Insallah bebis babasinda buyuk bi degisim yaratir canim benim zor ya cok zor.dertlescek kimsen olmayincada daha da zor.allah yardimcin olsun8 yıl bil fill sabır gösteriyorum kendisine belki çocuk olunca değişir diye umuyorum inşallah yani
Alttan almakta iyi degil cok bu sefer zaten sesi cikmiyor devam die dusunuyorlar.valla kizlar anladiklari dilden konusun ozaman siz uzulceginize onlar uzulsunsağol canım evet sizler varsınız. yanımdasınız ama insan bu özel anlarını eşi ile paylaşmak ve ilgi istiyor. kenara atılmak üzüyor işte. sabahdan akşama kadar yalnızım zaten akşamda gelip kenara oturuyor. yine yalnızım yine.
En azından evin de ya benim ki sokakta tövbe tövbe gerçekten aileme söylesem varya boşan derler de yuvamı yıkmak istemiyorumDüşün o uyuyor ben bir kenarda hamile halimle ağlıyorum. ne kadar adilce değilmi
Düşün o uyuyor ben bir kenarda hamile halimle ağlıyorum. ne kadar adilce değilmi
devam etsin, benim hissettiklerimi zamanla bebeğimde hissedecek. ben kaybetmem yaniAlttan almakta iyi degil cok bu sefer zaten sesi cikmiyor devam die dusunuyorlar.valla kizlar anladiklari dilden konusun ozaman siz uzulceginize onlar uzulsun
Sen onunla konuş varya suçlu sen olursun ah ayca ah Allahım yavrularımızı iyi insanlarla karşılaştırsınAlttan almakta iyi degil cok bu sefer zaten sesi cikmiyor devam die dusunuyorlar.valla kizlar anladiklari dilden konusun ozaman siz uzulceginize onlar uzulsun
yok dışarı çıkma huyu yok. işten eve evden işe. hamile kaldıkdan sonra bir tuhaf oldu.En azından evin de ya benim ki sokakta tövbe tövbe gerçekten aileme söylesem varya boşan derler de yuvamı yıkmak istemiyorum
Amin amin allaha dua ederken hepimiz icin allahim bebeklerimizin bahtini guzel yaz diede cok dua ediyorum.nasil duzelcenizki konusmazsaniz nasil anlascanizSen onunla konuş varya suçlu sen olursun ah ayca ah Allahım yavrularımızı iyi insanlarla karşılaştırsın
bugün iş çıkışı sanayiye gitti. sadece arabanın teyibi takılacak. 2 buçuk saat sonra geldi. sadece " ya bu kadar zormuymuş bu kadar uzun sürdü dedim" bunda ne var bağırdı sabahdan beri uğraşıyorum birde senlemi uğraşcam dedi. öyleki ben yemek bile yemedim beraber yeriz diye. gözlerim doldu. sırf ağlamamak için sustum. konuşmadım oda konuşmadı yemeğini yedi çayını içti ve yattı.Sen onunla konuş varya suçlu sen olursun ah ayca ah Allahım yavrularımızı iyi insanlarla karşılaştırsın
Senle ugrascak tabi kolaymi yasananlar korkular neler cektin.sen bogazina guzel bak ve uzulme lutfenbugün iş çıkışı sanayiye gitti. sadece arabanın teyibi takılacak. 2 buçuk saat sonra geldi. sadece " ya bu kadar zormuymuş bu kadar uzun sürdü dedim" bunda ne var bağırdı sabahdan beri uğraşıyorum birde senlemi uğraşcam dedi. öyleki ben yemek bile yemedim beraber yeriz diye. gözlerim doldu. sırf ağlamamak için sustum. konuşmadım oda konuşmadı yemeğini yedi çayını içti ve yattı.
2- 3 gündür kasık ağrılarım arttı. ağrım olduğu için üşüyorum ısınamıyorum. geceleri ağrı ile uyanıyorum. doğru düzgün uyuyamıyorum. bunlardan birinden bile haberi yok. çünkü sormuyor. akşam yemedim yemek. biraz önce atıştırdım. sağol canım ilgin için.Senle ugrascak tabi kolaymi yasananlar korkular neler cektin.sen bogazina guzel bak ve uzulme lutfen
Ben bole seylere deliriyorum kuzenimde cok cekti cok biliyorum ne kadar zor oldugunu insanin elinden bisey gelmiyor ya daha cok uzuluyor inanki.allahim herkezin evine huzur versin rabbim2- 3 gündür kasık ağrılarım arttı. ağrım olduğu için üşüyorum ısınamıyorum. geceleri ağrı ile uyanıyorum. doğru düzgün uyuyamıyorum. bunlardan birinden bile haberi yok. çünkü sormuyor. akşam yemedim yemek. biraz önce atıştırdım. sağol canım ilgin için.
amin canım aminBen bole seylere deliriyorum kuzenimde cok cekti cok biliyorum ne kadar zor oldugunu insanin elinden bisey gelmiyor ya daha cok uzuluyor inanki.allahim herkezin evine huzur versin rabbim
Benim kasiktan cok vajinada baski agri oluyo hepsizlerinde kasık ağrısı devam ediyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?