- 6 Şubat 2016
- 631
- 580
- 23
olabilir kun feyekun cüğüm sen çok temiz kalpsin arkadaşım ben de akşam nette baktım çok bulantı ve kusma kız yazıyor aa dedim eşime ben de bulantı kusma yokkk şükür rahatım sadece hareket etmeye üşeniyorum bide uyku.:)) tatlım sen nasılsın?A ayca 28 ve_tangled_ ben sizin cinsiyetleri tahmin edeyim :))))
Tangledin oğlu aycanin kızı olacak bence :)))
Cunkuuuu kiz bebek annenin guzelligini alırmis erkek bebek ise guzelligine guzellik katarmis :))
Tamamen sizin soylediklerinizden yola cikarak yaptim yorumu yoksa ikinizdr eminim cok güzelsiniz annecikleeer :))))
Hayirlisi bakalim.bence tangledin kizi olcak allahimin izniyle :))))A ayca 28 ve_tangled_ ben sizin cinsiyetleri tahmin edeyim :))))
Tangledin oğlu aycanin kızı olacak bence :)))
Cunkuuuu kiz bebek annenin guzelligini alırmis erkek bebek ise guzelligine guzellik katarmis :))
Tamamen sizin soylediklerinizden yola cikarak yaptim yorumu yoksa ikinizdr eminim cok güzelsiniz annecikleeer :))))
Sagol canim benım sende iyi kalplisinki öyle görüp yorumluyorsun :)olabilir kun feyekun cüğüm sen çok temiz kalpsin arkadaşım ben de akşam nette baktım çok bulantı ve kusma kız yazıyor aa dedim eşime ben de bulantı kusma yokkk şükür rahatım sadece hareket etmeye üşeniyorum bide uyku.:)) tatlım sen nasılsın?
hayırlısı bakalım..:)))Hayirlisi bakalim.bence tangledin kizi olcak allahimin izniyle :))))
Bakalim hangimiz hakli cikicaz ayca :)))Hayirlisi bakalim.bence tangledin kizi olcak allahimin izniyle :))))
inşallah gönlünde ki olsun tatlım arkadaşın ikizleri var biri kız biri erkek çok tatlı inşallah rabbim sağlıkla sana da versin inşallahhh..:))Sagol canim benım sende iyi kalplisinki öyle görüp yorumluyorsun :)
Bende de pek bulanti yok iki oglum mu olacak yoksa. Seninde dediğin gibi ikiz olunca insan biri kiz biri erkek olsun istiyo ama tabiki yeterki saglikli bir şekilde kucagimiza alalımda gerisi boş :)
senin de bulantın cildin de eskisine göre daha parlak güzelse erkektir ama yine de rabbim bilir..:))benim neyim olacak :)
Iki tane pasa gibi erkek olabilir allahimin izniyle.bakalim hangimiz hakli cikacagiz:))))Bakalim hangimiz hakli cikicaz ayca :)))
Peki sence benim bebekler ne olacak :)
bana da senin kiler erkek gibi geliyor tatlım ya..:))Bakalim hangimiz hakli cikicaz ayca :)))
Peki sence benim bebekler ne olacak :)
:))) ayy inşaallah o günlerde gelecek kizlarIki tane pasa gibi erkek olabilir allahimin izniyle.bakalim hangimiz hakli cikacagiz:))))
Kiz anneleri cirkinlesiyomu yani:))))))))askolsun:)))))))senin de bulantın cildin de eskisine göre daha parlak güzelse erkektir ama yine de rabbim bilir..:))
Ben heycanlandim galiba:)))):))) ayy inşaallah o günlerde gelecek kizlar
Öyle derler tatlım:)) kizina verirmis güzelliğini :)Kiz anneleri cirkinlesiyomu yani:))))))))askolsun:)))))))
Ama ben cirkinlesmedim kansizliktan rengm soldu sadece :))))))))benim bi arkadas vardi kiza hamileydi yuzunde heryerinde lekeler olmustu:)))Öyle derler tatlım:)) kizina verirmis güzelliğini :)
Bende pek değişiklik yok...esim diyoki ikisindende olduğu icin dengeliyorlar o yüzden fark yok yuzunde cildinde diyo :))
yok tatlım bu bir tabir kız annenin güzelliğini alırmış erkek güzellik katarmış:)) en kesin muayenelerde görürüz inşallahhh sağlıkla inş..Kiz anneleri cirkinlesiyomu yani:))))))))askolsun:)))))))
Evet oyle derler:)))Bidahaki muaynelerde neler gorucez bakalim hayirlisiylayok tatlım bu bir tabir kız annenin güzelliğini alırmış erkek güzellik katarmış:)) en kesin muayenelerde görürüz inşallahhh sağlıkla inş..
kalçalarınız yaygınlaşırsa kız göbeğiniz yuvarlanırsa erkek derleryok tatlım bu bir tabir kız annenin güzelliğini alırmış erkek güzellik katarmış:)) en kesin muayenelerde görürüz inşallahhh sağlıkla inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?