2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Eve gidiyorum inanilmaz midemde ekşime var neden ki ya bide artık araba midemi bulandırıyor

Gozun aydin canim cok sukur allahim kucaklarimiza almayida nasip etsin rabbim.o duygunun tarifi yok demi allahim herkeze yasatsin insallah.girmedimi iceri

Gözün aydın canım. Çok sevindim. Üzme artık kendini. Daha ne güzel günler yaşayacaksın. Herşey çok normal anladığım kadarıyla. Ne dedi doktorun.

Gözün aydın canım. Çok sevindim. Üzme artık kendini. Daha ne güzel günler yaşayacaksın. Herşey çok normal anladığım kadarıyla. Ne dedi doktorun.
Birde yalnızken doktoruna söyle birdaha eşinin durumunu. Doktorlar hergün neler görüyorlar sana anlatır neden böyle yaptığını ve daha çok dahil eder eşini bu aşamada.

Kizlar,transferimin 5.gunundeyim, e2 198 cikmis progesteron hormonuda 4.4 cikmis,fitili kes igneye gecelim dedi,sizin 5.gun bu hormon tahlilleriniz kac cikmisti?

çok mutlu oldum. darısı başıma gözün aydın canım

Kizlar,transferimin 5.gunundeyim, e2 198 cikmis progesteron hormonuda 4.4 cikmis,fitili kes igneye gecelim dedi,sizin 5.gun bu hormon tahlilleriniz kac cikmisti?
Benim yanlış hatırlamıuorsan progesteron 22 mıydı 20 mıydı neydi diğerlerine bakılmadı yani

Gözün aydın canım ..

İnşallah canım sende duyacaksın Allahın izniyle bu arada 1 ay sonra kontrole çağırdı biz ona gideceğiz artık
inşallah canım. herşey yolunda olduğu için artık ayda 1 kontrol istemiş. bakalım benim ne diyecek. benimde az kaldı perşembe günü sabah 8:30 da randevum

Bide dedimki belim ağrıyor kasıklarım ağrıyor karnım ağrıyor sivilcelendim adet belirtilerini yaşıyorum dedim de dediler ki 12 haftaya kadar böyle olcak dedi

Cok bitkin surat bes karis aglamakli kalcam cok fena hic iyi degilim mutsuzum.iyi olmana sevindim siz iyi olunca seviniyorum
canım ya neden senin süreç böyle zor geçiyor ya?çok geçmiş olsunevet benimde iğne yerleri çok acıyorda sen daha önceden başladığın için sen de vurulacak yerde kalmadı aynı yere kaçıncı vuruştur?canım yA..

Bide dedimki belim ağrıyor kasıklarım ağrıyor karnım ağrıyor sivilcelendim adet belirtilerini yaşıyorum dedim de dediler ki 12 haftaya kadar böyle olcak dedi
Tatlım diğer randevu ne zaman?bu defa eşinide içeriye al bence benim eşim benden önce giriyor o kontrol olacak gibi mümükün olsa bebeğide o taşıyacak..senin kide keşke duysa idi inan çok değişirdi neyse çok kontrol var...:))

vurulduğunuz iğne ne iğnesi. ne için vuruluyorsunuz.
tatlım progestan kapsülün iğnesi kapsülden daha yoğun kanama için kullanılıyor ben bir hafat daha kullanıp bırakacağım dr kanama durunca istersen bıraka bilirsin dedi ama ben bırakmadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…