Gozun aydin canim cok sukur allahim kucaklarimiza almayida nasip etsin rabbim.o duygunun tarifi yok demi allahim herkeze yasatsin insallah.girmedimi iceriKızlar duydum yavrumun sesini Allahım ne güzel bir mucize ya ağlamamk için kendimi zor tuttum ya ama kocamla gittim bu arada salak içeriye girmedi neymiş çağirmamışlar neyse şuan çok mutluyum Allahıma şükürler olsun
Gözün aydın canım. Çok sevindim. Üzme artık kendini. Daha ne güzel günler yaşayacaksın. Herşey çok normal anladığım kadarıyla. Ne dedi doktorun.Kızlar duydum yavrumun sesini Allahım ne güzel bir mucize ya ağlamamk için kendimi zor tuttum ya ama kocamla gittim bu arada salak içeriye girmedi neymiş çağirmamışlar neyse şuan çok mutluyum Allahıma şükürler olsun
Birde yalnızken doktoruna söyle birdaha eşinin durumunu. Doktorlar hergün neler görüyorlar sana anlatır neden böyle yaptığını ve daha çok dahil eder eşini bu aşamada.Gözün aydın canım. Çok sevindim. Üzme artık kendini. Daha ne güzel günler yaşayacaksın. Herşey çok normal anladığım kadarıyla. Ne dedi doktorun.
bana transferden sonra hiçbir tahlil yapılmadı. 12 gün sonra kan vermeye gel dedilerKizlar,transferimin 5.gunundeyim, e2 198 cikmis progesteron hormonuda 4.4 cikmis,fitili kes igneye gecelim dedi,sizin 5.gun bu hormon tahlilleriniz kac cikmisti?
çok mutlu oldum. darısı başıma gözün aydın canımKızlar duydum yavrumun sesini Allahım ne güzel bir mucize ya ağlamamk için kendimi zor tuttum ya ama kocamla gittim bu arada salak içeriye girmedi neymiş çağirmamışlar neyse şuan çok mutluyum Allahıma şükürler olsun
Benim yanlış hatırlamıuorsan progesteron 22 mıydı 20 mıydı neydi diğerlerine bakılmadı yaniKizlar,transferimin 5.gunundeyim, e2 198 cikmis progesteron hormonuda 4.4 cikmis,fitili kes igneye gecelim dedi,sizin 5.gun bu hormon tahlilleriniz kac cikmisti?
Gözün aydın canım. Çok sevindim. Üzme artık kendini. Daha ne güzel günler yaşayacaksın. Herşey çok normal anladığım kadarıyla. Ne dedi doktorun.[/QUOTE. 8 haftalık dedi kalbı duydum çok şükür iyi dedi neye benzetti bebeği fasulye mi bamyamı öyle bişey kızceler Allahım yaşamayanlara yaşatsın inşallah
Bayaga yuksekmis,benim 4.5 tutmadi heraldeBenim yanlış hatırlamıuorsan progesteron 22 mıydı 20 mıydı neydi diğerlerine bakılmadı yani
İnşallah canım sende duyacaksın Allahın izniyle bu arada 1 ay sonra kontrole çağırdı biz ona gideceğiz artıkçok mutlu oldum. darısı başıma gözün aydın canım
Gözün aydın canım ..Kızlar duydum yavrumun sesini Allahım ne güzel bir mucize ya ağlamamk için kendimi zor tuttum ya ama kocamla gittim bu arada salak içeriye girmedi neymiş çağirmamışlar neyse şuan çok mutluyum Allahıma şükürler olsun
Bayaga yuksekmis,benim 4.5 tutmadi Kızce öyle mi oluyor progesteronla anlaşılıyormu bilmiyorum ama neden karamsarlığa düşüyorsun yahu dua et bakalım sakin ol ben en başından beri iğne vuruldum hergün ne bezeler oluştu belki ondan artmıştır bilmiyorum canım
inşallah canım. herşey yolunda olduğu için artık ayda 1 kontrol istemiş. bakalım benim ne diyecek. benimde az kaldı perşembe günü sabah 8:30 da randevumİnşallah canım sende duyacaksın Allahın izniyle bu arada 1 ay sonra kontrole çağırdı biz ona gideceğiz artık
eee artık kim takar kocanın suratını ha kızçem çok şükür mucizyei yaşadın sağlıkla devam etsin inşallahh..:))Eve gidiyorum inanilmaz midemde ekşime var neden ki ya bide artık araba midemi bulandırıyor
canım ya neden senin süreç böyle zor geçiyor ya?çok geçmiş olsunevet benimde iğne yerleri çok acıyorda sen daha önceden başladığın için sen de vurulacak yerde kalmadı aynı yere kaçıncı vuruştur?canım yA..Cok bitkin surat bes karis aglamakli kalcam cok fena hic iyi degilim mutsuzum.iyi olmana sevindim siz iyi olunca seviniyorum
vurulduğunuz iğne ne iğnesi. ne için vuruluyorsunuz.eee artık kim takar kocanın suratını ha kızçem çok şükür mucizyei yaşadın sağlıkla devam etsin inşallahh..:))
Tatlım diğer randevu ne zaman?bu defa eşinide içeriye al bence benim eşim benden önce giriyor o kontrol olacak gibi mümükün olsa bebeğide o taşıyacak..senin kide keşke duysa idi inan çok değişirdi neyse çok kontrol var...:))Bide dedimki belim ağrıyor kasıklarım ağrıyor karnım ağrıyor sivilcelendim adet belirtilerini yaşıyorum dedim de dediler ki 12 haftaya kadar böyle olcak dedi
tatlım progestan kapsülün iğnesi kapsülden daha yoğun kanama için kullanılıyor ben bir hafat daha kullanıp bırakacağım dr kanama durunca istersen bıraka bilirsin dedi ama ben bırakmadım...vurulduğunuz iğne ne iğnesi. ne için vuruluyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?