2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

KIZLAR hayırlı günler. Dün grip oldum.bademciklerim şişti. Zaman zaman ateşim yükseldi. Bol sıvı aldım ve duşa girdim titreyerek. Inşallah bebeğime birsey olmamıştır. Dua edin lutfen
Gecmis olsun canim surekli su ic ve istirahat et. Acil şifalar. ..

Kizlarrr,bugun transferin 6.gunu dayanamayip kan verdim 90 cikti...
Canımm çok sevindim. Zaten emindim senin hamile kalacağına çünkü her seferinde kolaylıkla hamile kalmışsın . 3 de 3 bile tutturmuşluğun var ama her şeyin hayırlısı bu uğurlu bebeğin olacak artık canım benim. İkiz mi acaba en son kaça karar vermiştin? İkiye katlayınca 12. Gün 800 yapıor :)

Yok ama orada daha ayrıntılı bakılıyor organlara falan sanırım ondan. Ama tesadüfen o zamana denk delmiş de olabilir . Benim 11. Haftanın içindeydim öğrendiğimizde.
Canım ben de bununla ilgili bir şey soracaktım. 10 hafta derken 10 haftayı doldurunca mı? Mesela doktkr 8. Haftada jeli bırakabilirsin dedi. Ama dolunca mı 8. Haftaya girince mi? Tereddüte düştüm :)

Iyiyim tatlim sukur igneye geldim:)))ay canim benim artik agrilarimiz cogalcak suan nasilsin gectimi agrin biraz
şuan daha iyiyim canım gece uyuyamadığım için geç kalktım işi boşverdim bugün çünkü dün gece çok ağrı vardı bir sağa bir sola ağrı ile dön dur dinleniyorum şuan iyiyim.artık korku oluştu ağrı oldu mu hareket etmeyeyim..:))sağlıkla tamamlayalım da tatlım..

KIZLAR hayırlı günler. Dün grip oldum.bademciklerim şişti. Zaman zaman ateşim yükseldi. Bol sıvı aldım ve duşa girdim titreyerek. Inşallah bebeğime birsey olmamıştır. Dua edin lutfen
Canım hiç korkup tedirgin olma. Hamileliğin başlarında bağışıklık sistemi birden düşüyormuş çok normalmiş hasta olmak. Ben şu an antibiyotik kullanıyorum mesela. Hem enfeksiton çıktı hem de ohss yüzünden akciğerde su toplanmış. Çok acı çekiorum pazartesiden beri. Ve tahlil günümden beri bir aydır çok şiddetli öksürüğüm vardı bebeğimi iki sefer gördüm birkaç gün arayla kalbi atıor :) hiç canını sıkma. Zaten tüp bebek doktorum gebesin diye hiçbir ilacı kullanamazsın diye bir şey yok. B grubu ilaçlar güvenli dediler.

Canım ben de bununla ilgili bir şey soracaktım. 10 hafta derken 10 haftayı doldurunca mı? Mesela doktkr 8. Haftada jeli bırakabilirsin dedi. Ama dolunca mı 8. Haftaya girince mi? Tereddüte düştüm :)
rahim temizse 8.hafta da bırakırsın canım bizde haftaya kontrolden sonra bırakacağız inş tatlım.erkekse 10 hafta gösteriyor genelde dediler kızsa göstermiyormuş.ama sen yine de 10.hafta sıkışık git dr bana biraz sıkışık gel daha net görürüz dedi inşallah.bu arada sormayı unutuum canım sen nasılsın?

Bilmediklerim var içinde ama çoğu bana uyuor hadi bakalaım hayırlısı :) sağlıklı mutlu bebeklerimiz olsun da cinsiyeti önemli deil. Sadece merak edior insan sabırsızlanıor.

Buna şükür diyeyim ama kötüyüm. İki gecedir uyumuyorum pek. Ağrı çekmediğim bi uyku pozisyonu bulmakta zorlanıorum. Kaburga batması devam edyor. Cuma kontrolüm var göğüs hastalıklarında bakalım ne olacak. Bu arada hastaneden tüm tahlillerimi aldım sağlık ocağına vermek için. Göğüs hastalıkları doktorunun usg istemini de vermişler. Sağ akciğerde solunum sesine rastlanmadı yazıor. Daha ayrıntılı sorcam bu gittiğimde. Çarşambadan sonra cmts yeniden görmüş oldum bebişi. Sabırlı davranıorum çok çekiorm ama buna şükür bebek iyi olsun yeter ki... Geçer uöarım bu hafta. Sen tabi benden iki hafta ilerisin büyüor bebiş normal göbekte ağrı olması üzülme

Iyi yapmissin tatlim uzan dinlen agri normalmis ama iste olunca cok korkuyor insan.insallah canim insallah saglikla ilerleyelim.geceleri rahat yatabiliyomusun??????

Ben ignemi bacaktan vurdursammi ?????

canım umarım sağlıkla atlatıp sağlıkla tamamlarsın güzel haberlerini alırız inşallah dualarımız seninle ve sıkıntıda olan tüm arkadaşlarla canım tekrar geçmiş olsun..

Ben ignemi bacaktan vurdursammi ?????
tatlım onu ben sormuştum ama ağrısı çok olur dediler yani düşün kalça da neler çekiyoruz bide bacağında olupr yürümekta zorlanırsan iyice psikolojin gider yarın dr bir sor bakalım iyiysen azaltması gerek üç günde yada iki günde bir hafiflerdi..

Iyi yapmissin tatlim uzan dinlen agri normalmis ama iste olunca cok korkuyor insan.insallah canim insallah saglikla ilerleyelim.geceleri rahat yatabiliyomusun??????
dün gece rahat yatamadım sürekli ağrı vardı bir sağa bir sola döndüm durdum uyuyamadım ..:))

İyi günler arkadaşlar nasılsınız yemeklerle aranız nasıl hiç birşey yiyemeyen varmı ve Can'ınız bişeyler istemeye başladımı

Bilmediklerim var içinde ama çoğu bana uyuor hadi bakalaım hayırlısı :) sağlıklı mutlu bebeklerimiz olsun da cinsiyeti önemli deil. Sadece merak edior insan sabırsızlanıor.
Evet kızlar gece konuşmuşlar bende merak ettim Hepimiz için hayırlısı olsun canım sağsağlim kucağımıza alallım rabbimin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…