2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Kizlar,transferimin 5.gunundeyim, e2 198 cikmis progesteron hormonuda 4.4 cikmis,fitili kes igneye gecelim dedi,sizin 5.gun bu hormon tahlilleriniz kac cikmisti?
tatlım ben şuan hatırlamıyorum aklıma gelirse yazarım ama dr istediği gibi çıkmıştı hemen iğneler başlamıştı çünkü..

Hic bilmiyorum neden bukadar zor gecio neden acaba .evet vurulacak hic yer kalmadi ayni yerlere vurula vurula oldu kocaman beze iste.yapcak bisey yok katlaniyoruz

canımm gözün aydın. ben bugün ikinci sefer görebildim kalp atışını. henüz doppler açmak istemiyorum dedi doktor. daha duyamadık yani. artık bir ay beklerim sanırım kalp atışını duymak için. bebeğin ve sen iyi ol da, eninde sonunda eşin de hatalarından döner. dönmezse de sen hayatına ona göre bir yön verirsin. togakonun dediği gibi. yuvamı bozmak istemiyorum diyorsan yuvanın içinde daha çok bebeğinle sana özel bir hayat kurarsın. belki bir gün değişir eşin de... sen ama kötü olaylara takılıp kendini strese sokma artık.

Kizlar,transferimin 5.gunundeyim, e2 198 cikmis progesteron hormonuda 4.4 cikmis,fitili kes igneye gecelim dedi,sizin 5.gun bu hormon tahlilleriniz kac cikmisti?
canım transferden sonra bana hiç tahlil yapılmadı. opu sonrası jel başlamıştım. bhcg gününe kadar hiç tahlil veya kontrole çağırmadılar yani.

kızlar bugün tüp bebek doktoruma gittim akciğer durumuyla ilgili en son danışmak için. baya sohbet ettik yoğundu halbuki ama nedense hem muayene öncesi hem sonrası baya vakit ayırdı bana. aklıma gelen "ağda yaptırmanın zararı olur mu" ya varana kadar en saçma sorularımı bile cevapladı :d

önce bebeğine bakalım sonra da akciğere bakalım usgde dedi. bebek iyi durumda dedi. kalp atışını gördüm yine. doppler için erken biraz açmak istemiorum sesini biraz daha büyüdüğünde duyarsınız dedi. crl çarşamba 5.22 idi bugün 5.16 çıktı. bir de çarşamba tam adet tarihime göre boyutu da 6+1 çıkmıştı. bugün 6+4 olması gerekirken yine 6+1 yazıordu. onu sordum. o ölçtüğümüz yere göre milimetrik farktan kaynaklanıor. hiç önemli bir şey değil çok normal dedi. bir de bu kadar sık kontrol yapmadığımız için normalde. büyümesinin hangi aralıkta birden olacağı belli olmuyor. 3 gün hiç gelişmeyip 1 saatte bir haftalık gelişimini yaşayabilir dedi. crl konusunda içi rahat olmayan arkadaşların içi ferahlasın diye anlatayım dedim bunları.

ben zaten jelden başka ilaç kullanmıyordum. 8. haftada kesecekmişim jeli. akciğerde de sıvı göremedi. içe geçmiştir yani geçiyordur dedi. çok nadir bazı durumlarda sıvı batın çok dolu olmasa da ciğere toplanabiliyormuş.augumentin vermişlerdi içebilirsin rahatlıkla dedi. batma hala çok zorluor beni ama umarım geçecek en kısa zamanda. onun dışında bende hala hiç gebelik belirtisi yok. uyku dışında :d eşim bugün bütün beni uyandırmak için türlü maymunluklar yaptı bir de normalde tenim soluktur. iki gündür uyanıorum yanaklarım allık sürülmüş gibi. gün boyu da geçmior.

sen bu testi ne için yaptın ben onu anlamadım eğer gebe olup olmadığını anlamak içinse eğer 5. gününde imkansız anlayamazsın. en erken 10 günü çıkıyor.
Yok benim merkez transferin 5.gunu bu hormon tahlillerini istiyor,eger dusuk gelirse benimki gibi progesteron ignesine geciyor,biraz olsun yol gosterici oluyor,benim ilk kimyasal gebelikdi progesteron hormonu 6.5 cikmisti,dusuk yaptim,ikincide 16 cikmisti 3 uzlere hamile kaldim,simdi bugunde 4.4 cikti cook dusuk moralim ondan bozuldu cnm.

moralini bozma, rabbim büyük inşallah bebeğin tutunmuştur bebeğin. bol bol dua et

canım güzel haberlerine çok sevdim sağlıkla ilerlesin inşallahhh..

Kızlar iki gündür crinone Jeli sabah kullandıktan sonra( mesela akşama doğru)tortu şeklinde geri cikiyo sanki.bi de siyah kalıntılar oluyo içinde.kan gibi değil ama.bu normal bi durum mu ki?sizde de oluyo mu?

Telefondan giriyorum.bi de internetim çok yavaş sanki su aralar. yazdıklarınızın hepsini okuyamiyorumama buraya ugradigim zamanlarda daha rahat oluyorum aynı süreçlerden geçtiğimiz için sanırım...

Telefondan giriyorum.bi de internetim çok yavaş sanki su aralar. yazdıklarınızın hepsini okuyamiyorumama buraya ugradigim zamanlarda daha rahat oluyorum aynı süreçlerden geçtiğimiz için sanırım...
ben jel kullanmadım ama burada kullanan arkadaşlardan duyduğum kadarıyla normal canım. hatta kahve leke ile beraber çıkanları bile duydum. korkma sakın kullanan arkadaşlarda yazarlar görünce

Kızlar iki gündür crinone Jeli sabah kullandıktan sonra( mesela akşama doğru)tortu şeklinde geri cikiyo sanki.bi de siyah kalıntılar oluyo içinde.kan gibi değil ama.bu normal bi durum mu ki?sizde de oluyo mu?
Ben sabah aksam kullaniyorum emmedigini geri atiyor canim ama hic siyah kalinti gelmedi ama gelen arkadaslar var yani tatlim normal

Ben de sabah akşam kullanıyorum canım.iki gündür bu şekilde.bi dahaki randevum da 31 inde.tedirgin oldum: (
Tedirgin olma canim kullanan cogu arkadaslarimizda oldu mesela tahris oluncada oluyo bayadir kullaniyoruz cunku artik zorlaniyorum yaparken galiba iyice sisti rahim:))))olan arkadaslar yazacaktir zaten ama takma yani tatlim

Ben de sabah akşam kullanıyorum canım.iki gündür bu şekilde.bi dahaki randevum da 31 inde.tedirgin oldum: (
ben bi aydan fazladır kullanıorum ama sadece sabahları. hiç başıma krem rengi harici tortu çıkması gelmedi. siyah bilmiyorum ama kahverengi tortu normal diyorlar. bir de şimdi bulursam bir makale kopyalicam. normal kırmızı harici kanamalar tehlike yaratmayan vajinal akıntı sayılıyormuş. kahverengi ve pembeler mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…