2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

ben bu gece rüyamda bir kız çocuğu gördüm . yere çömelmiştim oda kucağımdaydı. 2-3 yaşında vardı. bana anne dedi bende handan diye sevdim. kızım dedim.acaba kızım mı olacak
Az önce nette bakiyordum kusma bulantı kız.bebek mis:)) hayırlısı sen.ne.hissediyorsun?

Az önce nette bakiyordum kusma bulantı kız.bebek mis:)) hayırlısı sen.ne.hissediyorsun?
benim için hiç farketmez sağlıklı olsunda. ama gönlümden geçen ve hissettiğim kızım olacak gibi geliyor. birde kimi görsen kızın olacak diyo erkek olsa süpriz olur galiba :)

bu arada handan ismi aklımın ucundan geçen bir isim değil. kız olsa az çok ismi belli. erkek ismi bulamıyorum
Yaa bizde.bir.yildir.erkek.ismi.hazır.kız.ismi.yok ikiz.olsun istiyordum erkek bulmuştuk kızı bi turlu bulmadık demek.ki.herkeste bir isim hazır :)) hadi hayırlısı.

Yaa bizde.bir.yildir.erkek.ismi.hazır.kız.ismi.yok ikiz.olsun istiyordum erkek bulmuştuk kızı bi turlu bulmadık demek.ki.herkeste bir isim hazır :)) hadi hayırlısı.
erkek ismi ne? benim eşim bekarlığından beri beren ismini çok istiyor. bende berenin yanına su,naz,yada defne ismini eklemek istiyorum. hangisi olur bilmiyorum. aslında erkek isminden aklımdan geçen var ama hiçbirini eşim beğenmiyor. mesela çağan ali, çınar, eymen ali, ali ayaz

Dedemi babam kadar severim. canımı verirdim onun için. herşeyimdi yeni kaybettim onu. adı Ali o yüzden ali ismini mutlaka eklemek istiyorum yanına. bakalım hayırlısı

Ben.
Çınarı çok seviyorum bakalım hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…