Tatlım sıkma. Canini bebisine odaklan yılların.özlemi yarin kalbini duyacaksın.ne güzel onu düşün sağlıkla insEn azından evin de ya benim ki sokakta tövbe tövbe gerçekten aileme söylesem varya boşan derler de yuvamı yıkmak istemiyorum
Sıkma canını sen keyfine bak tatlım bebişinle meşgul ol konuş onunla sıkıntı yapma . Benim eşim de yapardı ilk zaman böyle düşüncesizlikler. Yok say onu şu anda sen ve bebişin ol. Bırak o size dahil olmaya çalışacak zaten farkına varınca. Erkekler bu dönemde bazen işgi çekmek için yapıyorlar bunu . Kıskanıyor bebişi ama o bile farkında değil . Bide doğum sonrası yaparlar çok. Yani senin evde bir çocuk var zaten şimdi geleni çekemiyor.Yok canım dersi vardı bugun sonrasında arkadaşları aramış ders cıkışı goruşelim demiş buda tamam demiş bana söylenen bu ne diyim ki ayca ne diyim beddua etmek istemiyorum
Kizcemmm bugün senin günün saglikla bebisin kalbini duy inş cokkk heyecanliiii kalbimiz ve dualarımız seninle tatlimmmmEn azından evin de ya benim ki sokakta tövbe tövbe gerçekten aileme söylesem varya boşan derler de yuvamı yıkmak istemiyorum
Çok sevindim.ikiz ne güzel.Rabbim herkese tatdırsın.
Hiç gitmek istemiyorumKizcemmm bugün senin günün saglikla bebisin kalbini duy inş cokkk heyecanliiii kalbimiz ve dualarımız seninle tatlimmmm
inşallah canımemily07 ve cipsoni üzülmeye değmez inanın. Ben de yaşadım bunları ve birde kendi ailemden kaynaklı sorunlar da vardı. Bundan sonra bencil olmayı öğrenin kızlar . Ama bahsettiğim kötü bir şey değil. Ben psikolog yardımı da aldım. İşin özü bundan sonra en önemli kişi sizsiniz bu hayatta. Bunu kendinize hergün hatırlatın. Siz kendinizi önemseyin ki karşınızdaki de bunu yapsın. Bebişinizden bile önemlisiniz artık çünkü siz iyi olduğunuz sürece o iyi olacak. Doğduktan sonra da böyle. Ben bunu yaparak başa çıktım eşimle . 16 senelik evliyim . Ve herşey düzeldi inanın. İlk zamanlar zaten normaldi ama özgürlüğüne çok düşkündü. Ben de kıskanç değilimdir. Bide ona uyum sağlıyordum ozaman gece gezmeleri vs..bu bebek işi olunca evde ilaçlar tedavi stres . O yine hayatından ödün vermek istemedi. Zaten istese de işi gereği yurt dışı seyahatleri iş toplantıları falan . Neyse sonra ben hamile kalınca büyük heyecan tabii . Ama ilgi sadece şunu yeme bunu ye onu yapma gibi öğütlerden ibaretti. Ve ilk üç ay bitip de herşey normale döndüğünde çok rahat bir hamilelik geçirdim. Tüm kısıtlamalar kalktı. Veee ondan sonra sadece bebişim ve benim planlarım oldu. Onu dahil etmeden yapılan alışverişler , hiç fikrini almadan gidilen mağzalar arkadaş toplantıları vs.. Hiç evde durmadım. Gezdim alışveriş yaptım , odalar beğendim , bebişle ilgili planlarımı onun yanında başkalarıyla konuştum. Bir süre sonra kendisi dahil olmaya çabaladı hep. Ben hala oğlumla plan yaparım , bide biraz büyüdüğünde zaten çocuğunun arkadaşlarından ve annelerden oluşan öyle güzel dostlukların olacakki . Benim eşim bir süre sonra ben de gelebilirmiyiö yada babaları da dahil edin falan demeye başlamıştı. Yani çok uzattım ama o senin peşinden koşacak merak etme bebişinin sana olan ilgisini bile kıskanacak sana güldü bana gülmedi diyecek mesela. Bu fırsatları da kaçırma söyle içindekileri her fırsatta .
yok canım 1 haftadır böyle hamile kaldıktan sonra olduEmily07 ve cipso canlarım ya kıyamam sizlere bunlar evlenmeden önce de mi boyle idiler ya ayyy valla Allah size sabir versin de boyle davrananlara ne yemek ne bakım hastayım diye söyleyin onlar size hizmet etsin alttan almayın siz boyle gizli ağlarsanız tepenize çıkarlar..
iyimisin sen kızçem kendine gel ne güzel bir heyecan yılların özlemi o kalp atımını görünce hemen 15 gün sonrasına diğer randevuyu o günden alacaksınız...:))Hiç gitmek istemiyorum
sorunu neymiş yıllarca bekelyim şimdi surat yapmanın kesin bir sorunu vardır yoksa insan senelerce uğraşıpta böyle davranır mı?İki hafta önce derse gidiyorum diyip maça gitmişti zaten yol boyunca konuşmadım bu seferde konuşmuyorum hep en güzel günlerimi mahvediyor
hmmm togako arkadaşın dediği gibi psikolojik bunalım da :)) onlar giriyor strese bebeğe ve yeni duruma alışmaya çalışıyor.geçer..:))yok canım 1 haftadır böyle hamile kaldıktan sonra oldu
Canım çok sıkkın gerçekten gitmek istemiyorum belki de gitmeyeceğim bilmiyorum bebekten herhan gibi bir ekstrem durum olsun boşanacağım yani yeter ben onun için hiç bişey ifade etmiyorum demek ki defolsun gitsin o zamaniyimisin sen kızçem kendine gel ne güzel bir heyecan yılların özlemi o kalp atımını görünce hemen 15 gün sonrasına diğer randevuyu o günden alacaksınız...:))
Olurmu hic gitmemek cipsoni.kalp atisini duycan allahin izniyle.Canım çok sıkkın gerçekten gitmek istemiyorum belki de gitmeyeceğim bilmiyorum bebekten herhan gibi bir ekstrem durum olsun boşanacağım yani yeter ben onun için hiç bişey ifade etmiyorum demek ki defolsun gitsin o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?