hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırsın haftaya. başlığın ilk sayfalarındsn bakarsan ayrntılı olarak bilgi alabilirsin. kendi adıma benim hiçbir belirtim olmadı olumlu ya ds olumsız. zaten belirti denilen şeyler de adet belirtileriyle aynı. bende sadece tahlil günümden birkaç gün önce göğüslerimde mosmor damarlar belirdi. nadir görülen bir belirtiymiş. zaten benim hiç mide bulantım da olmadı hamilelik boyunca. o yüzden belli olmuor belirtilere takılma. bebeğin tutunduysa tutundu artık. ananas çiğ kabak çekirdeği fslan yemiştik tahlile kadar da bilmiorm faydssı oldu mu :)Kızlar merhaba ben 5. Gün embiryo transferi oldum 1 ekimde bugün 3 günüm herhangi bi belirti yaşamıyorumnasıl hissetmem gerekiyo bilmiyorum ilk tüp bebek denemem neler yapmam lazım bebeğim tutunmuşmudur bunu hissettiren bi belirti varmı çok merak ediyorum ama bişey hissetmiyorum tavsiyeliriniz varmı acaba
Canım dr en sağlıklı yolu söylicektir sezeryan veya normal doğum diye biz ne desek boş seninde kendini hangisine hazır hissettiğine bağlı cevrem normal doğum için en sağlıklısı diolar ..O minicik seyleri asarken ve ütülerken çok eğlendim oyuncak gibiler :) bende yavastan hazırladım kese değilde beyaz tülbentlerle Ayırdım miniğin eşyalarını Mustela nın pişik kremini aldım bezi yanlış almışım acemilik :) 2,5 .5 okadar minikki pet niyetine nerdeyse neyse yenisini aldım ben oda yapmadım ileride inşallah şimdi küçük yatamıcak zaten yatak odama bi beşik alt kata bi beşik aldım hayırlısıyla gelsinler artık herşey hazır dicemde eksik bitmiyo ne görsem alıyorum bi manyaklaştımA ayca 28 canım geçmiş olsun çok. gerçekten başına gelmeyen kalmadı aylardır zor zamanlar geçirdin ama az kaldı bak sonuna geldik hepimiz. ben 9. aya girdim bugün. benim de 29. haftads açılmam oldu erken doğum riskim vardı şükür bi sıkıntı olmadı sonradan kapandı geri açıklık. bunun dışında bi sıkıntı yaşamadım çok şükür. bir de geçen hafta perdeciye giderken son iki basamakta ayağım kaydı popo ve bel üstğnde iki basamak kaydım. bi haftadır tam iyileşmedi kalçamdaki ağrı allahtan bebeğe bişe olmsdı acile gittik hemen.
biz evde ufak tadilatlar vardı onları yaptırdık tüm perdeleri temizlemeye verdim camlar silindi şu bu derken evin işleri anca bitti. bu hafta bebek kıyafetlerini yıkamaya başladım cidden çok yorucuymuş minik minik şeyleri asması. yıkayıp sepete biriktiriyorum hala artık ütüsü annem gelince onun elinden öper :d
baysbay N NilErol hastsne çantası konusunda da ilk olarak valize konacak şeyleri yıkadım. pijama bulmak tam bir zulüm oldu benim için. hiç mi güzel lohusa pijaması bulunmaz? en son gittiğimiz yerde aklıma geldi yarım düğmeli normal pijama çıkar varsa lohusa pijaması görmek istemiorm daha fazla dedim :d zorla beyaz güzel bir pijama bulduk. bebiş erkek ama bir tane de aynı modelin pudrasındsn aldım. minti mavisi falan kalmamış çünkü. pudrayı yedek dursun evde giyersin dedi annem. 4 takım hastane çıkışı aldık. ikisi battaniyeli diğer ikisi 5 parçalı sanırım onların işine düz tulum alcaz bu hafta. biberon götürmeyi düşünmüorm bebek süt gelmeden yavaş akışlı emziği olsa da biberon akışına alışınca meme yavaş gelior. mama vermemiz gerekirse kaşıkla verilsin. çok çok da eşya götürmek istemiorım hastsneye. kese kese ayırmak iyi fikirmiş çünkü kardeşim kendi çantasını kendi hazırlamıştı. ne nerde bilmediğimiz için ne lazım olsa tüm çantayı karman çorman ediyorduk :d ben bir tane de hamile kalmadsn önceki ay pentide indirim vardı morlu pudralı bi pijama ve çok güzdl pudra rengi örme sanki hırka gibi ama düğmesiz sabahlığı olan bi takım almıştım. hiç giymemiştim. geçen bi çıkardım ki üstüme oluor hala :d sadece üstü geniş yakalı penye tshirt hastsnede zor olur ama eve gelince onu da giyerim. yine aynı alışveirşte kırmızı penye bi sabahlık almışım lohusa şeyi olsun niyetine. o kadsr büyük almışım ki hala kocaman oluor :d gebelik şekeri yüzünden abur cubur yiyemeyince ben bu haftaya ksdsr hala toplamds 3 kilo almış durumdsyım. gören hamile miyim emin olamıor hamileyim diince de 5 aylık fslan sanıolar. o yüzden çok şükür harkeetlerim kısıtlanmadı benim. sadece gece sağa sola dönerken kasık ağrısı oluor. rahimi tsşıyan 3 bağdsn ikisi kssıklardsymış artık normal ondsn oluor ağrı 2200 gr bebek var karnında dedi doktor :)
bir de doğum şekli konusınds kafsm çok karışık. aslınds belki bsşlıkta birbirmize en çok ihtiyscımız olan döneme girdik bu konular yüzünden ama sessizlik sürüorben çok kararsızım normali denemeli miyim yoksa sezaryen kararı almalı mıyım diye...
Canım hakkınızda hayırlısı olsun benimde hiçbir belirtim olmadı bol su iç bolbol dinlen diyebilirim inşallah gönlünce olur herşey bebişin sana sıkı sıkı tutunur :)Kızlar merhaba ben 5. Gün embiryo transferi oldum 1 ekimde bugün 3 günüm herhangi bi belirti yaşamıyorumnasıl hissetmem gerekiyo bilmiyorum ilk tüp bebek denemem neler yapmam lazım bebeğim tutunmuşmudur bunu hissettiren bi belirti varmı çok merak ediyorum ama bişey hissetmiyorum tavsiyeliriniz varmı acaba
Çok teşekkür ederimm hayırlısı tabi allah nasip etmişse olur inşallah ama ben zaten yapı olarakta çok stresliyim buara dahada sinirli ve gerginim galiba bu ilaçlardan ama bu bebişi olumsuz etkilemiyo umarımhayırlı olsun inşallah güzel haberler alırsın haftaya. başlığın ilk sayfalarındsn bakarsan ayrntılı olarak bilgi alabilirsin. kendi adıma benim hiçbir belirtim olmadı olumlu ya ds olumsız. zaten belirti denilen şeyler de adet belirtileriyle aynı. bende sadece tahlil günümden birkaç gün önce göğüslerimde mosmor damarlar belirdi. nadir görülen bir belirtiymiş. zaten benim hiç mide bulantım da olmadı hamilelik boyunca. o yüzden belli olmuor belirtilere takılma. bebeğin tutunduysa tutundu artık. ananas çiğ kabak çekirdeği fslan yemiştik tahlile kadar da bilmiorm faydssı oldu mu :)
İnşallahhh çok teşekkür ederim heycanla bekliyorum:)Canım hakkınızda hayırlısı olsun benimde hiçbir belirtim olmadı bol su iç bolbol dinlen diyebilirim inşallah gönlünce olur herşey bebişin sana sıkı sıkı tutunur :)
bazı doktorlar tüp bebek söz konusu olunca sezaryen öneriyor. bazıları fark yok diyor. bszısı ds genel olarak sezaryen daha az riskli her açıdan diyor. kafam karıştı o yüzden. en baştsn normal istiordum gittiğim 3 doktordan 3 farklı yaklaşım olunca... sezaryen yapacaksam 2 hafta içinde karsr vermem gerekior. doktorum doçent ve çok yoğun gün verecek. normal doğum olursa gelememe ihtimali yüksek. ama yine de sen normal yap dior. eşim ya bebeğe bir şey olursa dior. sen hem ağrıya dayanamazsın dior. böylr bi durum. canım gratislerde bebek temizleme pamuğu satılıor onlardan almnı tavsiye ederim ilk haftalards ılık suyla ıslatıp onunla temizlemek daha sağlıklı gelior bana ıslak mendile kıyasla. bir de pişik olmadsn pişik kremi sürülmesini de tavsiye etmiolar. hatta ilk birkaç hafta sabun veya şampuan kullanmadsn yıkayın diyorlar. vücudu bir maddeyle kaplıymış onun iyice deri tarafından emilmesi için bunu tavsiye ediolar.Canım dr en sağlıklı yolu söylicektir sezeryan veya normal doğum diye biz ne desek boş seninde kendini hangisine hazır hissettiğine bağlı cevrem normal doğum için en sağlıklısı diolar ..O minicik seyleri asarken ve ütülerken çok eğlendim oyuncak gibiler :) bende yavastan hazırladım kese değilde beyaz tülbentlerle Ayırdım miniğin eşyalarını Mustela nın pişik kremini aldım bezi yanlış almışım acemilik :) 2,5 .5 okadar minikki pet niyetine nerdeyse neyse yenisini aldım ben oda yapmadım ileride inşallah şimdi küçük yatamıcak zaten yatak odama bi beşik alt kata bi beşik aldım hayırlısıyla gelsinler artık herşey hazır dicemde eksik bitmiyo ne görsem alıyorum bi manyaklaştım
makyaj temizleme pamukları gibi düşün bebeği sadece ılık suyla ıslatılmış pamukla temizlemiş oluosnÇok fazla dr gezmek te kafa karışıklığına sebep oluyor .Pişik kremini hemen kullanmam zaten die düşünüyorum ama çantada bulunsun .pamuk ne canım onu anlamadım hiç duymadımda
Korkma canım Allah verir kolaylığını ..Çok sevindim hadi bakalım ilk tarih senden geldi hayırlısıla kucagına al canım .Bende dr den yeni geldim bizimde sancımız olmassa 25 den sonra her an gelebilir dedi 2450 olmuş minik kız canım sıkıldı birazGunaydin kizlar dun d.r gittim bu ayin 20 snde yada 24 bebis gelcek allahin izniyle insallah eger sancilarim olursa daha erken.siz napiyonuz nasil gidio belli oldumu sizinde.heycanliyim ama cokta korkuyorum ben
Allah hepimizin yardimcisi olsun tatlim kilosu iyi degilmi neden canini skyon simdi her hafta 250 gr m alacaklar onuda dusun.Korkma canım Allah verir kolaylığını ..Çok sevindim hadi bakalım ilk tarih senden geldi hayırlısıla kucagına al canım .Bende dr den yeni geldim bizimde sancımız olmassa 25 den sonra her an gelebilir dedi 2450 olmuş minik kız canım sıkıldı biraz
İnşallah alır canım çok sıkıldı gerçektenAllah hepimizin yardimcisi olsun tatlim kilosu iyi degilmi neden canini skyon simdi her hafta 250 gr m alacaklar onuda dusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?