2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Hayirlisi canim saglikli olsunlarda.erkekse bu hafta belli olurmu dersin.senin bidahaki randevun nezaman
Ben oğlumu 10. Haftanın sonunda öğrenmiştim . Erkekse hemen görüyorlar. İkili tarama testinde kesin gözüküyor zaten. Ama kız biraz daha geç görünüyor. Yani doktor görüyor ama net olmadan kuz demiyor çünkü emin olmak daha zormuş sanırım.

tarama testi ilemi anlıyorlar

evet canım ya erkekse 10.hafta da görülüyormuş kız geç görülüyormuş.tatlım ya sen de belirtiler ne idi?tatlı mı ekşimi yedin nasıldı?

Bende sali gittgmde 10 hafta olcak erkekse belli olcak demek ayyy cok heycanli:)))))

evet canım ya erkekse 10.hafta da görülüyormuş kız geç görülüyormuş.tatlım ya sen de belirtiler ne idi?tatlı mı ekşimi yedin nasıldı?
Ben tatlıyı çooook severim. Ama ilk üç ay hiç yiyemedim. Eşim seviyorum diye alıyordu. İki gün duruyordu sonra çöpe. Hiç istemiyordum. Ama son aylarda da bir küçük boy hani sıfır numara dedikleri varya pastayı bir gecede yiyiyordum. Şu an vücutta ne eksikse onu yemek istiyorsunuz aslında. Ben hayatta ağzıma sürmediğim yemekleri sebzeleri hamilelikte canım çekerek yedim.

hayırlı olsun canım da keşke 11yada 12 .günü beklese idin zaten 5.gün tutunmaya başlıyor.çok dikkatet kendine tekrar hayırlı olsun Allah sağlıkla tamamına erdirsin inş...hoş geldin aramıza..

Cnm benim 7 ay once ikiz kizlarimi kaybettim erken dogumla,dayanamadim hicde umutlu degildim 5.gun embriyosu 2 tane koymustuk,bi bakalim dedik 90 cikti Allahim sana sukurler olsun bunu kucagima alirim insaAllah hayirlisiyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…