- 16 Mart 2016
- 437
- 433
- 18
- 35
Canım kendine gel . Bugün çok güzel haberler alacaksın inşallah. Sen de gerginsin de ondan git doktora bir rahatla önce. Ne demek tek başına gitmek. Bırak götürsün ne uğraşıcaksın taksiyle falan . Oda görsün bakalım bebişi duysun kalbini onlar bizim gibi hormonal olarak hazırlanamadıkları için kontrollerde bulunmak onları babalığa hazırlayacak. Sen sonuna kadar haklısın . Ama hamilelik 9 ay boyunca bizlere verilen en güzel hazırlık dönemi annelik için. Allah bizi 1-0 önde yaratmış. O senin hissettiklerini hissedemiyor şu an. Bırak mucizeye şahit olsun ki farkına varsın olanların. Güzelce hazırlan git bebişine annesi .Hiç halim yok yorgunum başım ağrıyor uyuyamadım sinirden şunları yazarken bile zorlanıyorum
hadi gözün aydın yalnız çok dikkatli ol bu üç ayyyy çokkk önemli ara kanamalar olabilir korkma sürekli dinlen...))kızlarrr ben geldimm 11.günüm bugün beta hcg 649 çıktı perşembe kese için çağırdılar
tamam canım peki değer nasıl sence iyimi 2 günde artışıhadi gözün aydın yalnız çok dikkatli ol bu üç ayyyy çokkk önemli ara kanamalar olabilir korkma sürekli dinlen...))
delir me kızçem mevlam yıllar sonra sana bir mucize veriyor töbe töbe valla sana çok kızdım biliyorsun benim kide toplama transfer dönemi sanki herişlem ona yapılıyor gibi sürekli tartışma çıkarma peşinde idi ben hiç oralı olmadım haklısın hamilesin dedim ama kalp atımı ve sonra ikinci kalp atmında minik minyatür insanı gördü hırçın adam gitti elinde olsa bebeği ben daha iyi taşırım diye kendisi taşıyacak işten yorgun geliyorum zaten hareket etmek iistemiyorum havaal hadi gezdirelim tatlı yiyelim tatlı yiyorum diye çıldıran adam her dakika tatlı yiyecek misin diyor..yani kızçem seninkinin de geçer ama bugün mutlaka birlikte gidin sonuçta onun da bebeği ve anladığım sizin ki aşk evliliği sadece biraz bu bebek çabaları sizi yormuş tam artık meyvesini alacaksınız karşılıklı sabırla herşey düzelir ama mutlaka git ve eşinle sevdiğin adamla..:))Canım çok sıkkın gerçekten gitmek istemiyorum belki de gitmeyeceğim bilmiyorum bebekten herhan gibi bir ekstrem durum olsun boşanacağım yani yeter ben onun için hiç bişey ifade etmiyorum demek ki defolsun gitsin o zaman
tabiii canım maşallahh Allah sağlıkla devam ettirsin cnm..tamam canım peki değer nasıl sence iyimi 2 günde artışı
canım sen tekrar nasip olursa ne zaman deneyeceksin?kontrollere başladın mı?neler yapıyorsun?inşallah biranönce mevlam yormadan sağlıklı bir kız kardeş verir oğluna..annem her eve bir kız evlat gerekli diyor ben de abimlerin üzerine tek kızım...))Canım kendine gel . Bugün çok güzel haberler alacaksın inşallah. Sen de gerginsin de ondan git doktora bir rahatla önce. Ne demek tek başına gitmek. Bırak götürsün ne uğraşıcaksın taksiyle falan . Oda görsün bakalım bebişi duysun kalbini onlar bizim gibi hormonal olarak hazırlanamadıkları için kontrollerde bulunmak onları babalığa hazırlayacak. Sen sonuna kadar haklısın . Ama hamilelik 9 ay boyunca bizlere verilen en güzel hazırlık dönemi annelik için. Allah bizi 1-0 önde yaratmış. O senin hissettiklerini hissedemiyor şu an. Bırak mucizeye şahit olsun ki farkına varsın olanların. Güzelce hazırlan git bebişine annesi .
Aderimi bekliyorum tatlım . Sanırım nisan başı olurum. Ondan sonra başlıyoruz inlallah. Ne güzel Allahım inşallah sağlıkla nasibeder . Benim oğluşda babamız da kız diyor ama nasib. Adı bile hazır . Bekliyoruz. Annen haklı valla bizede verir inşallah. Hepimizin sağlıkla kucaklayacağı bebişleri olsun. Ama bu arada erkekler de nasıl bir anneci oluyorlar . Anlatamam.canım sen tekrar nasip olursa ne zaman deneyeceksin?kontrollere başladın mı?neler yapıyorsun?inşallah biranönce mevlam yormadan sağlıklı bir kız kardeş verir oğluna..annem her eve bir kız evlat gerekli diyor ben de abimlerin üzerine tek kızım...))
İkiye katlamış maşallah gözün aydın canımkızlarrr ben geldimm 11.günüm bugün beta hcg 649 çıktı perşembe kese için çağırdılar
amin canım allah razı olsunn hepinizdenPrenses 1989 Maşallah canım hadi gözün aydın sağlıkla ilerlersin insallah
gözün aydın canımamin canım allah razı olsunn hepinizden
çok saol canım benim inş.ikizdirgözün aydın canım
rabbim gönlüne göre versin ama benim doktorum her zaman ikiz gebeliğin riskli olduğunu söylüyor. rabbim hayırlısını versin.çok saol canım benim inş.ikizdir
evet çok haklısınız kız babaya oğlan anneye..:))öevla herikisinin de sağlıkla mutluluğunu yaşatsın inşallahh...:))Aderimi bekliyorum tatlım . Sanırım nisan başı olurum. Ondan sonra başlıyoruz inlallah. Ne güzel Allahım inşallah sağlıkla nasibeder . Benim oğluşda babamız da kız diyor ama nasib. Adı bile hazır . Bekliyoruz. Annen haklı valla bizede verir inşallah. Hepimizin sağlıkla kucaklayacağı bebişleri olsun. Ama bu arada erkekler de nasıl bir anneci oluyorlar . Anlatamam.
inşallah canım sağlıkla olsun da..:)çok saol canım benim inş.ikizdir
Cok bitkin surat bes karis aglamakli kalcam cok fena hic iyi degilim mutsuzum.iyi olmana sevindim siz iyi olunca seviniyorumayçacığım bugün nasılsın?biz iyiyiz şükür..:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?