2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Hiç halim yok yorgunum başım ağrıyor uyuyamadım sinirden şunları yazarken bile zorlanıyorum
Canım kendine gel . Bugün çok güzel haberler alacaksın inşallah. Sen de gerginsin de ondan git doktora bir rahatla önce. Ne demek tek başına gitmek. Bırak götürsün ne uğraşıcaksın taksiyle falan . Oda görsün bakalım bebişi duysun kalbini onlar bizim gibi hormonal olarak hazırlanamadıkları için kontrollerde bulunmak onları babalığa hazırlayacak. Sen sonuna kadar haklısın . Ama hamilelik 9 ay boyunca bizlere verilen en güzel hazırlık dönemi annelik için. Allah bizi 1-0 önde yaratmış. O senin hissettiklerini hissedemiyor şu an. Bırak mucizeye şahit olsun ki farkına varsın olanların. Güzelce hazırlan git bebişine annesi .

delir me kızçem mevlam yıllar sonra sana bir mucize veriyor töbe töbe valla sana çok kızdım biliyorsun benim kide toplama transfer dönemi sanki herişlem ona yapılıyor gibi sürekli tartışma çıkarma peşinde idi ben hiç oralı olmadım haklısın hamilesin dedim ama kalp atımı ve sonra ikinci kalp atmında minik minyatür insanı gördü hırçın adam gitti elinde olsa bebeği ben daha iyi taşırım diye kendisi taşıyacak işten yorgun geliyorum zaten hareket etmek iistemiyorum havaal hadi gezdirelim tatlı yiyelim tatlı yiyorum diye çıldıran adam her dakika tatlı yiyecek misin diyor..yani kızçem seninkinin de geçer ama bugün mutlaka birlikte gidin sonuçta onun da bebeği ve anladığım sizin ki aşk evliliği sadece biraz bu bebek çabaları sizi yormuş tam artık meyvesini alacaksınız karşılıklı sabırla herşey düzelir ama mutlaka git ve eşinle sevdiğin adamla..:))

canım sen tekrar nasip olursa ne zaman deneyeceksin?kontrollere başladın mı?neler yapıyorsun?inşallah biranönce mevlam yormadan sağlıklı bir kız kardeş verir oğluna..annem her eve bir kız evlat gerekli diyor ben de abimlerin üzerine tek kızım...))

Aderimi bekliyorum tatlım . Sanırım nisan başı olurum. Ondan sonra başlıyoruz inlallah. Ne güzel Allahım inşallah sağlıkla nasibeder . Benim oğluşda babamız da kız diyor ama nasib. Adı bile hazır . Bekliyoruz. Annen haklı valla bizede verir inşallah. Hepimizin sağlıkla kucaklayacağı bebişleri olsun. Ama bu arada erkekler de nasıl bir anneci oluyorlar . Anlatamam.

evet çok haklısınız kız babaya oğlan anneye..:))öevla herikisinin de sağlıkla mutluluğunu yaşatsın inşallahh...:))

Kızlar duydum yavrumun sesini Allahım ne güzel bir mucize ya ağlamamk için kendimi zor tuttum ya ama kocamla gittim bu arada salak içeriye girmedi neymiş çağirmamışlar neyse şuan çok mutluyum Allahıma şükürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…