sağol canım, tahriş oluyor sanırımOndandir cnm stres yapma geçmiş olsun
Adana- başkent üni hastanesi. Batmam falan devam edior ama bakalım. İnşallah gelecek hafta da farklı bir şey çıkarmazlar. Sağol canımCanim cok gecmis olsunn cok uzuldum . Hangi hastaneden bahsediyorsun? Daha fazla strese girme bak tanidigin doktor da neler soylemis dinlenmeye calis. Simdi kendini iyi hissediyorsan iyisindir zaten bisey de cikmamis cok sukur
Cipsonicim sağol canım ne zor bi stresmiş ilk defa yaşadım. Bebeğe bişi olur mu korkusundan... Bana bişi olacak diye deil.Geçmiş olsun canım zor yaşadıkların Allah yardımcın olsun
Dr çok önemli çok geçmiş olsun canımKızlar selam. Birkaç gündür pek giremedim. Kalp atışı sevincimizi bir gün yaşayabildik. Burada ne okusanız acaba bende var mı düşüncesine girebiliorsunz o yüzden canınızı sıkıp tedirgin etmiim diye anlatmadım iki gündür.
Sağ kaburgamda batma vardı dün göğüs hastalıklarından randevu almıştık. Akciğerde sıvı var gibi dinlerken, bi usg çekilsin dedi doktor. Hızlıca kan tahlili usg yaptırdık yanına gittik yeniden doktorun. Akciğerde sağda 2 cm kalınlığında sıvı tespit edildi. Bunun çekilmesi hem de inclernmesi lazık ne olduğunu anlamak için dedi doktkr. Ultrason eşliğinde enjektörle girip çekcez dediler. Artkk saat 5 e geliordu acele olmasın diye bu sabaha ayarladılar işlemi.
Sabah gittiğimde radyoloji doktoru arkadaşım çıktı. O gelmeden önce de radyoloji teknisyeni bi usg bakalım tam yerini tespit etmek için demişti. Sıvı görünmüor hiçbir şey yok yani olsa görünür dedi. Sonra doktor geldi. O da uzun süre her açıdan inceledi su falan yok. Dünkü usg raporunu istetti yeniden inceledi. Usg yi de bi
Doçent çekmişti onu aradı tam nereden görüntüledin diye. Yeniden aradı kesin olarak sıvı yok işlem iptal dediler. Zaten 2cm kalınlığında sıvı olsa böyle rahat olamazdın her bir nefesin öldürürdü seni dedi.
Dün öğlenden beri eşimle ikimiz yürüyen cenazeye döndük. Gece hiç uyuyamadık sürekli aklıma geldikçe ağladım ne olacak diye. En son göğüs hast uzmanına geri döndük. Ohss den kaynaklı çok küçük miktarda bi sıvıdır o dedi. Antibiyotik verdi. Hemen tüp bebek doktorunun oraya gittik doktorumun bugün orda olmaya ağını biliodum ama en azından ilacı danıştık. Yarına da doktorum sabah hastanedeymiş randevu verdiler. Çok çok nadiren ohss şiddetli geçirilmediyse bile ciğerde su toplanabiliormuş. Normalde ohss yüzünden bi hafTa hastaneye yatışı yapılan hastalarda bile ciğerde toplanma nadir olurmuş.
Neye inanıp kime güveneceğimizi şaşırdık. Dün öyleylen bugün nasıl böyle oldu. Söyledikleri iki cm sıvı yarım litreye tekabül ediormuş görümcemin eşi de kalp damar cerrahı. O miktarda bi sıvı bir günde kaybolmaz işlem parası için usg istiolar onu istiolar bunu istiorlar kesin öyle bişi olmuştur dedi. Haftaya kpntrole de çağırdılar göğüs hast dan. Bu hastaneye son gidişim olacak. Güvenimiz kalmadı... Dünden beri bebeğime yaşattığım stresin üzüntünün günahı boyunlarına olsun
Ah canım yaa yüreğim agzimda okudum yazdikalrini desem yeridir. Sen yasarken kimbilir ne hale geldin . Cok gecmis olsun ay hayirlisiyla gecirelim su gunlerimizide alalım bebekleri kucagimiza.Kızlar selam. Birkaç gündür pek giremedim. Kalp atışı sevincimizi bir gün yaşayabildik. Burada ne okusanız acaba bende var mı düşüncesine girebiliorsunz o yüzden canınızı sıkıp tedirgin etmiim diye anlatmadım iki gündür.
Sağ kaburgamda batma vardı dün göğüs hastalıklarından randevu almıştık. Akciğerde sıvı var gibi dinlerken, bi usg çekilsin dedi doktor. Hızlıca kan tahlili usg yaptırdık yanına gittik yeniden doktorun. Akciğerde sağda 2 cm kalınlığında sıvı tespit edildi. Bunun çekilmesi hem de inclernmesi lazık ne olduğunu anlamak için dedi doktkr. Ultrason eşliğinde enjektörle girip çekcez dediler. Artkk saat 5 e geliordu acele olmasın diye bu sabaha ayarladılar işlemi.
Sabah gittiğimde radyoloji doktoru arkadaşım çıktı. O gelmeden önce de radyoloji teknisyeni bi usg bakalım tam yerini tespit etmek için demişti. Sıvı görünmüor hiçbir şey yok yani olsa görünür dedi. Sonra doktor geldi. O da uzun süre her açıdan inceledi su falan yok. Dünkü usg raporunu istetti yeniden inceledi. Usg yi de bi
Doçent çekmişti onu aradı tam nereden görüntüledin diye. Yeniden aradı kesin olarak sıvı yok işlem iptal dediler. Zaten 2cm kalınlığında sıvı olsa böyle rahat olamazdın her bir nefesin öldürürdü seni dedi.
Dün öğlenden beri eşimle ikimiz yürüyen cenazeye döndük. Gece hiç uyuyamadık sürekli aklıma geldikçe ağladım ne olacak diye. En son göğüs hast uzmanına geri döndük. Ohss den kaynaklı çok küçük miktarda bi sıvıdır o dedi. Antibiyotik verdi. Hemen tüp bebek doktorunun oraya gittik doktorumun bugün orda olmaya ağını biliodum ama en azından ilacı danıştık. Yarına da doktorum sabah hastanedeymiş randevu verdiler. Çok çok nadiren ohss şiddetli geçirilmediyse bile ciğerde su toplanabiliormuş. Normalde ohss yüzünden bi hafTa hastaneye yatışı yapılan hastalarda bile ciğerde toplanma nadir olurmuş.
Neye inanıp kime güveneceğimizi şaşırdık. Dün öyleylen bugün nasıl böyle oldu. Söyledikleri iki cm sıvı yarım litreye tekabül ediormuş görümcemin eşi de kalp damar cerrahı. O miktarda bi sıvı bir günde kaybolmaz işlem parası için usg istiolar onu istiolar bunu istiorlar kesin öyle bişi olmuştur dedi. Haftaya kpntrole de çağırdılar göğüs hast dan. Bu hastaneye son gidişim olacak. Güvenimiz kalmadı... Dünden beri bebeğime yaşattığım stresin üzüntünün günahı boyunlarına olsun
Ayyy canım ya yazık hem bebeğe hem.sana yıkılan duygulariniza cokkk geçmiş olsun sağlıkla atlatin inşallah dualarımız seninle ve şuan zorda olan sıkıntıda olan tüm.arkadaşlarla..Kızlar selam. Birkaç gündür pek giremedim. Kalp atışı sevincimizi bir gün yaşayabildik. Burada ne okusanız acaba bende var mı düşüncesine girebiliorsunz o yüzden canınızı sıkıp tedirgin etmiim diye anlatmadım iki gündür.
Aynen bende canım ne yesem rahatsız oluyorum midem kaynıyor Karnım kaziniyor ama hiç bişey yiyesim yokBugün agzımın tadı yok ne içsem acı su bile içsem hiç tadım tuzum yok gerçekten acım canım bişey istemiyor
Aynen Can'ım ya naneli sakızlar var ya ferahlatan onlar çok iyi geliyorCanım bende bi haftadır çok kötüyüm yediğimi çıkarıyorum akşamları bulantidan duramiyorum evdeyim allahtan ama dışarıya çıktığımda daha kötü oluyorum özelikle sigara içmiş biri yanımdan geçince ölüyorum resmen dar atiyorum kendimi eve normalde sakz sevmem cignemem ama bana sakız çok iyi geldi şekersiz first filan o tarz sakizlar bi dene istersen
Çok çok geçmiş olsun Can'ımAdana- başkent üni hastanesi. Batmam falan devam edior ama bakalım. İnşallah gelecek hafta da farklı bir şey çıkarmazlar. Sağol canım
Cok gecmis olsun canim benim insallah haftaya da konturolde bisey cikmaz.ala veresiye bakiyolar ya deliriyorum gercekten cok dikkat et tatlim kendineKızlar selam. Birkaç gündür pek giremedim. Kalp atışı sevincimizi bir gün yaşayabildik. Burada ne okusanız acaba bende var mı düşüncesine girebiliorsunz o yüzden canınızı sıkıp tedirgin etmiim diye anlatmadım iki gündür.
Ağzımın içi acı başım ağrıyor bugün pek iyi değilim yarının stresi var kalbı duyacağız inşallah atıyormu atmıyor mu geceleri aklıma takılıyor uyuyamıyorum biliyorum ki Allah ne demişse o yapacak bişey yok aslında ama tedirginim işteAynen bende canım ne yesem rahatsız oluyorum midem kaynıyor Karnım kaziniyor ama hiç bişey yiyesim yok
Allahimin izniyle duyacaksin pit pitlari ve bizede guzel haberlerini vereceksin allahim muayneden gule oynaya donmeni nasip etsin rabbim insallahAğzımın içi acı başım ağrıyor bugün pek iyi değilim yarının stresi var kalbı duyacağız inşallah atıyormu atmıyor mu geceleri aklıma takılıyor uyuyamıyorum biliyorum ki Allah ne demişse o yapacak bişey yok aslında ama tedirginim işte
Cok sevindim canim gözün aydın inşaallah devamindaki testler kontrollerde de hep güzel sonuçlar alirsin :))
Canim yeni bi haber var mi o embriyo dolduruldu mu yoksa bu ay transferin olacak mi
Cok şükür canım iyiyim.
Sirt agrilarim basladi artık. Ayakta biraz is yapsam sirtim ağrıyor hemen.
Sen nasılsın zor bi gün atlatmissin kendine geldin mi canım
Evet dondurdular.adetler Dr. gidicem.bakalım uygunsa adetten sonra verecekler.sen ne aşamadasın.burda pek kimseyi tanımıyorum.Cok sevindim canim gözün aydın inşaallah devamindaki testler kontrollerde de hep güzel sonuçlar alirsin :))
Canim yeni bi haber var mi o embriyo dolduruldu mu yoksa bu ay transferin olacak mi
Cok şükür canım iyiyim.
Sirt agrilarim basladi artık. Ayakta biraz is yapsam sirtim ağrıyor hemen.
Sen nasılsın zor bi gün atlatmissin kendine geldin mi canım
Canım sağolasın.rahat nasıl olmalı.ah bir rahat olabilse. Bu süreçte beni keşke uyutsalar.birde uyansamki bebişin benimle beraber.siz ne aşamadasınız?canım inşallah o bir tane tutar sağlıkla seni mutlu eder hiç moraklini bozma mevlam nasip etti ise bir tane tutar nasipte yoksa beş tane olsa boş buna sevinip dua edelim..psikolojini iyi ayarla transferden önce çok önemli unutma..:))
O da olacak inşaallah canım . Bende bu hafta kalp atıslarını duydum çok şükür. Darisi en yakin zamanda sana ve tüm bekleyenlere olsun. Hepimizinkide hayırla sonuçlansin insaallah. Korkular tedirgin bekleyisler hic bitmiyo.Canım sağolasın.rahat nasıl olmalı.ah bir rahat olabilse. Bu süreçte beni keşke uyutsalar.birde uyansamki bebişin benimle beraber.siz ne aşamadasınız?
Senin kaçıncı denemeydiO da olacak inşaallah canım . Bende bu hafta kalp atıslarını duydum çok şükür. Darisi en yakin zamanda sana ve tüm bekleyenlere olsun. Hepimizinkide hayırla sonuçlansin insaallah. Korkular tedirgin bekleyisler hic bitmiyo.
İnşallah tez zamanda Allah herkesi sevindirsin.Senin kaçıncı denemeydi
Amin.. ilk tüp tedavisi. Son olur inşaallahİnşallah tez zamanda Allah herkesi sevindirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?