- 6 Şubat 2016
- 631
- 580
- 23
Gecmis olsun canim surekli su ic ve istirahat et. Acil şifalar. ..KIZLAR hayırlı günler. Dün grip oldum.bademciklerim şişti. Zaman zaman ateşim yükseldi. Bol sıvı aldım ve duşa girdim titreyerek. Inşallah bebeğime birsey olmamıştır. Dua edin lutfen
ayçacığım nasılsın?ben de dün gece çok ağrı oldu göbekte zor uyudum..Gunaydinn canlarrr:)))
Iyiyim tatlim sukur igneye geldim:)))ay canim benim artik agrilarimiz cogalcak suan nasilsin gectimi agrin birazayçacığım nasılsın?ben de dün gece çok ağrı oldu göbekte zor uyudum..
Canımm çok sevindim. Zaten emindim senin hamile kalacağına çünkü her seferinde kolaylıkla hamile kalmışsın . 3 de 3 bile tutturmuşluğun var ama her şeyin hayırlısı bu uğurlu bebeğin olacak artık canım benim. İkiz mi acaba en son kaça karar vermiştin? İkiye katlayınca 12. Gün 800 yapıor :)Kizlarrr,bugun transferin 6.gunu dayanamayip kan verdim 90 cikti...
Canım ben de bununla ilgili bir şey soracaktım. 10 hafta derken 10 haftayı doldurunca mı? Mesela doktkr 8. Haftada jeli bırakabilirsin dedi. Ama dolunca mı 8. Haftaya girince mi? Tereddüte düştüm :)Yok ama orada daha ayrıntılı bakılıyor organlara falan sanırım ondan. Ama tesadüfen o zamana denk delmiş de olabilir . Benim 11. Haftanın içindeydim öğrendiğimizde.
şuan daha iyiyim canım gece uyuyamadığım için geç kalktım işi boşverdim bugün çünkü dün gece çok ağrı vardı bir sağa bir sola ağrı ile dön dur dinleniyorum şuan iyiyim.artık korku oluştu ağrı oldu mu hareket etmeyeyim..:))sağlıkla tamamlayalım da tatlım..Iyiyim tatlim sukur igneye geldim:)))ay canim benim artik agrilarimiz cogalcak suan nasilsin gectimi agrin biraz
Canım hiç korkup tedirgin olma. Hamileliğin başlarında bağışıklık sistemi birden düşüyormuş çok normalmiş hasta olmak. Ben şu an antibiyotik kullanıyorum mesela. Hem enfeksiton çıktı hem de ohss yüzünden akciğerde su toplanmış. Çok acı çekiorum pazartesiden beri. Ve tahlil günümden beri bir aydır çok şiddetli öksürüğüm vardı bebeğimi iki sefer gördüm birkaç gün arayla kalbi atıor :) hiç canını sıkma. Zaten tüp bebek doktorum gebesin diye hiçbir ilacı kullanamazsın diye bir şey yok. B grubu ilaçlar güvenli dediler.KIZLAR hayırlı günler. Dün grip oldum.bademciklerim şişti. Zaman zaman ateşim yükseldi. Bol sıvı aldım ve duşa girdim titreyerek. Inşallah bebeğime birsey olmamıştır. Dua edin lutfen
rahim temizse 8.hafta da bırakırsın canım bizde haftaya kontrolden sonra bırakacağız inş tatlım.erkekse 10 hafta gösteriyor genelde dediler kızsa göstermiyormuş.ama sen yine de 10.hafta sıkışık git dr bana biraz sıkışık gel daha net görürüz dedi inşallah.bu arada sormayı unutuum canım sen nasılsın?Canım ben de bununla ilgili bir şey soracaktım. 10 hafta derken 10 haftayı doldurunca mı? Mesela doktkr 8. Haftada jeli bırakabilirsin dedi. Ama dolunca mı 8. Haftaya girince mi? Tereddüte düştüm :)
Bilmediklerim var içinde ama çoğu bana uyuor hadi bakalaım hayırlısı :) sağlıklı mutlu bebeklerimiz olsun da cinsiyeti önemli deil. Sadece merak edior insan sabırsızlanıor.Eğer;
Erken hamilelikte mide bulantısı hissetmediyseniz,
Bebeğinizin kalp atışı dakikada 140 atıştan daha azsa,
Ön tarafınızdan daha çok kilo aldıysanız,
Beliniz basket topu gibi görünüyorsa,
Aerolarınız çok kararırsa,
Daha düşük taşıyorsanız, Tuzlu ve ekşi yiyeceklere aş eriyorsanız,
Proteine aş eriyorsanız-etler ve peynir,
Ayaklarınız hamilelikten önceki haline göre daha soğuksa,
Bacaklarınızdaki tüyler hamilelik döneminde daha çabuk uzuyorsa,
Elleriniz daha kuruysa,
Siz uyurken yastıklarınız kuzeye bakıyorsa,
Müstakbel baba sizinle birlikte kilo alıyorsa,
Hamilelik size her zamankinden daha iyi bir görüntü veriyorsa,
İdrarınız parlak sarı rengindeyse,
Burnunuz yayılıyorsa,
Alyansınızı göbeğinizin üzerinde tuttuğunuzda yuvarlaklar çiziyorsa,
Baş ağrılarınız varsa,
Yaşınıza gebe kalma tarihinizi, gebe kaldığınız ayın rakamını eklediğinizde çift sayı çıkıyorsa, bebeğiniz erkektir.
Eğer;
Doldurunca canım 8hafta 1 günlük oluncaCanım ben de bununla ilgili bir şey soracaktım. 10 hafta derken 10 haftayı doldurunca mı? Mesela doktkr 8. Haftada jeli bırakabilirsin dedi. Ama dolunca mı 8. Haftaya girince mi? Tereddüte düştüm :)
Buna şükür diyeyim ama kötüyüm. İki gecedir uyumuyorum pek. Ağrı çekmediğim bi uyku pozisyonu bulmakta zorlanıorum. Kaburga batması devam edyor. Cuma kontrolüm var göğüs hastalıklarında bakalım ne olacak. Bu arada hastaneden tüm tahlillerimi aldım sağlık ocağına vermek için. Göğüs hastalıkları doktorunun usg istemini de vermişler. Sağ akciğerde solunum sesine rastlanmadı yazıor. Daha ayrıntılı sorcam bu gittiğimde. Çarşambadan sonra cmts yeniden görmüş oldum bebişi. Sabırlı davranıorum çok çekiorm ama buna şükür bebek iyi olsun yeter ki... Geçer uöarım bu hafta. Sen tabi benden iki hafta ilerisin büyüor bebiş normal göbekte ağrı olması üzülmerahim temizse 8.hafta da bırakırsın canım bizde haftaya kontrolden sonra bırakacağız inş tatlım.erkekse 10 hafta gösteriyor genelde dediler kızsa göstermiyormuş.ama sen yine de 10.hafta sıkışık git dr bana biraz sıkışık gel daha net görürüz dedi inşallah.bu arada sormayı unutuum canım sen nasılsın?
Sağol canım :) ben dayanamayıp 9. Haftada kontrole giderim diodum ama 10 haftayı doldurmayı bekleim o zaman ne olur ne olmaz diye :)Doldurunca canım 8hafta 1 günlük olunca
Iyi yapmissin tatlim uzan dinlen agri normalmis ama iste olunca cok korkuyor insan.insallah canim insallah saglikla ilerleyelim.geceleri rahat yatabiliyomusun??????şuan daha iyiyim canım gece uyuyamadığım için geç kalktım işi boşverdim bugün çünkü dün gece çok ağrı vardı bir sağa bir sola ağrı ile dön dur dinleniyorum şuan iyiyim.artık korku oluştu ağrı oldu mu hareket etmeyeyim..:))sağlıkla tamamlayalım da tatlım..
Ben ignemi bacaktan vurdursammi ?????şuan daha iyiyim canım gece uyuyamadığım için geç kalktım işi boşverdim bugün çünkü dün gece çok ağrı vardı bir sağa bir sola ağrı ile dön dur dinleniyorum şuan iyiyim.artık korku oluştu ağrı oldu mu hareket etmeyeyim..:))sağlıkla tamamlayalım da tatlım..
canım umarım sağlıkla atlatıp sağlıkla tamamlarsın güzel haberlerini alırız inşallah dualarımız seninle ve sıkıntıda olan tüm arkadaşlarla canım tekrar geçmiş olsun..Buna şükür diyeyim ama kötüyüm. İki gecedir uyumuyorum pek. Ağrı çekmediğim bi uyku pozisyonu bulmakta zorlanıorum. Kaburga batması devam edyor. Cuma kontrolüm var göğüs hastalıklarında bakalım ne olacak. Bu arada hastaneden tüm tahlillerimi aldım sağlık ocağına vermek için. Göğüs hastalıkları doktorunun usg istemini de vermişler. Sağ akciğerde solunum sesine rastlanmadı yazıor. Daha ayrıntılı sorcam bu gittiğimde. Çarşambadan sonra cmts yeniden görmüş oldum bebişi. Sabırlı davranıorum çok çekiorm ama buna şükür bebek iyi olsun yeter ki... Geçer uöarım bu hafta. Sen tabi benden iki hafta ilerisin büyüor bebiş normal göbekte ağrı olması üzülme
tatlım onu ben sormuştum ama ağrısı çok olur dediler yani düşün kalça da neler çekiyoruz bide bacağında olupr yürümekta zorlanırsan iyice psikolojin gider yarın dr bir sor bakalım iyiysen azaltması gerek üç günde yada iki günde bir hafiflerdi..Ben ignemi bacaktan vurdursammi ?????
dün gece rahat yatamadım sürekli ağrı vardı bir sağa bir sola döndüm durdum uyuyamadım ..:))Iyi yapmissin tatlim uzan dinlen agri normalmis ama iste olunca cok korkuyor insan.insallah canim insallah saglikla ilerleyelim.geceleri rahat yatabiliyomusun??????
Can'ım kasıkların mı ağrıyor senin geçmiş olsun bende kasık deşlde afedersiniz vajina Ağrı'sıdün gece rahat yatamadım sürekli ağrı vardı bir sağa bir sola döndüm durdum uyuyamadım ..:))
Evet kızlar gece konuşmuşlar bende merak ettim Hepimiz için hayırlısı olsun canım sağsağlim kucağımıza alallım rabbimin izniyleBilmediklerim var içinde ama çoğu bana uyuor hadi bakalaım hayırlısı :) sağlıklı mutlu bebeklerimiz olsun da cinsiyeti önemli deil. Sadece merak edior insan sabırsızlanıor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?