2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Sizin nasıl oldu dondurulmuş mu sizinki de ?
yok canım bizimki dondurulmuş değil di.korkma gülceciğim sorun etme karşılaştırma yapıp kendini yıpratma her hasta da süreç farklı işler bünyeler farklı dr un zaten senin için olanın en iyisini yapmıştır düşünme çok güzel transferin yapılmış mutlu ol güzel bir bekleyişteyiz buraya kadar gelemeyen arkadaşlar var sakin ol olacak inş sen stres yaptıkça onlar da etkilenir güzel düşün güzel şeyler yapkendin için sevdiğin müziği dinle güzel film izle sohbet et ama kendini sıkma canım ..

Canım Allah razı olsun Haklısın, çok da kendimi dinlememem lazım bu günlere şükür.. Senin test tarihin ne zaman?

Canım Allah razı olsun Haklısın, çok da kendimi dinlememem lazım bu günlere şükür.. Senin test tarihin ne zaman?

İnşallah canım benim geçen hamileliliğimde 7. Gün idrarda 8. Gün kanda 119 olarak çıkmıştı.. Ben de haftaya Çarşamba- perşembe yaparım tabi adet olmazsam..

Kizlar yarin sabah gidiyorum transfere heyecanliyim gerginim nasıl olacak nasil gececek kac embriyo var ne durumda

Kizlar yarin sabah gidiyorum transfere heyecanliyim gerginim nasıl olacak nasil gececek kac embriyo var ne durumda
Çok sevindim canım hadi hayırlısı sakin ol biz ayşegülce ile çok heyecan ve stres yapmıştık ben uyumadım o gece ama sakin ol korkulduğu gibi değilmiş yarin inş aramıza katil ins

Canım tangled in dediği gibi sakin ol. Çok rahat bi işlem zaten. Heyecan illa ki oluyor ama gergin olmani gerektirecek bi durum yok. İnşallah enn kalitelilerden bol bol embriyolarin olur :)

Sagolun kizlar sıkışık bir sekilde nasil gececek merak ediyorum. Evden cikmadan su icmeye baslayin dediler.
Birde merak ettigim normal kiyafetlerimizle mi yapiliyo işlem yoksa aynen opu daki gibi mi ?

Sagolun kizlar sıkışık bir sekilde nasil gececek merak ediyorum. Evden cikmadan su icmeye baslayin dediler.
Birde merak ettigim normal kiyafetlerimizle mi yapiliyo işlem yoksa aynen opu daki gibi mi ?
Canım evde iken başlama oraya yaklaşınca başka ben orada başladım ama ben den önceki hasta sıkışmamış sıkışmamış tam ben sıkışınca o alindi benden önce olduğu için yani boşuna erkenden sıkışma zaten kis günü su içince hemen sıkışıyorsun oluşan farkı üst kalıyor alt kalmıyor ama korkma anlamıyorsun çok.hızlı davranıyorlar başlama.ile.bitme ve ekranda gözün.sıkışmayı bile unutuyorsun bitti hayırlı olsun diyorlar cnm ben sürekli dua ediyordum anlamadım bile inş sen de hızlıca genişlerine kavuşursun com.

Bebislerine

Tamam öyle yapayim zaten ben heyecandan simdi bile surekli sıkışık haldeyim :))
Cok sağol aciklaman icin canım

Canım.bide ben gitmeden ilik.bit düş alıp çıkmıştım rahatlarsın zaten ayşe gülç en bana saolsun beni.uyarmıştı deodorant parfüm.kullanma diye kullanmadim kimyasal.hiçbirşey kullanmadim rahat ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…