2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

daha kalp atışını duymadım ne kadar rahat konuşuyorum. allahın izniyle kalp atışınıda bir duysaydım

Allahin izniyle duycaksin canim.kizlar ya hayirlisiyla bi hissetme ye baslasak bi nebze piskolojik olarak rahatlicaz valla
aynen canım ya. yarın 6+7 haftalık oluyor. 7. haftayı dolduruyorum. 8 haftanın içine giriyoz. perşembe gidecem doktorua artık bebeği görürüz değilmi

aynen canım ya. yarın 6+7 haftalık oluyor. 7. haftayı dolduruyorum. 8 haftanın içine giriyoz. perşembe gidecem doktorua artık bebeği görürüz değilmi
Bebeği görürsün tatlım ama cinsiyet henüz değil yine alttan.muayene biz 9 hafta üstten muayene olduk.bizim.de diğer hafta muayene ins

Bebeği görürsün tatlım ama cinsiyet henüz değil yine alttan.muayene biz 9 hafta üstten muayene olduk.bizim.de diğer hafta muayene ins
canım benim doktorum hep üsten bakıyor. o yüzden görürmüyüz meraktayım. kalp atışı için çağırdı ama.

Sorma zaman gun gecmiyo:))suan aklimiz hep bebisciklerde hayirlisiyla saglikli bi sekilde ilerleyelim insallah
Evet canım ya çok haklisin bu arada ben bol bol ayva tüketiyorum nette okudum bulantiyada iyi geliyormuş dene istersen.
canım benim doktorum hep üsten bakıyor. o yüzden görürmüyüz meraktayım. kalp atışı için çağırdı ama.
görürsünüz tatlım kalp atışını da duyarsınız...:))

Evet canım ya çok haklisin bu arada ben bol bol ayva tüketiyorum nette okudum bulantiyada iyi geliyormuş dene istersen.

görürsünüz tatlım kalp atışını da duyarsınız...:))
inşallah canım. Bu arada 7 nisanda a101 re bebek küveti geliyor kova tası tam takım küveti giderli. fiyatı 15tl bana çok uygun geldi geçen bebek mağazasında aynısı60tl di. isterseniz alın rengi önemli değil

Bana daha bisey aldirmiyor annem 6 aylik felan olda oyle alalim diyorlar bi patik aldim o var hep icimde vardi aldim koydum kenara

tatlım ben de doğuma doğru almayı düşünüyorum şuan hiçbir hazırlık yapmak istemiyorum doğuma yakın hazırlanacağım inşallah sağlıkla tamamlayalım da inş

Bana daha bisey aldirmiyor annem 6 aylik felan olda oyle alalim diyorlar bi patik aldim o var hep icimde vardi aldim koydum kenara
bende almıyorum ama uygun olan birşey görünce alırım. çünkü çokkk masrafımız var çok. bu zamana kadar 15 milyar gitti. bundan sonrada çok gidecek. birde ben ev ödüyorum. o yüzden almayı düşünüyorum.çok uygun çünkü. kaliteside iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…