Ayyy çok güzelll ben de bakıyorum aradaBebek şekerlerinin güzelliğine bakın. Eki Görüntüle 1803706
cinsiyeti belli olsa ben evde kendim yapmayı düşünüyorum. el becerim var, mide bulantımda yok. yavaş yavaş yaparım.Ayyy çok güzelll ben de bakıyorum arada
Allahin izniyle duycaksin canim.kizlar ya hayirlisiyla bi hissetme ye baslasak bi nebze piskolojik olarak rahatlicaz valladaha kalp atışını duymadım ne kadar rahat konuşuyorum. allahın izniyle kalp atışınıda bir duysaydım
Cokkk güzell.:))cinsiyeti belli olsa ben evde kendim yapmayı düşünüyorum. el becerim var, mide bulantımda yok. yavaş yavaş yaparım.
Amin canim amin.yatarken rahat yatabiliyomusunSenin dusunduklerinde çok güzel tatlım bakalım sağlıkla hayırlısı olsun..
Evet tatlım ya süreç hızlı ilerlerken birden yavaşladı sanki.:))Allahin izniyle duycaksin canim.kizlar ya hayirlisiyla bi hissetme ye baslasak bi nebze piskolojik olarak rahatlicaz valla
aynen canım ya. yarın 6+7 haftalık oluyor. 7. haftayı dolduruyorum. 8 haftanın içine giriyoz. perşembe gidecem doktorua artık bebeği görürüz değilmiAllahin izniyle duycaksin canim.kizlar ya hayirlisiyla bi hissetme ye baslasak bi nebze piskolojik olarak rahatlicaz valla
Sorma zaman gun gecmiyo:))suan aklimiz hep bebisciklerde hayirlisiyla saglikli bi sekilde ilerleyelim insallahEvet tatlım ya süreç hızlı ilerlerken birden yavaşladı sanki.:))
Bebeği görürsün tatlım ama cinsiyet henüz değil yine alttan.muayene biz 9 hafta üstten muayene olduk.bizim.de diğer hafta muayene insaynen canım ya. yarın 6+7 haftalık oluyor. 7. haftayı dolduruyorum. 8 haftanın içine giriyoz. perşembe gidecem doktorua artık bebeği görürüz değilmi
canım benim doktorum hep üsten bakıyor. o yüzden görürmüyüz meraktayım. kalp atışı için çağırdı ama.Bebeği görürsün tatlım ama cinsiyet henüz değil yine alttan.muayene biz 9 hafta üstten muayene olduk.bizim.de diğer hafta muayene ins
Gorursun tatlim hayirlisiyla insallah.saglikla ilerleyelim hep birlikte allahin izniyleaynen canım ya. yarın 6+7 haftalık oluyor. 7. haftayı dolduruyorum. 8 haftanın içine giriyoz. perşembe gidecem doktorua artık bebeği görürüz değilmi
Evet canım ya çok haklisin bu arada ben bol bol ayva tüketiyorum nette okudum bulantiyada iyi geliyormuş dene istersen.Sorma zaman gun gecmiyo:))suan aklimiz hep bebisciklerde hayirlisiyla saglikli bi sekilde ilerleyelim insallah
görürsünüz tatlım kalp atışını da duyarsınız...:))canım benim doktorum hep üsten bakıyor. o yüzden görürmüyüz meraktayım. kalp atışı için çağırdı ama.
Arada yiyorumda bogazimda kaliyor:)))))))Evet canım ya çok haklisin bu arada ben bol bol ayva tüketiyorum nette okudum bulantiyada iyi geliyormuş dene istersen.
görürsünüz tatlım kalp atışını da duyarsınız...:))
inşallah canım. Bu arada 7 nisanda a101 re bebek küveti geliyor kova tası tam takım küveti giderli. fiyatı 15tl bana çok uygun geldi geçen bebek mağazasında aynısı60tl di. isterseniz alın rengi önemli değilEvet canım ya çok haklisin bu arada ben bol bol ayva tüketiyorum nette okudum bulantiyada iyi geliyormuş dene istersen.
görürsünüz tatlım kalp atışını da duyarsınız...:))
Bana daha bisey aldirmiyor annem 6 aylik felan olda oyle alalim diyorlar bi patik aldim o var hep icimde vardi aldim koydum kenarainşallah canım. Bu arada 7 nisanda a101 re bebek küveti geliyor kova tası tam takım küveti giderli. fiyatı 15tl bana çok uygun geldi geçen bebek mağazasında aynısı60tl di. isterseniz alın rengi önemli değil
ekmek ayva dedikleri güzel tadı bilmem benim yediklerimin tadı çok güzel ben normal de de çok seviyorum..:))Arada yiyorumda bogazimda kaliyor:)))))))
tatlım ben de doğuma doğru almayı düşünüyorum şuan hiçbir hazırlık yapmak istemiyorum doğuma yakın hazırlanacağım inşallah sağlıkla tamamlayalım da inşinşallah canım. Bu arada 7 nisanda a101 re bebek küveti geliyor kova tası tam takım küveti giderli. fiyatı 15tl bana çok uygun geldi geçen bebek mağazasında aynısı60tl di. isterseniz alın rengi önemli değil
Bende ondan aldim severim ayvayi ama nezaman yesem bogazima takiliyor yediklerim:))ekmek ayva dedikleri güzel tadı bilmem benim yediklerimin tadı çok güzel ben normal de de çok seviyorum..:))
bende almıyorum ama uygun olan birşey görünce alırım. çünkü çokkk masrafımız var çok. bu zamana kadar 15 milyar gitti. bundan sonrada çok gidecek. birde ben ev ödüyorum. o yüzden almayı düşünüyorum.çok uygun çünkü. kaliteside iyi.Bana daha bisey aldirmiyor annem 6 aylik felan olda oyle alalim diyorlar bi patik aldim o var hep icimde vardi aldim koydum kenara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?