2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Agirlastik artik:)bugun birazdaha iyiyim piskolojik olarak

Ayosman nasılsın canım?bugün cuma inş güzel.sonuçların.artarak sağlıkla devam eder cnm

Allah razi olsun canimm,amin insaAllahh..

Kizlar nasilsiniz herkesin bebisleri sagliklidir insallah ben de heyecanliyim transfere son 4 sali olucak :) 1 mi 2 mi koydursAm bilemedim doktor siz nasil isterseniz demis

Canım İst dayım ben sen nerdesin valla bende seviom Dr umu ama veremem daha fazla bu paraları hemde semt olarak bana çok uzak git gel çok zor oluo İst trafiğinde bide Dr florence la calisio baktım da orda doğum fiyatları ucuk yani

Ben de istanbuldayim canim. Bakalim neler yasayacagiz biraz zaman gectikten sonra karar veririz heralde

Kizlar nasilsiniz herkesin bebisleri sagliklidir insallah ben de heyecanliyim transfere son 4 sali olucak :) 1 mi 2 mi koydursAm bilemedim doktor siz nasil isterseniz demis
Canım bizim doktor karşıydı mecburen tek transfer oldu. 2 transfer edilirse kaç embriyon kalacak falan bunları da hesaba katarak karar ver. Doktorunun da görüşünü al. Kısmet bu çünkü 5transfer olsa 5" de tutmayabilior 1 de 1 2de 2 veya 3 de 3 de tutabilior. Sağlıklısı hayırlsıı neyse o olsun sizin için. :)

Bugün agzımın tadı yok ne içsem acı su bile içsem hiç tadım tuzum yok gerçekten acım canım bişey istemiyor

Kızlar selam. Birkaç gündür pek giremedim. Kalp atışı sevincimizi bir gün yaşayabildik. Burada ne okusanız acaba bende var mı düşüncesine girebiliorsunz o yüzden canınızı sıkıp tedirgin etmiim diye anlatmadım iki gündür.

Sağ kaburgamda batma vardı dün göğüs hastalıklarından randevu almıştık. Akciğerde sıvı var gibi dinlerken, bi usg çekilsin dedi doktor. Hızlıca kan tahlili usg yaptırdık yanına gittik yeniden doktorun. Akciğerde sağda 2 cm kalınlığında sıvı tespit edildi. Bunun çekilmesi hem de inclernmesi lazık ne olduğunu anlamak için dedi doktkr. Ultrason eşliğinde enjektörle girip çekcez dediler. Artkk saat 5 e geliordu acele olmasın diye bu sabaha ayarladılar işlemi.

Sabah gittiğimde radyoloji doktoru arkadaşım çıktı. O gelmeden önce de radyoloji teknisyeni bi usg bakalım tam yerini tespit etmek için demişti. Sıvı görünmüor hiçbir şey yok yani olsa görünür dedi. Sonra doktor geldi. O da uzun süre her açıdan inceledi su falan yok. Dünkü usg raporunu istetti yeniden inceledi. Usg yi de bi
Doçent çekmişti onu aradı tam nereden görüntüledin diye. Yeniden aradı kesin olarak sıvı yok işlem iptal dediler. Zaten 2cm kalınlığında sıvı olsa böyle rahat olamazdın her bir nefesin öldürürdü seni dedi.

Dün öğlenden beri eşimle ikimiz yürüyen cenazeye döndük. Gece hiç uyuyamadık sürekli aklıma geldikçe ağladım ne olacak diye. En son göğüs hast uzmanına geri döndük. Ohss den kaynaklı çok küçük miktarda bi sıvıdır o dedi. Antibiyotik verdi. Hemen tüp bebek doktorunun oraya gittik doktorumun bugün orda olmaya ağını biliodum ama en azından ilacı danıştık. Yarına da doktorum sabah hastanedeymiş randevu verdiler. Çok çok nadiren ohss şiddetli geçirilmediyse bile ciğerde su toplanabiliormuş. Normalde ohss yüzünden bi hafTa hastaneye yatışı yapılan hastalarda bile ciğerde toplanma nadir olurmuş.

Neye inanıp kime güveneceğimizi şaşırdık. Dün öyleylen bugün nasıl böyle oldu. Söyledikleri iki cm sıvı yarım litreye tekabül ediormuş görümcemin eşi de kalp damar cerrahı. O miktarda bi sıvı bir günde kaybolmaz işlem parası için usg istiolar onu istiolar bunu istiorlar kesin öyle bişi olmuştur dedi. Haftaya kpntrole de çağırdılar göğüs hast dan. Bu hastaneye son gidişim olacak. Güvenimiz kalmadı... Dünden beri bebeğime yaşattığım stresin üzüntünün günahı boyunlarına olsun

Canım bende bi haftadır çok kötüyüm yediğimi çıkarıyorum akşamları bulantidan duramiyorum evdeyim allahtan ama dışarıya çıktığımda daha kötü oluyorum özelikle sigara içmiş biri yanımdan geçince ölüyorum resmen dar atiyorum kendimi eve normalde sakz sevmem cignemem ama bana sakız çok iyi geldi şekersiz first filan o tarz sakizlar bi dene istersen

Canim cok gecmis olsunn cok uzuldum . Hangi hastaneden bahsediyorsun? Daha fazla strese girme bak tanidigin doktor da neler soylemis dinlenmeye calis. Simdi kendini iyi hissediyorsan iyisindir zaten bisey de cikmamis cok sukur

Geçmiş olsun canım zor yaşadıkların Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…