2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Aynen öyle yani ben 6 haftalıkken gittim keseyi gördük iki hafta sonra gel dedi ki yarın inşallah kalp için gideceğim tabi stresliyim o ayrı konu acabalar kafamda herkes gibi bende korkuyorum ama senin yavrun daha küçük bekle bakalım inşallah duyacaksın annesi bizler kucağımıza aldığımızda belki mutluluk gözyaşını dökeceğiz Allahım nasip etsin inşallah arkadaşlar her zaman sağlıklı gebelik ve sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalım diye dua edelim Allahım büyük bizleri sevindirdi inşallah devam edecek

Canım inş 10 günde çok güzel gelişmelerin olur inşallAh sağlıklı mutlu haberlerini alırız ins

Amin canim.sende yavrunun pıt pitlarini duycaksin yarin inşallah canım...

Çok.şükür tatlım.iyiyim esim sinemaya gidelim.dedi sinemadayız beğenmedim yazılanları okuyordum senin iğneler mahvetti canım ya sağlıkla atlatırsın ins cnm
ne güzel eşinle birlikte güzel şeyler yapabiliyorsun. benimki bir sıkıntın varmı diye bile sormuyor

Canım p
Bilmiyorum hic bilmiyorum 3 ay surcek gibi duruyor kocaman beze olmus ve asiri bi agri saclarimi yolasim geliyo
amuğa alkol dök ıslansın pamuk iyice onu bezenin üzerine koy gece biraz hafifletir birde doktora sor hurodoid jel var sanırım verir ama başka bişey pek bi işe yaramıyor . Ben bilirim onun ağrısını ben doğum yaptığımda hala ceviz kadar bezelerim duruyordu

Kızlar bende bugün dr gittim ektopik sonrası dr korunmanizam gerek yok dedi ama Son 3 fsh biri 10 diğeri 8 sonuncu 7.7 yükseği baz aldı tekrar baktiracagim bir daha ki adetim de ama beni bir sıkıntı bastı fsh yüksekliği kötü çünkü yumurta rezervi de azalma olabilir bir de ama baktiracagim bakalım o ne çıkacak

Saf alkol doktum 10 kere kolayali pamuk yaptim yok gecmio agriyoduda bu beze kocaman mahvetti beni.o jelin ismini bana ozelden atarmisin cok zor ya sen nasil gecirdin??

Yok canım dersi vardı bugun sonrasında arkadaşları aramış ders cıkışı goruşelim demiş buda tamam demiş bana söylenen bu ne diyim ki ayca ne diyim beddua etmek istemiyorum

Benim ki şu saat oldu eve gelmedi hala ne diyim ne denebilir ki herşey ortada
benimde beni tersledi saat 10 da yattı. demek bütün aslanlar aynı ne diyeyim. sadece kendimi çok yanlız hissediyorum. konuşacak insan yok etrafımda. çok yalnızım çok

Yok canım dersi vardı bugun sonrasında arkadaşları aramış ders cıkışı goruşelim demiş buda tamam demiş bana söylenen bu ne diyim ki ayca ne diyim beddua etmek istemiyorum
Etme beddua sakin tatlim yine senin icin acir.nediyimki esin o yuzden bisey soyleyip haddimi asmak istemem.ama seni yanliz birakmasi bencillik kiyamam sana ya.ama helal sana cok sabirlisin anlatisina gore

benimde beni tersledi saat 10 da yattı. demek bütün aslanlar aynı ne diyeyim. sadece kendimi çok yanlız hissediyorum. konuşacak insan yok etrafımda. çok yalnızım çok
Boşver canım Allah görüyor herşeyi napalım bizde bunlarla imtihan mı oluyoruz bilmiyorum ben de çok yalnızım

Etme beddua sakin tatlim yine senin icin acir.nediyimki esin o yuzden bisey soyleyip haddimi asmak istemem.ama seni yanliz birakmasi bencillik kiyamam sana ya.ama helal sana cok sabirlisin anlatisina gore
8 yıl bil fill sabır gösteriyorum kendisine belki çocuk olunca değişir diye umuyorum inşallah yani

Burda bizler variz yanliz degilsin tatlim
sağol canım evet sizler varsınız. yanımdasınız ama insan bu özel anlarını eşi ile paylaşmak ve ilgi istiyor. kenara atılmak üzüyor işte. sabahdan akşama kadar yalnızım zaten akşamda gelip kenara oturuyor. yine yalnızım yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…