Geçmiş olsun canım 10 gndür aynıyım bol bol portakal suyu içtim çorbalar felan anca toparlanıyorum dinlen lütfenKIZLAR hayırlı günler. Dün grip oldum.bademciklerim şişti. Zaman zaman ateşim yükseldi. Bol sıvı aldım ve duşa girdim titreyerek. Inşallah bebeğime birsey olmamıştır. Dua edin lutfen
canım göbeğim de kasığımda dün gece çok oldu senin ki kapsüllerden olabilir ..geçmiş olsun cnm iştaha gelince benim canım bir şey yemek istemiyor düşünüyorum ne yesem yok işatahım yok normalde tatlı hastasıyım onu da canım istemiyor ama geçen gece tuzlu patlamış mısır yedim..:))Can'ım kasıkların mı ağrıyor senin geçmiş olsun bende kasık deşlde afedersiniz vajina Ağrı'sı
geçmiş olsun cnm ayyy inşallahhh zor günleri sağlıkla atlatalım da inş..:))Günaydın canlar gece hiç uyumadim sabaha karşı uyudum bana sabah bu saatte oldu oyuzden bunyem zayıfladı galiba agzimin içi surekli aft oluyor ve uzun sure iylesmiyor ağrısından ne yiyebiliyorum ne uyuyabiliyorumsizler nasılsınız benimde içime kızım olacak gibi doguyorr inşallah Rabbim hayirlisini sagliklisini versin başka bir isteğim yok Çin takvimi de erkek diyor eşim erkek istiyor bakalım kimin istediği olacak :) erkek olursa ismi hazır kız ismi bulamadım ama ayy zaman geçsin sağlıkla o günleri de görelim muhabbetlerimiz daha da tatlansin inşallah
Sanada canım. Korkuyorum bişi olurmu die. Rabbim korusun onlariGeçmiş olsun canım 10 gndür aynıyım bol bol portakal suyu içtim çorbalar felan anca toparlanıyorum dinlen lütfen
İkiz hissediyorum cunki bi sağ kasigima kramp giriyo bi sol canimBünyeye göre degiisyormus canim. Benim 12. Gunde 900du ama belli olmuyormus. Sen ne hissediyorsun :)
meyveyi fazla yeme canım ya şeker yapar meyve de de şeker oranı fazla ölçülü yemeye dikkatet..çerezde fındık ceviz ama oda günlük tüketim 10 tane öğün arası yani insan canı iteyince engel olamaz sen de haklısın bu durum da rejim de olmaz bebeğine yarasın ne idyeyim sağlıkla ..:))Burda bi beni iştahlıyım çok yiyorum ben asırı derecede iki haftada bir kg almışım dr meyve ye diyor meyvede cerezde yiyorum ama abartıyorum sanırım 71 kg olmuşum
Kiyamam sana:))normal gunlerde nasil agrin olmadiginda rahat yatabiliyomusundün gece rahat yatamadım sürekli ağrı vardı bir sağa bir sola döndüm durdum uyuyamadım ..:))
Bende sormustum cok acir demisti ama kalcamin bugun dger tarafindada beze olmus iki tarafta beze yani.rahatlasin die bacagmami vrdursam die dusundum en son.benim igne hic bitcege benzemiyor napicam ben hic bilmiyorum 52 tane igne vurulmusumtatlım onu ben sormuştum ama ağrısı çok olur dediler yani düşün kalça da neler çekiyoruz bide bacağında olupr yürümekta zorlanırsan iyice psikolojin gider yarın dr bir sor bakalım iyiysen azaltması gerek üç günde yada iki günde bir hafiflerdi..
Kizlarrr,bugun transferin 6.gunu dayanamayip kan verdim 90 cikti...
Canım ya kıyamam sen yarın doktoruna sor 10/11 hafta belki bıraktırır inş.Canım ağrı olmadığında şükür rahat uyuyorumBende sormustum cok acir demisti ama kalcamin bugun dger tarafindada beze olmus iki tarafta beze yani.rahatlasin die bacagmami vrdursam die dusundum en son.benim igne hic bitcege benzemiyor napicam ben hic bilmiyorum 52 tane igne vurulmusum((((
9kilo aldım rejime başladım :))1ayva 4unu vermem lazım 77yim 100lwe bitircem gibine bebeği canım drek bnm popoya yarıyo pantalonlar iptal o derece fermuar acık geziyorum :)
Maşallah rekor bizde desene canım yuvarlanıcaz9kilo aldım rejime başladım :))1ayva 4unu vermem lazım 77yim 100lwe bitircem gibi
Cnm ben de kalp atışı için gittiğimde ustten duyamadi.tedirgin olmuştuk. Alttan muayene edince duyuldu.ve sonrasinda hicbir test yapilmadi.bnm de perşembe randevum.inş.üstten muayene yeterli olur.herhalde yapılacak testleri de o gün ister.hep ilaçlara devam deyip gonderiyo.vücutta ne eksik,ne fazla bilmiyoruz.canım benim doktorum hep üsten bakıyor. o yüzden görürmüyüz meraktayım. kalp atışı için çağırdı ama.
Canım ya kıyamam sen yarın doktoruna sor 10/11 hafta belki bıraktırır inş.Canım ağrı olmadığında şükür rahat uyuyorumBende sormustum cok acir demisti ama kalcamin bugun dger tarafindada beze olmus iki tarafta beze yani.rahatlasin die bacagmami vrdursam die dusundum en son.benim igne hic bitcege benzemiyor napicam ben hic bilmiyorum 52 tane igne vurulmusum((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?