2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Kızlar gününüz nasıl geçti
Ben de ara ara ağrılar oluyor onun için.evden çikmadim bugün uyku ile geçti yine uykuya başladık hareket etmek istemiyorum çok agir hissediyorum kendimi..
Uykucu koydum senin ismini bebisin uyku yapiyo ya :)))))

Ben hic cikamiyorum zaten biliyosun :))))kasiktami agrin var tatlim.kac gundur yoktu bugun oldu yine bulantim bide benim rengim degismis aynaya baktimda :)))
Evet tatlım ya sağ kasigimda ara ara oluyor keyfim yoktu çıkmadım evet ya uykucu oldum haklisin sende bulantı ben de kusma benim de cildim daha güzel olmuş bakımdan çıkmış gibi :)) acaba kilodan mi?haha

Evet tatlım ya sağ kasigimda ara ara oluyor keyfim yoktu çıkmadım evet ya uykucu oldum haklisin sende bulantı ben de kusma benim de cildim daha güzel olmuş bakımdan çıkmış gibi :)) acaba kilodan mi?haha
Bence bebisden tatlim benim :))ben bem beyaz olmusum tovbe tovbe olu rengi gibi yuzum acaba oda kanimi tuketiyoya kansizlikta artismi yasadimda ole oldum???bide kendimi cirkin gibi hissediyorum normalde bakimliyimdir ama hal olmayinca bole olunca acilar felan firsat bulamiyorum:)))

Bebisler buyuynce daha agrimiz artcak.benim bugun sag karin bolgemde hani etin atarya bazen 5 dakika oyle atti cok tuhaf oldum:))))

Merhaba kızlar dayanın kızlar.bu bebiş leri kolay bulmadınız. Tedavi sıkıntılarını atlatan bu haydi haydi atlatır. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Bizlerede dua edin.hamilenin duası kabul olur.

Evet çok haklisin. Tatlım inşallah enkısa sure de tüm bekleyen isteyen sağlıkla herkesin olsun ins

Kizcemmm cipsoooo pazarın nasıl geçti bakalım?sağlıklı olsun önce isteğimiz ama cinsiyeti merak ediyor musun.valla test gününe zor dayandın simdi napıyorsun???

Bence senin kizcen olcak allahim hayirli evlatlar nasip etsin tabide.benim bebis hakkinda da bi fikrim yok sence senin gonlune dogan ne canimin ici
Valla bilmiyorum tatlım ya ama önce ikiz.olsun biri kız biri erkek diyordum şimdi supriz bakalım.:))

Ayyy ayca tatlım.sence cinsiyetleri ne olacak acaba?
ben bu gece rüyamda bir kız çocuğu gördüm . yere çömelmiştim oda kucağımdaydı. 2-3 yaşında vardı. bana anne dedi bende handan diye sevdim. kızım dedim.acaba kızım mı olacak

bu arada handan ismi aklımın ucundan geçen bir isim değil. kız olsa az çok ismi belli. erkek ismi bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…