2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

ye tatlıyı doğur hakkıyı ye ekşiyi doğur ayşeyi derler. benim canım hep acı istiyor. dün ilk defa baklava gördünce canım istedi. acı yiyen ne oluyor acaba:)

ye tatlıyı doğur hakkıyı ye ekşiyi doğur ayşeyi derler. benim canım hep acı istiyor. dün ilk defa baklava gördünce canım istedi. acı yiyen ne oluyor acaba:)
Ben tatliya uzaklastim biraz eksi ve aci daha cok yiyorum. Kizlaaar tezinizi curutuyorum sankii :)))))))
Ne güzel yaa bunlar isin eğlenceli taraflari. Tüm bekleyenlerinde bu asamalara gelmelerini nasip etsin Allah im ve bu asamaya gelen hic kimseyi geri döndürmesin.. amin amin amin

O nasil bi test:)))
Koltuk minderlerinin altina senin habrrin olmadan bicak ve makas koyuyorlar. Makasli olana oturursan kiz, bicakliya oturursan erkek:))))
Tuzuda kafana dokuyorlar tabi yine habersiz. Burnundan asagisini kasirsan erkek yukarıyi kasirsan kiz gibi biseydi galiba buda :))))

hahaha bunlar iyiyişmiş ben kusma bulantı ve kızda çirkinleşip erkekte güzelleşildiğini biliyorum ..:))

aminnnnnnnnnn

ben eltime çin takvimi yapmıştım kızın olacak demiştim. o zaman daha 2 aylıktı. ve kızı oldu. kendimede baktım bendede kız çıkıyor.

Ayni benim gibi minyatur olur kiz olursa:))))
benim yiğenim 2 kilo 300gr doğdu. bir görsen tam minyatür. pamuk içinde büyüdü. apartmandan biri insan yavrusu diye seviyordu. şimdi 5 yaşında bayılıyorum sözlerine. ay kız çocukları bir başka yaaaaaaaaa

aminnnnn inşallahhhh canım benim canım bir şey istemiyor ya normalde ekşiyi sevmem tatlıyı severim ilkbaşlarda çok yiyordum ama baktım kilo hızlı ilerliyor kestim normalde sevdiğim şeyler yine bide normalde de istediğim istediği zaman olmasını isteyen bir insanım oda hamilelikten değil dondurmada kar yağsa yerim şimdi ona da iştahım yok bu günler iştahım yok ya neden acaba ?eşim benim yerime aşariyor..:))

Guzelmis eskiden hep oyle yaparlarmis ya tuzu ilkez duydum ama :)))))

Ayy canim benim bende kiz yada erkek duskunlugu yok bende bi sorunmu var acep:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…