2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

ben de tatlı severim ama canım istemiyor iştahım yok ama sadece bebişi düşünüp öylesine yiyorum canım hiçbirşey istemiyor.. sadece uyku ve yatmak çok güzell geliyor..:))
 
Cnm benim 7 ay once ikiz kizlarimi kaybettim erken dogumla,dayanamadim hicde umutlu degildim 5.gun embriyosu 2 tane koymustuk,bi bakalim dedik 90 cikti Allahim sana sukurler olsun bunu kucagima alirim insaAllah hayirlisiyla..
inşallah canım acının üstüne bu ilaç gibi gelir inşallahhh mevlam sağlıkla tamamına erdirsin canım tekrar hayırlı olsun ben ilk defa 6.günü duyunca şaşırdım ama sen de haklısın cnm ya iyi yapmışsın...:))
 

Sagolasin acim cok buyuk,bu bi nebze olsun icimi rahatlaticak insaAllah rabbim kucagima,kucagimiza aldirmayi nasip etsin.aminn..
 
Güzel hamileler bence şimdi uykunun keyfini çıkarın bir güzel. Boşverin uyuyun fırsat buldukça. Altıncı aydan sonra biraz zor deliksiz uyumak. Bütün gün hiç kıpırdamaz yada çok az kıpırdar tam yatarsınnn bir başlar tekmelemeye uyutmaz bıdıklar. Ben uykumda bütün gece konuşuyormuşum " çocuğum bak şu an gece uyu artık sende bu saatte uyunur " falan diyomuşum. Eşim çok gülüyordu bana. Bide siz ne tarafa yattığınızda rahat ediyorsa sizi öyle yatırır. Rahatsızsa mümkün değil yatırmaz tekmeleye tekmeleye uyandırır. Beni sol tarafıma hiç yatırmazdı.
 
bugünler rahat günlerimiz o zaman tadını çıkaralım ayyy uykusuz geceler eşim de öyle diyor sağlıkla yaşarız inşallahhh...:))
 
bugünler rahat günlerimiz o zaman tadını çıkaralım ayyy uykusuz geceler eşim de öyle diyor sağlıkla yaşarız inşallahhh...:))
Ama çook zevkli yaşayın sağlıkla inşallah . Ben de heyecanla izliyorum valla sizi. Muhteşem günler sizi bekliyor. Annelik mucizevi birşey. Böyle bir durum olmasaydı yani sorun herhalde şimdiye üç tane falan doğurmuştum ben.
 
sağlıkla inşallah tatlım bu sefer belki ikizin olur inşallahhh ikiz de çok güzel bilmem içime mi doğdu sağlıkla ikizin olurda inş üçe tamamlarsaın..:))
 
neyse benim de çok uyuduğum halde yine iyi dayandım çok uykum geldi iyi geceler tatlı rüyalar Allah rahatlık sağlık versin yarın görüşmek üzere inş..:))
 
Eğer;
Erken hamilelikte mide bulantısı hissetmediyseniz,
Bebeğinizin kalp atışı dakikada 140 atıştan daha azsa,
Ön tarafınızdan daha çok kilo aldıysanız,
Beliniz basket topu gibi görünüyorsa,
Aerolarınız çok kararırsa,
Daha düşük taşıyorsanız, Tuzlu ve ekşi yiyeceklere aş eriyorsanız,
Proteine aş eriyorsanız-etler ve peynir,
Ayaklarınız hamilelikten önceki haline göre daha soğuksa,
Bacaklarınızdaki tüyler hamilelik döneminde daha çabuk uzuyorsa,
Elleriniz daha kuruysa,
Siz uyurken yastıklarınız kuzeye bakıyorsa,
Müstakbel baba sizinle birlikte kilo alıyorsa,
Hamilelik size her zamankinden daha iyi bir görüntü veriyorsa,
İdrarınız parlak sarı rengindeyse,
Burnunuz yayılıyorsa,
Alyansınızı göbeğinizin üzerinde tuttuğunuzda yuvarlaklar çiziyorsa,
Baş ağrılarınız varsa,
Yaşınıza gebe kalma tarihinizi, gebe kaldığınız ayın rakamını eklediğinizde çift sayı çıkıyorsa, bebeğiniz erkektir.





Eğer;
 
 
günaydın güzel meleklerrrr mutlu haberlerle dolu çok güzel sağlıklı bir hafta geçirmemiz dilekleri ileee....
 
KIZLAR hayırlı günler. Dün grip oldum.bademciklerim şişti. Zaman zaman ateşim yükseldi. Bol sıvı aldım ve duşa girdim titreyerek. Inşallah bebeğime birsey olmamıştır. Dua edin lutfen
 
KIZLAR hayırlı günler. Dün grip oldum.bademciklerim şişti. Zaman zaman ateşim yükseldi. Bol sıvı aldım ve duşa girdim titreyerek. Inşallah bebeğime birsey olmamıştır. Dua edin lutfen
Olmamistir cnm geçmiş olsun dr.a git bence verdiği ilaçları da kadın doğumcuya sorup kullanabilirsin.
 
KIZLAR hayırlı günler. Dün grip oldum.bademciklerim şişti. Zaman zaman ateşim yükseldi. Bol sıvı aldım ve duşa girdim titreyerek. Inşallah bebeğime birsey olmamıştır. Dua edin lutfen
bi doktora görün istersen canım ya bademcik şişmesi bu hamilelikte önemli bence doktora görün bi hamile olduğunu da belirt..çok geçmiş olsun cnm sağlıkla atlat inşallahhh...
 
Ay cok hosmus :)))
Nerden buldun bunu canim :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…