2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Ben sabah guzel yiyorum oglende atistiriyorum ama aksam hic yemek yemiyorum cunku aksamlari devamli migde bulantisi ve cikarma var.
bulantın ne zaman başladı. içim bulanıyor ama kusacak kadar değil özellikle süt içtiğimde. inşallah böyle devam eder. sürekli kusarsam yandım. yanlızım kimsem yok yanımda. annem gelse ne kadar kalacak babam var. onada yazık

Aynen cnm haklisin esim 2 tutarsa napariz filan diyo benim icin sknti yokta o sanirim 2 birden istemiyo onu gectim tek yaptrirz da tutmazsa keske derim gibi geliyo 6 tane var embriyo 2 olursa 4 kalacak

Aynen cnm haklisin esim 2 tutarsa napariz filan diyo benim icin sknti yokta o sanirim 2 birden istemiyo onu gectim tek yaptrirz da tutmazsa keske derim gibi geliyo 6 tane var embriyo 2 olursa 4 kalacak
doktorun ne diyor canım iki mi tek mi transfer edelim diyor rahmin durumuna göre tutup tutmayacağına göre yol gösteriyorlar mesale tek şansı çok az iki transfer edelim diye geçen tv de bir prof dinledim ensonun da hastasına 6 transfer etmişler 2 tutmuş yani onlar biliyor aşağı yukarı tabi nasipte herşey sağlıklı hayırlısı olsun..

Canim sehir disinda yaptiricaz surekli kontrole gtmedm ama en son iste bi hafta once daha kontrole gtme su gun gel diye soyledi ama transfer gunu ne diyecek blmiyorum

Kızlar gününüz nasıl geçti
Ben de ara ara ağrılar oluyor onun için.evden çikmadim bugün uyku ile geçti yine uykuya başladık hareket etmek istemiyorum çok agir hissediyorum kendimi..

Yada bizim gibi ağrılardan korkup cikamamislardir:))
Tatlım sen nasilsin?bulantılar devam mi?
Ben hic cikamiyorum zaten biliyosun :))))kasiktami agrin var tatlim.kac gundur yoktu bugun oldu yine bulantim bide benim rengim degismis aynaya baktimda :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…