2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Canim cok gecmis olsunn cok uzuldum . Hangi hastaneden bahsediyorsun? Daha fazla strese girme bak tanidigin doktor da neler soylemis dinlenmeye calis. Simdi kendini iyi hissediyorsan iyisindir zaten bisey de cikmamis cok sukur
Adana- başkent üni hastanesi. Batmam falan devam edior ama bakalım. İnşallah gelecek hafta da farklı bir şey çıkarmazlar. Sağol canım

Dr çok önemli çok geçmiş olsun canım

Ah canım yaa yüreğim agzimda okudum yazdikalrini desem yeridir. Sen yasarken kimbilir ne hale geldin . Cok gecmis olsun ay hayirlisiyla gecirelim su gunlerimizide alalım bebekleri kucagimiza.
İsteyen herkese rabbim kolaylıkla nasip etsin. .

Ayyy canım ya yazık hem bebeğe hem.sana yıkılan duygulariniza cokkk geçmiş olsun sağlıkla atlatin inşallah dualarımız seninle ve şuan zorda olan sıkıntıda olan tüm.arkadaşlarla..

Aynen Can'ım ya naneli sakızlar var ya ferahlatan onlar çok iyi geliyor

Cok gecmis olsun canim benim insallah haftaya da konturolde bisey cikmaz.ala veresiye bakiyolar ya deliriyorum gercekten cok dikkat et tatlim kendine

Aynen bende canım ne yesem rahatsız oluyorum midem kaynıyor Karnım kaziniyor ama hiç bişey yiyesim yok
Ağzımın içi acı başım ağrıyor bugün pek iyi değilim yarının stresi var kalbı duyacağız inşallah atıyormu atmıyor mu geceleri aklıma takılıyor uyuyamıyorum biliyorum ki Allah ne demişse o yapacak bişey yok aslında ama tedirginim işte

Allahimin izniyle duyacaksin pit pitlari ve bizede guzel haberlerini vereceksin allahim muayneden gule oynaya donmeni nasip etsin rabbim insallah

Eve
Evet dondurdular.adetler Dr. gidicem.bakalım uygunsa adetten sonra verecekler.sen ne aşamadasın.burda pek kimseyi tanımıyorum.

Canım sağolasın.rahat nasıl olmalı.ah bir rahat olabilse. Bu süreçte beni keşke uyutsalar.birde uyansamki bebişin benimle beraber.siz ne aşamadasınız?

Canım sağolasın.rahat nasıl olmalı.ah bir rahat olabilse. Bu süreçte beni keşke uyutsalar.birde uyansamki bebişin benimle beraber.siz ne aşamadasınız?
O da olacak inşaallah canım . Bende bu hafta kalp atıslarını duydum çok şükür. Darisi en yakin zamanda sana ve tüm bekleyenlere olsun. Hepimizinkide hayırla sonuçlansin insaallah. Korkular tedirgin bekleyisler hic bitmiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…