2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Düşün o uyuyor ben bir kenarda hamile halimle ağlıyorum. ne kadar adilce değilmi

Alttan almakta iyi degil cok bu sefer zaten sesi cikmiyor devam die dusunuyorlar.valla kizlar anladiklari dilden konusun ozaman siz uzulceginize onlar uzulsun

Alttan almakta iyi degil cok bu sefer zaten sesi cikmiyor devam die dusunuyorlar.valla kizlar anladiklari dilden konusun ozaman siz uzulceginize onlar uzulsun
devam etsin, benim hissettiklerimi zamanla bebeğimde hissedecek. ben kaybetmem yani

Sen onunla konuş varya suçlu sen olursun ah ayca ah Allahım yavrularımızı iyi insanlarla karşılaştırsın

En azından evin de ya benim ki sokakta tövbe tövbe gerçekten aileme söylesem varya boşan derler de yuvamı yıkmak istemiyorum
yok dışarı çıkma huyu yok. işten eve evden işe. hamile kaldıkdan sonra bir tuhaf oldu.

Sen onunla konuş varya suçlu sen olursun ah ayca ah Allahım yavrularımızı iyi insanlarla karşılaştırsın
Amin amin allaha dua ederken hepimiz icin allahim bebeklerimizin bahtini guzel yaz diede cok dua ediyorum.nasil duzelcenizki konusmazsaniz nasil anlascaniz

bugün iş çıkışı sanayiye gitti. sadece arabanın teyibi takılacak. 2 buçuk saat sonra geldi. sadece " ya bu kadar zormuymuş bu kadar uzun sürdü dedim" bunda ne var bağırdı sabahdan beri uğraşıyorum birde senlemi uğraşcam dedi. öyleki ben yemek bile yemedim beraber yeriz diye. gözlerim doldu. sırf ağlamamak için sustum. konuşmadım oda konuşmadı yemeğini yedi çayını içti ve yattı.

Senle ugrascak tabi kolaymi yasananlar korkular neler cektin.sen bogazina guzel bak ve uzulme lutfen

Senle ugrascak tabi kolaymi yasananlar korkular neler cektin.sen bogazina guzel bak ve uzulme lutfen
2- 3 gündür kasık ağrılarım arttı. ağrım olduğu için üşüyorum ısınamıyorum. geceleri ağrı ile uyanıyorum. doğru düzgün uyuyamıyorum. bunlardan birinden bile haberi yok. çünkü sormuyor. akşam yemedim yemek. biraz önce atıştırdım. sağol canım ilgin için.

Ben bole seylere deliriyorum kuzenimde cok cekti cok biliyorum ne kadar zor oldugunu insanin elinden bisey gelmiyor ya daha cok uzuluyor inanki.allahim herkezin evine huzur versin rabbim

bunca sıkıntımın içinde birde fitil tahriş etti. vallah canım yanıyor. hem kalbim her bedenim hem ruhum off offf

Emily07 ve cipso canlarım ya kıyamam sizlere bunlar evlenmeden önce de mi boyle idiler ya ayyy valla Allah size sabir versin de boyle davrananlara ne yemek ne bakım hastayım diye söyleyin onlar size hizmet etsin alttan almayın siz boyle gizli ağlarsanız tepenize çıkarlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…