- 6 Şubat 2016
- 631
- 580
- 23
Eveeet bide bu var :)kalçalarınız yaygınlaşırsa kız göbeğiniz yuvarlanırsa erkek derler
Bizimkilerin icinede kiz doguyomus:))))kalçalarınız yaygınlaşırsa kız göbeğiniz yuvarlanırsa erkek derler
O nasil bi test:)))Eveeet bide bu var :)
Birde tuz testi ve makas bicak testi var :))
ay ne güzel işte süsle süsle gezdir. bayılıyorum kız çocuklarına cilvelerine konuşmalarına.Bizimkilerin icinede kiz doguyomus:))))
Ben tatliya uzaklastim biraz eksi ve aci daha cok yiyorum. Kizlaaar tezinizi curutuyorum sankii :)))))))ye tatlıyı doğur hakkıyı ye ekşiyi doğur ayşeyi derler. benim canım hep acı istiyor. dün ilk defa baklava gördünce canım istedi. acı yiyen ne oluyor acaba:)
Koltuk minderlerinin altina senin habrrin olmadan bicak ve makas koyuyorlar. Makasli olana oturursan kiz, bicakliya oturursan erkek:))))O nasil bi test:)))
şey bide kız arkadaş oda bulantıdan kalkamıyordu sürekli ve cildi çok lekelendi kızı oldu..:))Bizimkilerin icinede kiz doguyomus:))))
hahaha bunlar iyiyişmiş ben kusma bulantı ve kızda çirkinleşip erkekte güzelleşildiğini biliyorum ..:))Koltuk minderlerinin altina senin habrrin olmadan bicak ve makas koyuyorlar. Makasli olana oturursan kiz, bicakliya oturursan erkek:))))
Tuzuda kafana dokuyorlar tabi yine habersiz. Burnundan asagisini kasirsan erkek yukarıyi kasirsan kiz gibi biseydi galiba buda :))))
aminnnnnnnnnnBen tatliya uzaklastim biraz eksi ve aci daha cok yiyorum. Kizlaaar tezinizi curutuyorum sankii :)))))))
Ne güzel yaa bunlar isin eğlenceli taraflari. Tüm bekleyenlerinde bu asamalara gelmelerini nasip etsin Allah im ve bu asamaya gelen hic kimseyi geri döndürmesin.. amin amin amin
Ayni benim gibi minyatur olur kiz olursa:))))ay ne güzel işte süsle süsle gezdir. bayılıyorum kız çocuklarına cilvelerine konuşmalarına.
benim yiğenim 2 kilo 300gr doğdu. bir görsen tam minyatür. pamuk içinde büyüdü. apartmandan biri insan yavrusu diye seviyordu. şimdi 5 yaşında bayılıyorum sözlerine. ay kız çocukları bir başka yaaaaaaaaaAyni benim gibi minyatur olur kiz olursa:))))
Eskiler eglence çıkarmışlar işte kendilerine :)))hahaha bunlar iyiyişmiş ben kusma bulantı ve kızda çirkinleşip erkekte güzelleşildiğini biliyorum ..:))
aminnnnn inşallahhhh canım benim canım bir şey istemiyor ya normalde ekşiyi sevmem tatlıyı severim ilkbaşlarda çok yiyordum ama baktım kilo hızlı ilerliyor kestim normalde sevdiğim şeyler yine bide normalde de istediğim istediği zaman olmasını isteyen bir insanım oda hamilelikten değil dondurmada kar yağsa yerim şimdi ona da iştahım yok bu günler iştahım yok ya neden acaba ?eşim benim yerime aşariyor..:))Ben tatliya uzaklastim biraz eksi ve aci daha cok yiyorum. Kizlaaar tezinizi curutuyorum sankii :)))))))
Ne güzel yaa bunlar isin eğlenceli taraflari. Tüm bekleyenlerinde bu asamalara gelmelerini nasip etsin Allah im ve bu asamaya gelen hic kimseyi geri döndürmesin.. amin amin amin
Guzelmis eskiden hep oyle yaparlarmis ya tuzu ilkez duydum ama :)))))Koltuk minderlerinin altina senin habrrin olmadan bicak ve makas koyuyorlar. Makasli olana oturursan kiz, bicakliya oturursan erkek:))))
Tuzuda kafana dokuyorlar tabi yine habersiz. Burnundan asagisini kasirsan erkek yukarıyi kasirsan kiz gibi biseydi galiba buda :))))
Bende lekeler olmadi ama :))))))şey bide kız arkadaş oda bulantıdan kalkamıyordu sürekli ve cildi çok lekelendi kızı oldu..:))
ama bugünler bişeye seviniyorum cildim bakım yapılmış gibi eşim de doğruladı çünkü leke olursa diye maske arayışına da girmiş idim...:))Eskiler eglence çıkarmışlar işte kendilerine :)))
Ayy canim benim bende kiz yada erkek duskunlugu yok bende bi sorunmu var acep:))))benim yiğenim 2 kilo 300gr doğdu. bir görsen tam minyatür. pamuk içinde büyüdü. apartmandan biri insan yavrusu diye seviyordu. şimdi 5 yaşında bayılıyorum sözlerine. ay kız çocukları bir başka yaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?