Yeniden aradı kesin olarak sıvı yok işlem iptal dediler. Zaten 2cm kalınlığında sıvı olsa böyle rahat olamazdın her bir nefesin öldürürdü seni dedi.
Dün öğlenden beri eşimle ikimiz yürüyen cenazeye döndük. Gece hiç uyuyamadık sürekli aklıma geldikçe ağladım ne olacak diye. En son göğüs hast uzmanına geri döndük. Ohss den kaynaklı çok küçük miktarda bi sıvıdır o dedi. Antibiyotik verdi. Hemen tüp bebek doktorunun oraya gittik doktorumun bugün orda olmaya ağını biliodum ama en azından ilacı danıştık. Yarına da doktorum sabah hastanedeymiş randevu verdiler. Çok çok nadiren ohss şiddetli geçirilmediyse bile ciğerde su toplanabiliormuş. Normalde ohss yüzünden bi hafTa hastaneye yatışı yapılan hastalarda bile ciğerde toplanma nadir olurmuş.
Neye inanıp kime güveneceğimizi şaşırdık. Dün öyleylen bugün nasıl böyle oldu. Söyledikleri iki cm sıvı yarım litreye tekabül ediormuş görümcemin eşi de kalp damar cerrahı. O miktarda bi sıvı bir günde kaybolmaz işlem parası için usg istiolar onu istiolar bunu istiorlar kesin öyle bişi olmuştur dedi. Haftaya kpntrole de çağırdılar göğüs hast dan. Bu hastaneye son gidişim olacak. Güvenimiz kalmadı... Dünden beri bebeğime yaşattığım stresin üzüntünün günahı boyunlarına olsun
Geçmiş olsun canım zor yaşadıkların Allah yardımcın olsunKızlar selam. Birkaç gündür pek giremedim. Kalp atışı sevincimizi bir gün yaşayabildik. Burada ne okusanız acaba bende var mı düşüncesine girebiliorsunz o yüzden canınızı sıkıp tedirgin etmiim diye anlatmadım iki gündür.
Sağ kaburgamda batma vardı dün göğüs hastalıklarından randevu almıştık. Akciğerde sıvı var gibi dinlerken, bi usg çekilsin dedi doktor. Hızlıca kan tahlili usg yaptırdık yanına gittik yeniden doktorun. Akciğerde sağda 2 cm kalınlığında sıvı tespit edildi. Bunun çekilmesi hem de inclernmesi lazık ne olduğunu anlamak için dedi doktkr. Ultrason eşliğinde enjektörle girip çekcez dediler. Artkk saat 5 e geliordu acele olmasın diye bu sabaha ayarladılar işlemi.
Sabah gittiğimde radyoloji doktoru arkadaşım çıktı. O gelmeden önce de radyoloji teknisyeni bi usg bakalım tam yerini tespit etmek için demişti. Sıvı görünmüor hiçbir şey yok yani olsa görünür dedi. Sonra doktor geldi. O da uzun süre her açıdan inceledi su falan yok. Dünkü usg raporunu istetti yeniden inceledi. Usg yi de bi
Doçent çekmişti onu aradı tam nereden görüntüledin diye. Yeniden aradı kesin olarak sıvı yok işlem iptal dediler. Zaten 2cm kalınlığında sıvı olsa böyle rahat olamazdın her bir nefesin öldürürdü seni dedi.
Dün öğlenden beri eşimle ikimiz yürüyen cenazeye döndük. Gece hiç uyuyamadık sürekli aklıma geldikçe ağladım ne olacak diye. En son göğüs hast uzmanına geri döndük. Ohss den kaynaklı çok küçük miktarda bi sıvıdır o dedi. Antibiyotik verdi. Hemen tüp bebek doktorunun oraya gittik doktorumun bugün orda olmaya ağını biliodum ama en azından ilacı danıştık. Yarına da doktorum sabah hastanedeymiş randevu verdiler. Çok çok nadiren ohss şiddetli geçirilmediyse bile ciğerde su toplanabiliormuş. Normalde ohss yüzünden bi hafTa hastaneye yatışı yapılan hastalarda bile ciğerde toplanma nadir olurmuş.
Neye inanıp kime güveneceğimizi şaşırdık. Dün öyleylen bugün nasıl böyle oldu. Söyledikleri iki cm sıvı yarım litreye tekabül ediormuş görümcemin eşi de kalp damar cerrahı. O miktarda bi sıvı bir günde kaybolmaz işlem parası için usg istiolar onu istiolar bunu istiorlar kesin öyle bişi olmuştur dedi. Haftaya kpntrole de çağırdılar göğüs hast dan. Bu hastaneye son gidişim olacak. Güvenimiz kalmadı... Dünden beri bebeğime yaşattığım stresin üzüntünün günahı boyunlarına olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?