Sağol canım.bende de aynen anlattığın gibi oluyoCanim bendede topak topak çıkıyo ve siyahimsi oluyor tedirgin olma. Normal bu şekilde gelmesi
bulantın ne zaman başladı. içim bulanıyor ama kusacak kadar değil özellikle süt içtiğimde. inşallah böyle devam eder. sürekli kusarsam yandım. yanlızım kimsem yok yanımda. annem gelse ne kadar kalacak babam var. onada yazıkBen sabah guzel yiyorum oglende atistiriyorum ama aksam hic yemek yemiyorum cunku aksamlari devamli migde bulantisi ve cikarma var.
Ben ay.en boyle istediğim an olacak...şimdiki halimiz :))))Eki Görüntüle 1803433
Aynen cnm haklisin esim 2 tutarsa napariz filan diyo benim icin sknti yokta o sanirim 2 birden istemiyo onu gectim tek yaptrirz da tutmazsa keske derim gibi geliyo 6 tane var embriyo 2 olursa 4 kalacakCanım bizim doktor karşıydı mecburen tek transfer oldu. 2 transfer edilirse kaç embriyon kalacak falan bunları da hesaba katarak karar ver. Doktorunun da görüşünü al. Kısmet bu çünkü 5transfer olsa 5" de tutmayabilior 1 de 1 2de 2 veya 3 de 3 de tutabilior. Sağlıklısı hayırlsıı neyse o olsun sizin için. :)
inş.canım benim sence nasıl bu değer ikiz olabilir mi çok heycanlıyım inş.rabbim herkeze nasip ederHaydi gözün aydiiin :)))
Kese muayenenden de çok güzel haberlerle gel inşaallah :))
Darisi tüm bekleyenlere.
Hepimizinki saglikla sonuclansin inşaallah :))
doktorun ne diyor canım iki mi tek mi transfer edelim diyor rahmin durumuna göre tutup tutmayacağına göre yol gösteriyorlar mesale tek şansı çok az iki transfer edelim diye geçen tv de bir prof dinledim ensonun da hastasına 6 transfer etmişler 2 tutmuş yani onlar biliyor aşağı yukarı tabi nasipte herşey sağlıklı hayırlısı olsun..Aynen cnm haklisin esim 2 tutarsa napariz filan diyo benim icin sknti yokta o sanirim 2 birden istemiyo onu gectim tek yaptrirz da tutmazsa keske derim gibi geliyo 6 tane var embriyo 2 olursa 4 kalacak
Bünyeye göre degiisyormus canim. Benim 12. Gunde 900du ama belli olmuyormus. Sen ne hissediyorsun :)inş.canım benim sence nasıl bu değer ikiz olabilir mi çok heycanlıyım inş.rabbim herkeze nasip eder
Canim sehir disinda yaptiricaz surekli kontrole gtmedm ama en son iste bi hafta once daha kontrole gtme su gun gel diye soyledi ama transfer gunu ne diyecek blmiyorumdoktorun ne diyor canım iki mi tek mi transfer edelim diyor rahmin durumuna göre tutup tutmayacağına göre yol gösteriyorlar mesale tek şansı çok az iki transfer edelim diye geçen tv de bir prof dinledim ensonun da hastasına 6 transfer etmişler 2 tutmuş yani onlar biliyor aşağı yukarı tabi nasipte herşey sağlıklı hayırlısı olsun..
Yada bizim gibi ağrılardan korkup cikamamislardir:))Bugun herkezcikler gezmede galiba kimsecikler yok :)))
Ben hic cikamiyorum zaten biliyosun :))))kasiktami agrin var tatlim.kac gundur yoktu bugun oldu yine bulantim bide benim rengim degismis aynaya baktimda :)))Yada bizim gibi ağrılardan korkup cikamamislardir:))
Tatlım sen nasilsin?bulantılar devam mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?