zaman geçtikçe olurAyy canim benim bende kiz yada erkek duskunlugu yok bende bi sorunmu var acep:))))
Ben oğlumu 10. Haftanın sonunda öğrenmiştim . Erkekse hemen görüyorlar. İkili tarama testinde kesin gözüküyor zaten. Ama kız biraz daha geç görünüyor. Yani doktor görüyor ama net olmadan kuz demiyor çünkü emin olmak daha zormuş sanırım.Hayirlisi canim saglikli olsunlarda.erkekse bu hafta belli olurmu dersin.senin bidahaki randevun nezaman
tarama testi ilemi anlıyorlarBen oğlumu 10. Haftanın sonunda öğrenmiştim . Erkekse hemen görüyorlar. İkili tarama testinde kesin gözüküyor zaten. Ama kız biraz daha geç görünüyor. Yani doktor görüyor ama net olmadan kuz demiyor çünkü emin olmak daha zormuş sanırım.
evet canım ya erkekse 10.hafta da görülüyormuş kız geç görülüyormuş.tatlım ya sen de belirtiler ne idi?tatlı mı ekşimi yedin nasıldı?Ben oğlumu 10. Haftanın sonunda öğrenmiştim . Erkekse hemen görüyorlar. İkili tarama testinde kesin gözüküyor zaten. Ama kız biraz daha geç görünüyor. Yani doktor görüyor ama net olmadan kuz demiyor çünkü emin olmak daha zormuş sanırım.
iyi geceler tatlı rüyalar canım Allah sağlık rahatlık versin...:))Kizlar uyku iyice bastirdi yine. Sohbet şahane ama gözler gitti :))) biz uyuyoruz sizede iyi geceler :))
Kizlar simdi gorulmezse benimki kiz ozaman he :)))))evet canım ya erkekse 10.hafta da görülüyormuş kız geç görülüyormuş.tatlım ya sen de belirtiler ne idi?tatlı mı ekşimi yedin nasıldı?
Bende sali gittgmde 10 hafta olcak erkekse belli olcak demek ayyy cok heycanli:)))))Ben oğlumu 10. Haftanın sonunda öğrenmiştim . Erkekse hemen görüyorlar. İkili tarama testinde kesin gözüküyor zaten. Ama kız biraz daha geç görünüyor. Yani doktor görüyor ama net olmadan kuz demiyor çünkü emin olmak daha zormuş sanırım.
senin randevu hangi gündü aycacığım?Kizlar simdi gorulmezse benimki kiz ozaman he :)))))
Sali gunu cok heycan var insallah guzel haberler alirim insallahsenin randevu hangi gündü aycacığım?
ayçacığım net görebilmek için biraz sıkışık git..:)) görürsün inşallahhh ama kız geç gösteriyor...:)) ayy çok heyecanlı...:))Bende sali gittgmde 10 hafta olcak erkekse belli olcak demek ayyy cok heycanli:)))))
ayyy sağlıkla inş güzel haberler verirsin iinş canımmm..Sali gunu cok heycan var insallah guzel haberler alirim insallah
Oyle yapcam canim su ice ice gidicem.iyidir insallah demi tangled dua edin emiayçacığım net görebilmek için biraz sıkışık git..:)) görürsün inşallahhh ama kız geç gösteriyor...:)) ayy çok heyecanlı...:))
iyidir tabi canım sağlıkla git gel tatlım ama beklemek süre azalınca daha heyecanlı...Oyle yapcam canim su ice ice gidicem.iyidir insallah demi tangled dua edin emi
Yok ama orada daha ayrıntılı bakılıyor organlara falan sanırım ondan. Ama tesadüfen o zamana denk delmiş de olabilir . Benim 11. Haftanın içindeydim öğrendiğimizde.tarama testi ilemi anlıyorlar
hayırlı olsun canım da keşke 11yada 12 .günü beklese idin zaten 5.gün tutunmaya başlıyor.çok dikkatet kendine tekrar hayırlı olsun Allah sağlıkla tamamına erdirsin inş...hoş geldin aramıza..Kizlarrr,bugun transferin 6.gunu dayanamayip kan verdim 90 cikti...
Evet cok heycanli saglikla gecirelim keyili gecirmeyi nasip etsin rabbim bide3.30 da ya gec:))iyidir tabi canım sağlıkla git gel tatlım ama beklemek süre azalınca daha heyecanlı...
heyecan olunca benim kide haftaya çarşamba 2.40 ta inşallahhhEvet cok heycanli saglikla gecirelim keyili gecirmeyi nasip etsin rabbim bide3.30 da ya gec:))
Ben tatlıyı çooook severim. Ama ilk üç ay hiç yiyemedim. Eşim seviyorum diye alıyordu. İki gün duruyordu sonra çöpe. Hiç istemiyordum. Ama son aylarda da bir küçük boy hani sıfır numara dedikleri varya pastayı bir gecede yiyiyordum. Şu an vücutta ne eksikse onu yemek istiyorsunuz aslında. Ben hayatta ağzıma sürmediğim yemekleri sebzeleri hamilelikte canım çekerek yedim.evet canım ya erkekse 10.hafta da görülüyormuş kız geç görülüyormuş.tatlım ya sen de belirtiler ne idi?tatlı mı ekşimi yedin nasıldı?
hayırlı olsun canım da keşke 11yada 12 .günü beklese idin zaten 5.gün tutunmaya başlıyor.çok dikkatet kendine tekrar hayırlı olsun Allah sağlıkla tamamına erdirsin inş...hoş geldin aramıza..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?