Nerde yaptırdın kaç tane verdilerAmin.. ilk tüp tedavisi. Son olur inşaallah
Saat 17.30 canım gideceğim Allah nasip edersecipsoni kacta gideceksin
Duyup geleceksin inşaallah
Insan rahatlarim saniyo ama yok valla hep bi sorgulama hep bi merak .
Acaba diyorum tekmeleri falan duyunca mi rahatlicaz. Hani o zaman sürekli iletişim halinde olucaz ya :))
Turp koy canım benim iğnelerin hem adı değişti hemde 4 günde bir vuruluyorum artık çok şükürKizlar kalcamin sol tarafinda kocaman beze olmus canim cok aciyo napayim nasil hafifler bu aci
Teşekkür ederim canım. Her doktor sistemden raporları sonuçları görebilsin diye hep aynı hastaneye gidiordum artkk öyle olmayacakDr çok önemli çok geçmiş olsun canım
Amin canım. Bütün hastane duydu zaten dünden beri... Ben ağlıorum kapılarda her yerde dikkat radyasyon yazıor eşim kafayı yedi önden gidip soruor nası girecek etrafa bakın diye...Ah canım yaa yüreğim agzimda okudum yazdikalrini desem yeridir. Sen yasarken kimbilir ne hale geldin . Cok gecmis olsun ay hayirlisiyla gecirelim su gunlerimizide alalım bebekleri kucagimiza.
İsteyen herkese rabbim kolaylıkla nasip etsin. .
Sağol canım. Şimdilik bişi yok diip yolladılar umarım yeniden bi problem çıkmazAyyy canım ya yazık hem bebeğe hem.sana yıkılan duygulariniza cokkk geçmiş olsun sağlıkla atlatin inşallah dualarımız seninle ve şuan zorda olan sıkıntıda olan tüm.arkadaşlarla..
Teşekkür ederimÇok çok geçmiş olsun Can'ım
Kafayı yedirdiler hesap da soramadım doktora bu ne biçim iş diye çünkü eşim patlamaya hazır bombaydı ben bişi desem o büyütürdü baya... İnşallah yanlışlık yapmılşlardır da sıkıntı yaşamam tekrarCok gecmis olsun canim benim insallah haftaya da konturolde bisey cikmaz.ala veresiye bakiyolar ya deliriyorum gercekten cok dikkat et tatlim kendine
Canım seni çok iyi anlıorum ben de iki hafta yaşadm bunu boşuna stres yapmjşım bir daha hiç stres yapmicam dedim bunlar geldi başıma... İnşallah hiçbir sorun olmayacak :)Ağzımın içi acı başım ağrıyor bugün pek iyi değilim yarının stresi var kalbı duyacağız inşallah atıyormu atmıyor mu geceleri aklıma takılıyor uyuyamıyorum biliyorum ki Allah ne demişse o yapacak bişey yok aslında ama tedirginim işte
Oy canım yaa ne zaman kesecekler bu iğnelerini çok üzülüorum sanaKizlar kalcamin sol tarafinda kocaman beze olmus canim cok aciyo napayim nasil hafifler bu aci
Bilmiyorum hic bilmiyorum 3 ay surcek gibi duruyor kocaman beze olmus ve asiri bi agri saclarimi yolasim geliyoOy canım yaa ne zaman kesecekler bu iğnelerini çok üzülüorum sana
Yarin aldirayimda koyayim ya cok kotu durumdayim cokkTurp koy canım benim iğnelerin hem adı değişti hemde 4 günde bir vuruluyorum artık çok şükür
Insallah canim insallah bi sknti cikmaz.ellemeseydin bi tepki verseydide adam gibi baksalardi.siddete karsiyim ama bole d.rlari yolasim geliyorKafayı yedirdiler hesap da soramadım doktora bu ne biçim iş diye çünkü eşim patlamaya hazır bombaydı ben bişi desem o büyütürdü baya... İnşallah yanlışlık yapmılşlardır da sıkıntı yaşamam tekrar
aynı benim doktorumun dediğini demiş demiştim sana. bence acele etme 10 gün daha bekle. ben 6+4 haftalığım ve daha bebeğin kendisini görmedim. keseyi gördük sadece. ayın 31 de çağırdı kalp atışı için 7+3 olacağım o gün düşün. endişe etme kendini ve bebeğini üzme canımİyi aksamlar kızlar.bende bugün başka Dr gittim.muayene etti.daha çok küçük dedi.keseye ölçme gereği hisetmiyorm dedi.durumu anlattim.kalp atmiyormus.kürtaj dediler dedim.kızdı bana 10 gün daha beklemek lazim dedi.saçma dedi cabuk karar vermemek lazim dedi.biraz rahatlattı beni
TSK ederim canim.bir de bu Dr vajinal jeli gunde 2 te çıkarttı.beni dinle sen dedi.haftaya cumartesi seni bir daha göreyim dedi.ben de tüp bebek Dr pzt gidecektim kalp atımını duymazsa hazırlıklı gel kürtaj yapayım dedi.gitmeyecegim.bu gün gittiğim Dr dinleyip haftaya cumartesi ona gideceğim.ayrıca çok TSK ederim sana da...aynı benim doktorumun dediğini demiş demiştim sana. bence acele etme 10 gün daha bekle. ben 6+4 haftalığım ve daha bebeğin kendisini görmedim. keseyi gördük sadece. ayın 31 de çağırdı kalp atışı için 7+3 olacağım o gün düşün. endişe etme kendini ve bebeğini üzme canım
bencede öyle yap. bak göreceksin bebeğin sana sımsıkı tutunmuşTSK ederim canim.bir de bu Dr vajinal jeli gunde 2 te çıkarttı.beni dinle sen dedi.haftaya cumartesi seni bir daha göreyim dedi.ben de tüp bebek Dr pzt gidecektim kalp atımını duymazsa hazırlıklı gel kürtaj yapayım dedi.gitmeyecegim.bu gün gittiğim Dr dinleyip haftaya cumartesi ona gideceğim.ayrıca çok TSK ederim sana da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?