2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

deepliner canım nerelerdesin var mı bi gelişme haberdar et bizi
Herkese merhaba , umarim herkes iyidir uzun zamandir okuyamiyorum yazilanlari. Ben maalesef gebeligimi sonlandirmak zorunda kaldim. Bebegimin beyninde uc farkli bozukluk cikti bunlardan bir tanesi bile cok agir hastalikmis ki bir tanesine teshis bile koyulamadi. Beyin goruntusu normalde olmasi gerekenden cok farkli cikti maalesef . Kelebek seklinde olmasi gerekirken ortada bir kemik daha vardi beyni ortadan ikiye bolmus ve orada olmamasi gereken bir bosluk gorundu ve boslugun etrafinda da baska karartilar goruldu maalesef. Israilli bir prof varmis bu konuda cok cok iyi olan ona ulastik ve goruntuleri yorumlamasini istedik. Adam da daha once boyle biseyle karsilasmadigini ve kotu gorundugunu yazdi bize. Tum umutlarimiz tukendi. Recep has a gittik o da dedi ki kotu gorunuyor ama tam teshis icin arastirmak gerekiyor tabi bu durumda merak etme 30 haftalik da olsan bebegi aliriz sonlandirirz gebeligi dedi. Kafayi yedim ben de oyle deyince madem coo kotu diyorsunuz dedim simdi sonlandiralim madem ben nasil beklerim ha oldu ha olecek diye dedim. Bebek icimde kipirdiyor ve surekli hissediyorum ben de bu huzursuzlikla nasil yasarim bir gece bile gecirmek cok zor benim icin dedim. Arastiracagiz zaten suanda da bebek yeterince buyuk biraz daha buyuyebilir dedi. Kesin kotu mu diyorsunuz dedim evet kotu ama suan sonlandiramam ben dedi bakalim dedi. Baska bir doktora daha gittim fehmi yaziciogluna o da kotu gorunuyor ama net bisi diyemem dedi. Ne kadsr yasar bilemem belki dogunca olur belki de ameliyata girer dogar dogmaz ama kesinlikle kotu dedi. Bayram oncesi oldugu icinistanbulda hicbir doktor ugrasmak istemedi anlayacaginiz. Recep bey mr cekilsin bayramdan sonraki hafta capada heyete cikarsin herkes fikrini soyler dedi mr belki bir ay sonra tekrar isterler dedi beni bekletmek istedi sanirim bi de arastirmak istedi . Kimse boyle bisey gormedii icin merak konusu olduk doktorlar tarafindan. Benim bir arkadasim var kadindogumcu onunla gorustum bi umut o da beyinde problem olunca duzelmiyor maalesef ne cikacagi da belli degil dogarsa eger canli sekilde daha da kotu hem bebek icin hem sizler icin dedi. Hastaligi cok fazla olacak belki beyin ozurlu olacak ne olacagi belli dgil tum duyularini kaybetmis olabilir simdiden bunladsr kotu dedi. Sonra antalyaya geldim tanidik doktorlar var diye en azindan mr cektirebilirim erken diye sonra mr vekildi bebek norologu ile gorustuk prof bu arada gorustugum herkes o da ben olsam sonlandirirdim kotu gorunuyor ve beyin kapali kutu maalesef bebeginiz cok yasamaz zaten dedi ve karninizda olursa sizi de zehirler ileri gebelik haftalarinda dedi. Genetik profutla gorustum antalya tipta o da genetik bir hastalik mi degil mi amniyosentez sonucunda cikar ama suanda ben bile diyebilirim kotu gorunuyor ben olsamsonlandirirdim burada hergun yuzlerce gebetik hastalikli cocuklar goruyorum dedi. Anne babalari o kadsr zor durumdalar ki gecen gunku gelen hastamin annesi intihara kalkismis hem kendini hem bebegini oldurmek istemis yapamamis keske ikimiz de olsek diyor bi anne icin evladinin o durumlarda olmasi ne kadar zor her aile neredeyse olmek istiyor dedi. Oradaki bekleyen aileleri gordum ve karar verdim hasta bir cocuk felcli olacak muhtemelen gorup duyamayacak ve konusamayacak ve belki de beyin ozurlu olacak hem bebege hem bize yazik dedik. Ve antalyada prof perinatolog mehmet beye gittim o da karar sizin ama her an olebilir ve efer yasarsa da keske dersiniz dedi. Sonlandirmaya karar verdik . Karar vermek zorunda kaldik allahim cok korkunctu. Sonra da cuma gunu hastaneye yattim sunni sanci ile dogurdum. Tam 29 saat boyunca hem dogum sancisi cektim hem rahim acilma sancisi hem de extra 5 doz fazla sanci verdiler ve dogum gerceklesti. Inanilmaz bir agri ve sanci cektim allah kimseye gostermesin yasatmasin insallah.

Her aşamada o kadar umutlanmıştım bunlar da geçecek sonuç iyi olacak diye. Yaşadıklarını sadece tahmin edebiliyorum yaşamayan kimse anlayamaz. Çok acı ama ben de olsam senin verdiğin kararı verirdim. Çok fazla seçenek kalmamış ki zaten sana. Ben senin pgt ile oldu diye hatırlıordum hep demek yanlış hatırlıorum... Hepsi araştırılır allah bu acılarını sana unutturur en kısa sürede canım. Kadir gecesinde de çok dua etmiştim ama bazen hiçbir şey çare olmuyor. Sabır diliyorum arkadaşım elimizden başka da bir şey gelmiyor ne yazık ki...

Cok tesekkur ederim dualariniz icin allah razi olsun demek ki boyle olmasi gerekiyormus. Pgt yapilmisti bana evet dogru hatirliyorshnuz ama iste nedeni henuz belli degil amniyosentez sonucunu bekliyorum simdilik . Belki de kromozomsal degildir gelisimseldir diye dusunuyorum insallah gelisimseldir ve dondurulmus uc tane embriyom vardi onlari kullanabilirim ve sagliklilardir insallah diye umut ediyorum dualarinizi eksik etmeyin lutfen cok cok ihtiyacim var dualara

deepliner cok üzüldüm Allah sana kolaylik versin sabir versin guc versin buna benzer bir aci bir daha yasatmasin. Inşaallah bir dahaki sefere hersey cok kolay olur ve güzel devam ederek sonuda güzel olur arkadaşım. Unutulmaz bir aci yasamissin. O yüzden unutturacak diyemiyorum ama hafifletecek gecmiste biraktiracak cok güzel günler cok yakin olsun insaallah..
Hep aklımda duamda olacaksin güzel haberlerinle sevinicez inşaallah.
Allah yardimcin olsun arkadasim

Canım yazıcak bişey bulamıyorum çok üzüldüm Allah hayırlısını versin .En kısa sürede inşallah ..

Cok tesekkur ederim arkadaslar allah yasadigim aciyi hickimseye gostermesin yasatmasin insallah. Buradan yine guzel seyler yazisip paylasabiliriz insallah o gunler cok uzak olmaz insallah.

İnşallah öyledir. Mutlaka haber ver gelişmeleri. Başka zorluklar çıkmasın artık önüne

Allah bir daha bu ve benzeri acılar vermesin çok üzüldüm.yapman gerekeni yapmışsın.herkes bir şekilde sınanıyor inşallah rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir evlat verir sana da bu günleri en kısa zamanda unutursun.

çok üzüldüm canım. acını tahmin edebiliyorum. inşallah kısa zamanda rabbim sağlıklı, hayırlı bir evlat nasip eder.

İyi geceler kızlar aranızda bu haftalarda mantar olan var mı benim aksamdan beri hafif hafif kaşıntım vardı tam uyumak icin yattım duramıyorum kaşıntıdan mantardan şüpheleniyorum yarın Dr U arayip sorcam hatta hemen gidicem cok kotuyum

Geçmiş olsun canım bende şimdilik uok böyle bi durum ama yaz aylarında gebeylen risk artıormuş ihmal etme dediğin gibi. Bende de iki gündür mide yanması başladı. Gece uyumakta zorlanıorm yanmadan. Biraz erken değil mi yanma için daha önce de ara ara oluordu ama bu sefer uzun süreli

Yarın icin randevu aldım Dr um dan Can'ım dediğin gibi gebelikte cok sık oluyormus bu gibi durumlar tahlil yapalım dedi geceden beri yarım litre suya iki kasık elma sirkesi atarak onla yıkama işlemi yapıyorum cok şükür kasıntı azaldi basınıza gelirse aklınızda bulunsun en acil çözüm oldu ilaç olmadan
yanma bende de var maalesef mide bulantısı geçti dedim o başladı hamilelikten önce de reflü vardı hamilelikte de oluyormus zaten sanırım reflü tekrarladı onu da Dr a danışıp Bi şurup istemek lazım ilerleyen Zaman'larda daha kötüleşecek büyük ihtimal bebis büyüdükçe ah ah annelik ne zormuş her gün Bi değişik kalkıyorum :) kpss açıklandı birde onun moral bozukluğu var dünden beri ağlamaktan helak oldum bebisi de uzuyorum diye Bi daha ağlıyorum bu hormonlar beni cok fena çarptı galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…