Ama aklina takildilsa d.rnu ara soyle icin rahatlar belkiBen de sabah akşam kullanıyorum canım.iki gündür bu şekilde.bi dahaki randevum da 31 inde.tedirgin oldum: (
Senin hic kanaman olmusmuydu??Ben de sabah akşam kullanıyorum canım.iki gündür bu şekilde.bi dahaki randevum da 31 inde.tedirgin oldum: (
Aynen canım artık ben de zorlaniyorum yaparkenTedirgin olma canim kullanan cogu arkadaslarimizda oldu mesela tahris oluncada oluyo bayadir kullaniyoruz cunku artik zorlaniyorum yaparken galiba iyice sisti rahim:))))olan arkadaslar yazacaktir zaten ama takma yani tatlim
Olmadi canım kanamamSenin hic kanaman olmusmuydu??
afiyet olsun tatlım aşermeye başladın demek ki?zaten aklına gelmeyen şeyleri canın çekermiş:))kızlar napiyonuz ben acayip şeyler yiyiyorum :)
Canim bendede topak topak çıkıyo ve siyahimsi oluyor tedirgin olma. Normal bu şekilde gelmesiKızlar iki gündür crinone Jeli sabah kullandıktan sonra( mesela akşama doğru)tortu şeklinde geri cikiyo sanki.bi de siyah kalıntılar oluyo içinde.kan gibi değil ama.bu normal bi durum mu ki?sizde de oluyo mu?
tam aşerme demez aslında birden canım acı istedi kalktım yoğurt içine pul biber, nane ve tuz attım ekmek batırıp yedim. gece gece aklıma nerden geldiyse acı yemek istiyorumafiyet olsun tatlım aşermeye başladın demek ki?zaten aklına gelmeyen şeyleri canın çekermiş:))
Afiyet olsun canım :)tam aşerme demez aslında birden canım acı istedi kalktım yoğurt içine pul biber, nane ve tuz attım ekmek batırıp yedim. gece gece aklıma nerden geldiyse acı yemek istiyorum
Haydi gözün aydiiin :)))kızlarrr ben geldimm 11.günüm bugün beta hcg 649 çıktı perşembe kese için çağırdılar
tamam canım onundamı zararı oluyorAfiyet olsun canım :)
Nane tadimlik at çok kullanma.
Nane maydanoz sakatat yasak degilmi tatlimtamam canım onundamı zararı oluyor
diğerlerini biliyordum naneyi bilmiyordum iyi oldu söylediğiniz fazla yemedim.Nane maydanoz sakatat yasak degilmi tatlim
Nane de var tatlim tuketilmemesi gerekenlerin icinde.benimde canim naneli maydanozlu neler istiyoda yiyemiyorum:))))diğerlerini biliyordum naneyi bilmiyordum iyi oldu söylediğiniz fazla yemedim.
neyse bilmeden azda olsa tükettim doydum artık yemem :)Nane de var tatlim tuketilmemesi gerekenlerin icinde.benimde canim naneli maydanozlu neler istiyoda yiyemiyorum:))))
Afiyet olsun canim benim.bogazina dizmis gibi olduk ama bilgin olsun istedim:)))))neyse bilmeden azda olsa tükettim doydum artık yemem :)
iyi yaptın canım. aslında hiç iştahım yok. sabahdan beri yediğim doğru dürüst birşey yok. son dakka açlık hissedince aklıma gelen ilk şeydi. sizin boğazlarınız nasıl. bende mide bulantısı bile yok. sadece kasık ağrım var.wc ve uyuma. ne kusma ne bulantı ne aşırı yeme. tamamen iştahdan kesildimAfiyet olsun canim benim.bogazina dizmis gibi olduk ama bilgin olsun istedim:)))))
Ben sabah guzel yiyorum oglende atistiriyorum ama aksam hic yemek yemiyorum cunku aksamlari devamli migde bulantisi ve cikarma var.iyi yaptın canım. aslında hiç iştahım yok. sabahdan beri yediğim doğru dürüst birşey yok. son dakka açlık hissedince aklıma gelen ilk şeydi. sizin boğazlarınız nasıl. bende mide bulantısı bile yok. sadece kasık ağrım var.wc ve uyuma. ne kusma ne bulantı ne aşırı yeme. tamamen iştahdan kesildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?